تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۳
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کد خبر : 3075

روش فروش سهام عدالت اعلام شد

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی شهر بورس، روش فروش سهام عدالت مشخص شد. وزارت امور اقتصادی و دارایی اعلام کرد که کلیه دارندگان سهام عدالت که قصد فروش قسمتی از سهام خود را دارند، می‌توانند از روز سه‌شنبه (۹۹/۳/۶) به شعب بانک‌هایی که قبلا در آن دارای حساب بانکی بوده و شماره شبای آن حساب

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی شهر بورس، روش فروش سهام عدالت مشخص شد.

وزارت امور اقتصادی و دارایی اعلام کرد که کلیه دارندگان سهام عدالت که قصد فروش قسمتی از سهام خود را دارند، می‌توانند از روز سه‌شنبه (۹۹/۳/۶) به شعب بانک‌هایی که قبلا در آن دارای حساب بانکی بوده و شماره شبای آن حساب را به سازمان خصوصی‌سازی معرفی کرده‌اند، مراجعه کنند.

مهر آیندگان

این افراد می‌توانند با تکمیل فرم‌های مربوط نسبت به تکمیل سفارش فروش ۳۰ درصد از سهام عدالت خود و تعهدنامه مربوطه، اقدام کنند.

بیشتر بخوانید:
تغییرات مهم در فروش سهام عدالت؛ واریزی‌های خرد به زودی حذف می‌شوند

در اجرای ابلاغیه مورخ ۹۹/۲/۹ مقام معظم رهبری (مدظله العالی) مبنی بر آزادسازی سهام عدالت و با عنایت به مصوبه مورخ ۹۹/۲/۳۰ شورای عالی بورس این اطلاعیه صادر شده است.

این اطلاعیه می‌افزاید، پس از اتمام مهلت اعلام شده در سامانه سهام عدالت (۹۹/۳/۸) از تاریخ ۹۹/۳/۱۰ بانک‌ها از طریق کارگزاری‌های خود یا کارگزاری‌های طرف قرارداد، به تدریج نسبت به فروش سهام متقاضیان در بورس اقدام و وجوه حاصله را در قالب توافق شده به حساب آنها واریز خواهند کرد.

منبع: تجارت نیوز

نویسنده:

برچسب ها :

ارسال نظر شما

مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

من ربات نیستم

نیلی

بانک صادرات

بانک توسعه تعاون