تاریخ انتشار : شنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۲۱:۵۹
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کد خبر : 196277

سرمایه‌گذاران خارجی ۶۳ میلیارد دلار سهام آمریکا را فروختند؛ هشدار گلدمن ساکس

سرمایه‌گذاران خارجی ۶۳ میلیارد دلار سهام آمریکا را فروختند؛ هشدار گلدمن ساکس
استراتژیست‌های گلدمن ساکس تخمین زدند که سرمایه‌گذاران خارجی از ابتدای مارس، ۶۳ میلیارد دلار از سهام آمریکا را فروخته‌اند.

به گزارش شهر بورس، استراتژیست‌های این بانک سرمایه‌گذاری آمریکایی خاطرنشان کردند که داده‌های معاملات فرکانس بالا نشان می‌دهد که سرمایه‌گذاران اروپایی، محرک فروش بوده‌اند، در حالیکه سایر مناطق، به خرید سهام آمریکا ادامه داده‌اند.

تیم استراتژی پرتفوی گلدمن ساکس به سرپرستی دنیل چاوز، در یادداشتی به مشتریان این بانک نوشت: این پویایی، ریسک قابل توجهی برای ارزش‌گذاری سهام ایجاد می‌کند زیرا سرمایه‌گذاران خارجی با ۱۸ درصد سهم مالکیت سهام آمریکا، وارد سال ۲۰۲۵ شدند.

مهر آیندگان

آنها خاطرنشان کردند از سال ۱۹۸۰، فقط ۱۰ مورد دیگر از فروش قابل توجه سهام توسط سرمایه‌گذاران خارجی وجود داشته است که به طور متوسط ‌۰.۶ درصد از کل ارزش بازار آمریکا یا معادل حدود ۳۰۰ میلیارد دلار کنونی را به خود اختصاص داده است.

بر اساس گزارش بلومبرگ، گلدمن ساکس اعلام کرد جدیدترین دوره فروش خارجی، کوتاه‌تر و کم‌شدت‌تر از میانگین تجربه شده در چند دهه گذشته بوده است. در گذشته، سهام آمریکا قادر به تحمل خروج سرمایه خارجی بود و در هفت مورد از این ۱۰ مورد افزایش یافت؛ اما در سال‌های ۱۹۸۷، ۱۹۹۰ و ۲۰۲۲ با کاهش روبرو شد.

خبر مرتبط
معامله ۶۸ کیلوگرم شمش نقره در بورس کالا طی یک روز
معامله ۶۸ کیلوگرم شمش نقره در بورس کالا طی یک روز

در روز ششم اردیبهشت، بورس کالا شاهد معامله ۶۸ کیلوگرم شمش نقره در قالب گواهی سپرده و قراردادهای آتی بود.

منبع: ایسنا

نویسنده:

برچسب ها :

ناموجود

ارسال نظر شما

مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نیلی

بانک صادرات

بانک توسعه تعاون