شینا انصاری رئیس سازمان محیط زیست کیست؟ + بیوگرافی
به گزارش شهر بورس، نخستین روز شهریور ماه و پس از گرفتن رای اعتماد وزاری پیشنهادی مسعود پزشکیان شاهد انتصابات مدیران ازسوی او هستیم.
به دنبال این انتصابات امروز شینا انصاری به سمت رییس سازمان حفاظت محیطزیست و معاون رییسجمهور منصوب شد.
از شینا انصاری چه میدانیم؟
شینا انصاری که در میان اهلی و فعالان محیطزیست نامی آشناست. او در سال ۱۳۵۲ در شهر تهران به دنیا آمد.
انصاری در دوران کودکی با خانوادهاش به آمل زادگاه مادرش مهاجرت کردند بنابراین او دوران کودکی و نوجوانی خود را در این شهر گذراند.
احسان دشتیانه، مدیرعامل شرکت صبا فولاد خلیج فارس، گفت: ارتباط صنعت و دانشگاه تنها یک مفهوم نیست، بلکه صنعت از دل دانشگاه شکل میگیرد. تعریف مسائل تکنولوژیکی و فنی، بهویژه آنهایی که وابستگی به خارج دارند، از اولویتهای ما در همکاری با دانشگاهها است.
پدر و مادر او هر دو فرهنگی و دبیر بودهاند.
تحصیلات
او در دانشگاه و در دوره کارشناسی در دانشگاه بوعلی سینا مهندسی کشاورزی گیاهپزشکی خوانده است و در سال ۱۳۷۸ مدرک کارشناسی ارشد را در رشته مهندسی کشاورزی گرایش بیماریشناسی گیاهی از واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی دریافت کرد و از همین دانشگاه هم مدرک دکتری خود را در رشته مدیریت محیطزیست گرفت.
رساله دکترای او تدوین راهبردهای زیستمحیطی مدیریت سموم ارگانوفسفره روی برنج در استان مازندران بود.
تخصصهای گوناگون از کشورهای مختلف
شینا انصاری در سالهای ۲۰۰۴ و ۲۰۱۶ به ژاپن رفت و در این کشور دوره تخصصی آلودگی هوا و پایش گازهای گلخانهای را گذراند.
انصاری همچنین دورههای تغییر اقلیم و ساختمانهای سبز (سنگاپور)، محیط زیست دریایی منطقه راپمی (امارات)، حفاظت از لایه ازن (ژاپن) و همچنین فناوریهای سبز (اتریش) را گذرانده است و در این زمینهها تجارب فراوانی دارد.
وی چندین کتاب در زمینه محیطزیست نوشته است در این زمینه هم مقالات و یادداشتهای فراوانی دارد.
پیشینه و سوابق اجرایی
شینا انصاری از ابتدا در سازمان محیطزیست مشغول به کار شد. او در آزمون استخدامی سازمان حفاظت محیط زیست در سال ۱۳۷۹ پذیرفته شد و به عنوان کارشناس محیط زیست به استخدام این سازمان درآمد.
او در اسفند ۱۳۸۱ به عنوان سرپرست اداره تازهتاسیس محیط زیست شهرستان ری منصوب شد و در سال ۱۳۸۴ در مسئولیت سرپرست اداره محیط زیست تهران و سپس معاون اداره کل محیط زیست استان تهران قرار گرفت. وی در سال ۱۳۸۹ به سمت معاونت فنی اداره کل محیط زیست استان البرز و در سال ۱۳۹۲ به عنوان مدیرکل دفتر پایش فراگیر آلودگی سازمان حفاظت محیط زیست منصوب شد. ایجاد سامانه پایش کیفی هوای کشور، بسط و گسترش پایش آلایندههای محیط زیست، ارتقای وضعیت آزمایشگاههای معتمد محیط زیست، بهبود عملکرد خوداظهاری صنایع و تدوین چندین استاندارد شاخص محیط زیست و مشارکت در تهیه قانون هوای پاک و آییننامههای اجرایی آن، قانون حفاظت از خاک از فعالیتهای انصاری در طول دوره شش ساله مسئولیت مدیرکلی دفتر پایش فراگیر بوده است.
او در سال ۱۳۹۸ به عنوان مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران منصوب شد.
دستاوردها و اقدامات
در اینجا به برخی از اقدامت شینا انصاری در دوره حدود شش ساله مدیرکلی پایش فراگیر آلودگی در سازمان محیط اشاره میکنیم:
بهوجودآوردن سامانه پایش کیفی هوای کشور، گسترش پایش آلایندههای محیط زیست، ارتقای وضعیت آزمایشگاههای معتمد محیطزیست، بهبود عملکرد خوداظهاری صنایع و تدوین چندین استاندارد شاخص محیط زیست و مشارکت در تهیه قانون هوای پاک و آییننامههای اجرایی آن، قانون حفاظت از خاک و…
ریاست سازمان حفاظت محیطزیست در دولت پزشکیان
امروز نخستین روز از شهریور ۱۴۰۳ مسعود پزشکیان در حکمی شینا انصاری را بهعنوان معاون خود و رییس سازمان حفاظت محیطزیست منصوب کرد.
متن حکم رئیس جمهور به شرح زیر است.
بسم الله الرحمن الرحیم
سرکار خانم شینا انصاری
به استناد اصل ۱۲۴ قانون اساسی و با توجه به مراتب شایستگی، تجارب ارزنده مدیریتی و سوابق اجرایی، به موجب این حکم سرکارعالی را به سمت «معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست» منصوب مینمایم.
امید است با اتکال به خداوند متعال و در چارچوب قانون اساسی، اهداف سند چشمانداز و سیاستهای کلی مصوب مقام معظم رهبری «مدظله العالی»، با رعایت منشور اخلاقی کارگزاران دولت چهاردهم و تعامل با هیئت محترم وزیران در تحقق اهداف دولت و حل مشکلات کشور مجدانه بکوشید.
توفیق سرکارعالی را در انجام شایسته وظایف محوله از درگاه خداوند سبحان خواستارم.
منبع: اقتصاد24
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0