تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۳ - ۱:۳۷
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کد خبر : 168486

مدیرعامل سازمان منطقه ازاد ارس؛

سرمایه گذاران سرداران جبهه اقتصادی کشور می باشند

سرمایه گذاران سرداران جبهه اقتصادی کشور می باشند
رییس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس گفت: سرمایه گذاران سرداران جبهه اقتصادی کشور می باشند.

به گزارش شهر بورس، هادی مقدم زاده در جریان بازدید از مجموعه‌های ارس تارلا امین و امیر، گوزل طبیعت ارس و واحد تولید کارتن پلاست ارس تارلا و در نشست با مدیران این مجموعه گفت: کارفرمایان و سرمایه گذاران فرماندهان و رزمندگان جبهه اقتصادی هستند.

مقدم زاده خاطرنشان کرد: امروز با تکیه بر نقش آفرینی سرمایه گذاران می توان در جنگ اقتصادی گام های استواری برداشت.

مهر آیندگان

مقدم زاده تصریح کرد: پیگیری و رفع مشکلات تولیدکنندگان و حمایت از توسعه فعالیت های آنها از اولویت‌های کاری این سازمان می باشد.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس صادرات محصولات تولیدی ارس را به عنوان یک محور اصلی در تحقق اهداف اقتصادی مطرح کرد و افزود: صادرات و توسعه هر چه بیشتر آن،یکی از مولفه های بسیار تعیین کننده در پیشرفت و رشد اقتصادی به شمار می رود و در سایه افزایش صادرات، توان تولیدی نیز افزایش می یابد.

خبر مرتبط
«ارس» ظرفیت تبدیل شدن به برترین منطقه آزاد کشور را دارد
«ارس» ظرفیت تبدیل شدن به برترین منطقه آزاد کشور را دارد

رئیس مجمع نمایندگان آذربایجان‌شرقی گفت: «ارس» ظرفیت و پتانسیل تبدیل شدن به برترین منطقه آزاد کشور را دارد.

مقدم زاده در پایان ضمن قدردانی از سرمایه گذاری های کلان صورت گرفته از سوی برادران ابراهیمی اعلام کرد: در صورت لزوم جلسات شورای معاونین و مدیران در محل واحدهای تولیدی برگزار خواهد شد تا در راستای رفع مشکلات واحدها، تصمیمات لازم اتخاذ گردد.

ابراهیمی مدیرعامل گروه ارس تارلا نیز در این بازدید به اهمیت فعالیت‌های زیست‌محیطی اشاره کرد و گفت: مجموعه ارس تارلا با راه‌اندازی خط تولید کمپوست از ضایعات بوته‌های موجود و همچنین جمع‌آوری و تصفیه آب باران و آب مازاد مصرفی گلخانه، گام مهمی در راستای جلوگیری از اسراف و رعایت مسائل زیست‌محیطی برداشته است.

ابراهیمی همچنین به سرمایه‌گذاری‌های کلان این مجموعه اشاره کرد و بیان کرد: مجموعه ارس تارلا با راه‌اندازی سه مجموعه گلخانه امین، امیر و گوزل طبیعت و سرمایه‌گذاری در بخش برق به دنبال توسعه پایدار و افزایش تولید در این منطقه است.

برچسب ها :

ارسال نظر شما

مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

من ربات نیستم

نیلی

بانک صادرات

بانک توسعه تعاون