تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۹
زمان مطالعه: 4 دقیقه
کد خبر : 180205

مدیرعامل گروه سرمایه گذاری مسکن:

سودآوری تلفیقی ثمسکن بیش از 400 میلیارد بوده است

سودآوری تلفیقی ثمسکن بیش از 400 میلیارد بوده است
محسن علیزاده، مدیرعامل گروه سرمایه گذاری مسکن گفت: سودآوری تلفیقی شرکت بیش از ۴۰۰ میلیارد و سودآوری شرکت اصلی ۳۰۱ میلیارد بوده است.

به گزارش شهر بورس، محسن علیزاده، مدیرعامل گروه سرمایه گذاری مسکن در مجمع عمومی عادی سالیانه این شرکت اظهار داشت: گروه سرمایه گذاری مسکن در سال ۱۳۶۹ تاسیس و در سال ۱۳۸۲ در بورس پذیرش شد و آخرین وضعیت مالی افزایش ۶۰۰ میلیاردی سرمایه به ۱۵۸۰ میلیارد را داشته است.

وی ادامه داد: ۱۷ شرکت زیر مجموعه گروه سرمایه گذاری مسکن است که ۷ شرکت در بورس پذیرفته شده‌اند، ۱۲ شرکت ساختمانی و ۵ شرکت خدماتی هستند که ۵۰ درصد سهام این شرکت نیز متعلق به بانک مسکن است.

مدیرعامل گروه سرمایه‌گذاری مسکن با بیان اینکه تاکنون ۷۶ هزار واحد مسکونی، ۷۵۶ هزار متر مربع مجتمع اداری، ۱۲ کیلومتر آزاد راه و ۱۵ کیلومتر آبرسانی به مسکن مهر انجام داده‌ایم، گفت: برای سال ۱۴۰۳ پروژه‌هایی که تعریف شده شامل ۱۹ پروژه برای ۴ هزار ۸۹۳ واحد بوده است که ۱۴ پروژه عقد قرارداد شده است.

وی ادامه داد: از سال ۱۳۶۹ بیش از ۷۶ هزار واحد آغاز شده و بیش از ۶۵ هزار واحد تحویل شده است. در این میان شرکت سرمایه‌گذاری مسکن تهران بیشترین زیربنای واحدها را با ۲۲ درصد در اختیار دارد و بعد از آن شرکت سرمایه‌گذاری مسکن شمال غرب (ثغرب) با ۱۹ درصد در رتبه دوم است. شرکت‌های جنوب و پردیس نیز در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

خبر مرتبط
سودخالص سه هزار میلیارد ریالی ثمسکن/ 14 پروژه عظیم آماده بهره‌برداری
سودخالص سه هزار میلیارد ریالی ثمسکن/ 14 پروژه عظیم آماده بهره‌برداری

گروه سرمایه‌گذاری مسکن ثمسکن با اعلام گزارش عملکرد سال مالی منتهی به ۳۰ آذر ۱۴۰۳، از افزایش سرمایه، پروژه‌های جدید و اقدامات مسئولیت‌های اجتماعی خود خبر داد.

علیزاده با اشاره به اینکه ۲۴ درصد رشد در شروع پروژه‌های جدید داشتیم، توضیح داد: در سال جاری ۶۳ هزار متر واحد مسکونی با ارزش ۲/۷ همت آغاز شده است.

وی ادامه داد: سودآوری تلفیقی ثمسکن بیش از ۴۰۰ میلیارد و سودآوری اصلی این شرکت ۳۰۱ میلیارد بوده است.

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری مسکن درباره برنامه‌های آینده این شرکت عنوان کرد: ارتقای برند گروه سرمایه گذاری مسکن، استفاده از روش‌های نوین فروش متری، توجه ویژه به نهضت تکمیل و بهره برداری پروژه‌های در دست ساخت، ایجاد سامانه یکپارچه تامین مصالح و فروش پروژه‌ها با ایجاد بازارگاه مسکن، بررسی عرضه اولیه شرکت‌های تابعه، اصلاح ساختار مالی از جمله برنامه‌های آینده ماست.

وی در پایان درباره نحوه تامین مالی این شرکت‌ هم یادآور شد: انتظار تامین مالی از بازار سرمایه بیهوده است و شاید هزینه تمام شده مسکن با تامین مالی از روش‌های دیگر کمی بیشتر شود اما باید به سراغ روش‌های نوین برویم.

نویسنده:

برچسب ها :

ارسال نظر شما

مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نیلی

بانک صادرات

بانک توسعه تعاون

ششمین نمایشگاه و همایش تخصصی حمایت از ساخت داخل در صنعت نفت، گاز، پتروشیمی و پالایش