اشتراک گذاری
شرط سنی دانشگاه فرهنگیان حذف شد؟

شرط سنی دانشگاه فرهنگیان حذف شد؟

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش درباره سرنوشت ابطال شرط سنی ورود به دانشگاه فرهنگیان در کنکور ۱۴۰۳ توضیحاتی ارائه داد.
شرط سنی دانشگاه فرهنگیان حذف شد؟

شرط سنی دانشگاه فرهنگیان حذف شد؟

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش درباره سرنوشت ابطال شرط سنی ورود به دانشگاه فرهنگیان در کنکور ۱۴۰۳ توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش شهر بورس به نقل از اقتصاد آنلاین، علی فرهادی؛ معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش درباره سرنوشت ابطال شرط سنی ورود به دانشگاه فرهنگیان در کنکور ۱۴۰۳ اظهار کرد: از نظر ما به عنوان متخصصان و مدیران حوزه تعلیم و تربیت و حتی از دیدگاه عقلی، ورود افراد ۴۰ ساله به دانشگاه فرهنگیان و شغل معلمی توجیه ندارد.

وی افزود: اگر افراد بالای ۲۴ سال و حداکثر تا ۴۰ سال وارد دانشگاه فرهنگیان شوند، در صورتی که فرد ۴۰ ساله باشد درسن ۷۰ سالگی بازنشسته خواهد شد و ما نمی‌توانیم بپذیریم که یک معلم در این سن به کلاس درس برود.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: با وجود آنکه ورود افراد بالای ۴۰ سال به شغل معلمی و دانشگاه فرهنگیان را نمی‌پذیریم اما تابع قانون هستیم حتی اگر خوب نباشد و باید آن را اجرا کنیم. به همین دلیل در مورد کنکور ۱۴۰۲ دانشگاه فرهنگیان افرادی که سن بالای ۲۴ سال داشتند شناسایی شدند که تعداد آنها ۱۳۰ نفر بود و به دانشگاه فرهنگیان نامه زدیم تا آنها را به مصاحبه دعوت کند و در صورت قبولی به تحصیل مشغول شوند.

تبلیغ درون‌خطی

هشدار به داوطلبان کنکور تربیت معلم


فرهادی در پاسخ به این پرسش که چه تعداد از این افراد بالای ۳۰ سال و در حدود سن ۴۰ سال هستند، گفت: هم‌اکنون آمار دقیق را ندارم اما در بین آنها افراد بالای ۳۰ سال هم بود.

وی درباره سرنوشت ثبت نام افراد بالای ۲۴ سال در کنکور ۱۴۰۳ برای ورود به دانشگاه فرهنگیان، متذکر شد: وضعیت کنکور ۱۴۰۳ مطابق مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی است که هنوز ابلاغ نشده و هرچه شورای عالی مصوب کند برای ما و دیوان عدالت اداری حکم قانون را دارد.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: البته رای دیوان عدالت اداری به معنای عدم همکاری با آموزش و پرورش نیست آنها موظفند ناظر به قانون تصمیم بگیرند نه آنچه که به نفع آموزش و پرورش است.

فرهادی در پاسخ به اینکه آیا تا به امروز سن ورود دانشگاه فرهنگیان به عنوان یک مصوبه در آموزش و پرورش تصویب نشده بود، گفت: این موضوع باید شفاف‌تر اعلام می‌شد که شورای عالی انقلاب فرهنگی آن را مصوب کرد و براین اساس حداکثر سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ۲۴ سال است که به‌زودی اعلام خواهد شد و مبنای حضور در کنکور ۱۴۰۳ است.

اخبار مرتبط

10 تیر 1404
بهترین دوران خرید محصولات تجاری بهمن در بورس کالا
بهترین دوران خرید محصولات تجاری بهمن در بورس کالا
فروش ۸ محصول بهمن‌دیزل از ساعت ۹ صبح پنجشنبه آغاز...
10 تیر 1404 | بازار خودرو
10 تیر 1404
توضیحات بانک پاسارگاد در خصوص افزایش هزینه پیامک ها بانک پاسارگاد
توضیحات بانک پاسارگاد در خصوص افزایش هزینه پیامک ها بانک پاسارگاد
حمله‌های سایبری اخیر باعث اختلال در سامانه‌های وی‌بانک و همراه‌بانک...
10 تیر 1404 | بازارهای موازی
10 تیر 1404
خدیزل نماد بورسی شرکت بهمن دیزل
خدیزل نماد بورسی شرکت بهمن دیزل
شرکت بهمن دیزل (خدیزل) محصولات خود را زیر نظر سازمان...
10 تیر 1404 | اخبار کدال
10 تیر 1404
عملکرد مالی شخارک در سال 1401
عملکرد مالی شخارک در سال 1401
شرکت پتروشيمی خارک (شخارک) خبر از بازگشت دوباره به مدار...
10 تیر 1404 | اخبار کدال

نظرات

بدون نظر! اولین نفر باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *