اشتراک گذاری
مقابله با بدمصرفی برق در تمام روز‌های سال ادامه دارد

صدور قبض برق ۱۵ روزه شد + جزئیات طرح جدید

طبق طرح جدید، قبض برق برای مشترکین پرمصرف هر ۱۵ روز یکبار صادر خواهد شد. جزئیات این طرح جدید را بخوانید.
مقابله با بدمصرفی برق در تمام روز‌های سال ادامه دارد

صدور قبض برق ۱۵ روزه شد + جزئیات طرح جدید

طبق طرح جدید، قبض برق برای مشترکین پرمصرف هر ۱۵ روز یکبار صادر خواهد شد. جزئیات این طرح جدید را بخوانید.

به گزارش شهر بورس، عبدالامیر یاقوتی، مدیرکل امور انرژی و مشتریان شرکت توانیر، از افزایش مصرف برق در سال جاری نسبت به سال گذشته خبر داد و اشاره کرد که این افزایش به ویژه در تهران محسوس بوده است. وی با اشاره به رشد ۱۲ درصدی مصرف برق در تهران و سایر نقاط کشور، گرمای زودرس هوا را یکی از عوامل اصلی این افزایش دانست.

یاقوتی همچنین به تشریح طرح جدید برای مشترکین با مصرف بالای برق پرداخت و گفت: مشترکینی که مصرف برق بالایی دارند، هر دو هفته یک بار مشمول قرائت کنتور خواهند شد. هدف این طرح، آگاه‌سازی مشترکین از میزان مصرف و هزینه‌های مرتبط با آن است تا انگیزه‌ای برای مدیریت بهتر مصرف برق ایجاد شود. این طرح به ویژه برای واحدهای مسکونی در نظر گرفته شده است.

با وجود اینکه در شرایط کنونی تمام مشترکین باید در مصرف برق صرفه‌جویی کنند، برخی از مشترکین به دلیل عوامل مختلف، مصرف بالایی دارند که با این طرح جدید تلاش بر این است تا میزان مصرف این دسته از مشترکین مدیریت شود.

تبلیغ درون‌خطی

منبع: مهر

اخبار مرتبط

نظرات

بدون نظر! اولین نفر باشید.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *