تاریخ انتشار : پنجشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۷:۳۳
زمان مطالعه: 4 دقیقه
کد خبر : 135572

سمینار تخصصی «هوش مصنوعی در آب» در اتاق تبریز برگزار شد

سمینار تخصصی «هوش مصنوعی در آب» در اتاق تبریز برگزار شد
سمینار تخصصی «هوش مصنوعی در حوزه آب» با حضور حمید چیت‌چیان، وزیر سابق نیرو، رحیم میدانی، معاون سابق امور آب و آبفای وزارت نیرو، جمعی از مدیران دولتی استان و اساتید دانشگاهی در اتاق بازرگانی تبریز برگزار شد.
به گزارش شهر بورس به نقل از روابط عمومی اتاق بازرگانی تبریز، در این رویداد، موضوعات مختلفی از جمله بحران آب، هوشمندسازی بخش آب، و استفاده از هوش مصنوعی در مدیریت منابع آبی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
حمید چیت‌چیان، وزیر سابق نیرو در دولت یازدهم، در این سمینار به ضرورت هوشمندسازی شبکه آب از نقطه بارش تا فاضلاب پرداخت و گفت: باید برنامه‌ریزی کوتاه‌مدت و بلندمدت در این راستا صورت گیرد و حکمرانی آب شکل گیرد.
وی به چالش‌هایی مانند برداشت بی‌رویه، آلودگی منابع آبی و مشکلات زیست‌محیطی اشاره کرد و بر اهمیت استقرار سیستم‌های اندازه‌گیری و سامانه‌های آنلاین برای مدیریت منابع آب تأکید کرد.

بحران آب به حالت بالفعل تبدیل شده است
تقی عبادی، مدیر دفتر نظام فنی و بهره برداری دیسپاچینگ برقابی شرکت مدیریت منابع آب ایران، با اشاره به بحران آب در کشور اظهار کرد: بحران آب که در گذشته به صورت بالقوه بود، امروز به حالت بالفعل تبدیل شده و اثرات آن به وضوح قابل مشاهده است.
وی افزود: ۶۰ درصد آب مورد نیاز کشور از منابع زیرزمینی تامین می‌شود و این وابستگی موجب نشست زمین در بسیاری از مناطق کشور شده است.
عبادی همچنین بر لزوم هوشمندسازی بخش آب اشاره کرد و افزود: ظرفیت تولید کنتور هوشمند به بالای ۱۰۰ هزار دستگاه رسیده و می‌تواند به ۱۵۰ هزار دستگاه نیز برسد.
وی همچنین از وجود ۴۱۶ هزار حلقه چاه مجاز در کشور خبر داد و گفت: ۲۳۰ هزار حلقه از این تعداد به کنتورهای هوشمند مجهز شده‌اند.

نظر کارشناس باید بالاتر از هوش مصنوعی باشد
عبدالرضا واعظی، عضو هیات علمی دانشگاه تبریز، به اهمیت به‌کارگیری هوش مصنوعی در زندگی بشر اشاره کرد و گفت: بدون داشتن اطلاعات و داده‌های لازم، امکان پیاده‌سازی هوش مصنوعی در زمینه‌های مختلف وجود ندارد.
وی به کاربرد هوش مصنوعی در کنترل سیلاب و کاهش اثرات آن اشاره کرد و افزود: نصب سنسورها و کنتورهای هوشمند از دیگر فواید بکارگیری هوش مصنوعی است.
واعظی همچنین به نقش انسان در هوش مصنوعی پرداخت و اظهار کرد: مهم‌ترین خطری که از جانب هوش مصنوعی انسان را تهدید می‌کند، امکان گمراه کردن آن است و بنابراین، نظر کارشناس باید بالاتر از هوش مصنوعی باشد.

گفتنی است، این سمینار با هدف بررسی و تبیین نقش هوش مصنوعی در مدیریت منابع آبی و هوشمندسازی شبکه آب، با مشارکت کمیته آب انجمن روابط عمومی ایران و شرکت ایفا صنعت غرب و به میزبانی اتاق بازرگانی تبریز برگزار شد.

خبر مرتبط
همایش بسیج تجار و فعالان اقتصادی کشور در تبریز به کار خود پایان داد
همایش بسیج تجار و فعالان اقتصادی کشور در تبریز به کار خود پایان داد

مراسم اختتامیه همایش بسیج تجار و فعالان اقتصادی کشور در تبریز با برگزاری دو کارگروه تخصصی و صدور بیانیه به کار خود پایان داد.

ارسال نظر شما

مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نیلی

ششمین نمایشگاه و همایش تخصصی حمایت از ساخت داخل در صنعت نفت، گاز، پتروشیمی و پالایش

بانک توسعه تعاون