تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۳ دی ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۷
زمان مطالعه: 3 دقیقه
کد خبر : 173475

مدیرعامل شرکت ملی مس در دیدار با رئیس هیات عامل ایمیدرو مطرح کرد:

سرمایه‌گذاری ۱۰ میلیارد دلاری در طرح‌های توسعه‌ای «ملی مس»

سرمایه‌گذاری ۱۰ میلیارد دلاری در طرح‌های توسعه‌ای «ملی مس»
نشست پایش طرح‌های پیشران شرکت ملی صنایع مس ایران با حضور مدیرعامل شرکت ملی مس و رئیس هیات عامل ایمیدرو برگزار شد.

به گزارش شهر بورس، دکتر محمد آقاجانلو در جلسه پایش طرح‌های پیشران شرکت ملی صنایع مس ایران ضمن تاکید بر تسریع اجرای هفت پروژه پیشران شرکت ملی صنایع مس ایران؛ گفت: دولت پیگیر اجرا و تکمیل پروژه های توسعه ای بخش معدن و صنایع معدنی است و ایمیدرو به منظور تحقق این مهم؛ حمایت های لازم از شرکت ها، مجتمع ها و طرح ها را در اولویت قرار داده است.

وی افزود: تکمیل و اجرای پروژه‌های توسعه بخش معدن و صنایع معدنی، راهبرد اصلی در تحقق هدف رشد ۱۳ درصدی بخش معدن در برنامه پیشرفت هفتم است.

مهر آیندگان

رئیس هیات عامل ایمیدرو گفت: دولت، وزارت صنعت، معدن و تجارت و ایمیدرو در ابعاد گوناگون و به طور ویژه تسهیل در امور شرکت ها برای اجرای پروژه های پیشران را مورد توجه قرار داده است.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: جلسات پایش پروژه های توسعه ای و برجسته شرکت ها با هدف رفع موانع، در ایمیدرو آغاز شده است و امیدواریم با تکمیل پروژه ها شاهد رشد تولید زنجیره محصولات، اشتغالزایی فراگیر و افزایش سهم بخش معدن و صنایع معدنی در اقتصاد ملی باشیم.

خبر مرتبط
کارت ورود به جلسه آزمون مقاطع کاردانی و بالاتر شرکت نوآوران مس منتشر شد
کارت ورود به جلسه آزمون مقاطع کاردانی و بالاتر شرکت نوآوران مس منتشر شد

کارت ورود به جلسه آزمون استخدامی شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس برای مقاطع کاردانی و بالاتر منتشر شد. داوطلبان می‌توانند با مراجعه به سامانه http://azmoon5.karasa.ir کارت خود را دریافت نمایند.

سرمایه‌گذاری ۱۰ میلیارد دلاری ملی مس در طرح‌های توسعه

در ادامه این جلسه مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران طی سخنانی با بیان اینکه پایداری و رشد تولید از اهداف اصلی این شرکت محسوب می شود، گفت: رشد تولید ۸ ماهه سال جاری ملی مس به رغم محدودیت های در تامین انرژی، گواه این موضوع است.

دکتر حسین مدرس خیابانی با اعلام اینکه حمایت‌های وزارت صمت و ایمیدرو، رفع موانع پروژه‌ها را در پی خواهد داشت، گفت: اکنون شرکت ملی مس ۷۰ پروژه توسعه‌ای، زیرساختی و عمرانی با سرمایه‌گذاری ۶.۹ میلیارد دلار را در دست احداث دارد و در ادامه برنامه داریم تا این رقم تا ۱۰ میلیارد دلار افزایش یابد.

وی با بیان این مطلب که «هنر مدیریتی شرکت ها در توسعه است»، افزود: شورای توسعه ملی مس با برگزاری جلسات مستمر، پایش طرح‌های توسعه به ویژه پیشران را با حضور ارکان طرح‌ها؛ دنبال می‌کند.

مدرس خیابانی اعلام کرد: تکمیل هفت پروژه پیشران شرکت ملی صنایع مس ایران همچون احداث کارخانه‌های تغلیظ فاز ۲ مس میدوک، فلوتاسیون سرباره خاتون آباد، آهک خاتون آباد، احداث فاز ۳ و ۴ تغلیظ مس سرچشمه، فاز نخست طرح تولید اسید فسفریک، طرح توسعه مس کاتدی سونگون و احداث فاز سوم تغلیظ مس سونگون؛ در اولویت برنامه‌های این مجموعه قرار دارد.

برچسب ها :

ارسال نظر شما

مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.