ویژه صنعتگران و مدیران صنایع؛
رونمایی از پوستر رویداد ملی «از هوش مصنوعی تا تحول دیجیتال» در اتاق تبریز
به گزارش شهر بورس، یونس ژائله؛ رئیس اتاق بازرگانی تبریز، در آیین رونمایی از پوستر این رویداد، بر ضرورت تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه تأکید کرد و گفت: تأمین نیروی انسانی متخصص برای صنایع از طریق دانشگاهها و بهرهگیری از دانش بهروز برای مقابله با چالشهای اقتصادی، راهکار اصلی موفقیت در جنگ اقتصادی کنونی است.
ژائله با اشاره به نقاط ضعف و قوت هوش مصنوعی، بر لزوم توسعه هوش مصنوعی بومی برای صنایع تبریز تأکید کرد.
وی یادآور شد: دانشگاه باید نقش مربیگری را ایفا نماید و با بررسی بازار و ایجاد نوآوری و تکنولوژی در صنایع به اقتصاد کشور کمک کند.
یونس اکبرپور پایدار؛ رئیس کمیسیون صنایع و انرژی اتاق بازرگانی تبریز گفت: در سال جاری بیش از 200 دانشجو دانشگاه صنعتی سهند بورسیه صنعتی شدهاند.
هیئتنمایندگان اتاق بازرگانی تبریز با رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز دیدار کرده و در رابطه با چالشهای مشترک صنعت و حوزه سلامت به گفتگو نشستند.
وی با بیان اینکه بیشترین تعداد دانشجو بهرهمند شده از این طرح از دانشگاه صنعتی سهند است، افزود: پس از برگزاری جلسات متعدد با صنعتگران، اساتید و صاحبنظران به این نتیجه رسیدیم که بهترین راه ارتباط صنعت و دانشگاه، بهرهمندی از ظرفیت دانشجویان در قالب طرح بورسیه صنعتی دانشجویان است.
یونس اکبرپور پایدار؛ رئیس کمیسیون صنایع، انرژی و احداث اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تبریز با اشاره به اینکه ارتباط تنگاتنگ بین صنایع و دانشگاه موجب رفع نیازهای فناورانه، ارتقا تکنولوژی صنایع و جلوگیری از فرار نخبگان میشود یادآور شد: بدین منظور تفاهمنامه همکاری بین اتاق بازرگانی تبریز و 11 دانشگاه استان منعقدشده است و صنایع میتوانند با مراجعه به اتاق بازرگانی تبریز دانشجویان مدنظر صنعت خود را بورس صنعتی بکنند.
صابر پرنیان، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی هم، بابیان ضرورت همکاری نزدیک دانشگاهها و صنایع، گفت: فاصله میان دانشگاه و صنعت منجر به بهرهوری پایین در استان شده است.
وی افزود: با اجرای طرحهای پیشرو میتوان این شکاف را کاهش داد و توسعه اقتصادی استان را تسریع کرد.
اسماعیل فاتحیفر؛ رئیس دانشگاه صنعتی سهند نیز، با تأکید بر نقش دانشگاه در تربیت نیروی متخصص، اعلام کرد: این دانشگاه آمادگی دارد تا رشتههای تخصصی موردنیاز صنایع را ایجاد کرده و دورههای آموزشی کوتاهمدت و بلندمدت برگزار کند.
فاتحیفر با اشاره به آمادگی این دانشگاه برای افزایش همکاریهای تنگاتنگ با صنایع استان، گفت: با اجرای طرح بورسیه صنعتی و آموزشهای تخصصی به دنبال تأمین نیروی انسانی متخصص صنایع استان و جذب دانشجویان دانشگاه در صنایع مختلف استان هستیم.
وی رسالت اصلی دانشگاه صنعتی سهند را تربیت نیروی متخصص برای صنایع و ارتقاء سطح تکنولوژی در صنایع استان بیان کرد و گفت: با برگزاری رویدادها و کنفرانسهای تخصصی به دنبال افزایش دانش صنایع در علوم و فنون نوین و گسترش همکاریهای مشترک با صنایع هستیم.
گفتنی است، نخستین رویداد ملی «از هوش مصنوعی تا تحول دیجیتال» ویژه صنعتگران و مدیران کسبوکار در تاریخ 8 دیماه 1403 از ساعت 8 صبح در دانشگاه صنعتی سهند برگزار میشود و محور اصلی رویداد، نحوه بهرهگیری از هوش مصنوعی در حوزه صنعت است.
شایان ذکر است، اتاق تبریز در راستای مشارکت در کاهش مصرف انرژی، گرمایش محیط را تا حد زیادی کاهش داده است، همچنین با خاموش کردن چراغهای اضافی سعی در کاهش مصرف انرژی دارد و تنها هنگام عکاسی از جلسات، برای تنظیم نور به صورت موقت لامپهای اضافی روشن میشود.
برچسب ها :اتاق بازرگانی تبریز
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0