کمیسیون کارآفرینی، اقتصاد دانشبنیان و بهبود فضای کسب و کار اتاق تبریز، با محوریت احصا شاخص ها و چالش های استان در بهبود فضای کسب و کار و بررسی برش استانی شاخص های مهم برای بهبود فضای کسب و کار استان، با حضور نمایندگانی از بخش خصوصی و دولتی در اتاق بازرگانی تبریز برگزار شد.
به گزارش شهر بورس، نوید امجد؛ رئیس کمیسیون کارآفرینی، اقتصاد دانشبنیان و بهبود فضای کسب و کار اتاق تبریز، در این نشست اخذ رتبه ۱۲۷ ایران در رنکینگ جهانی سهولت کسب و کار یا نمره ۴.۶۳ شاخص آزادی اقتصادی ایران در آخرین بررسی جهانی آزادی اقتصادی و کسب رتبه ۱۵۸ از میان ۱۶۵ کشور مورد بررسی را بسیار نامناسب توصیف کرد و افزود: با افت رتبه کشور در رتبهبندی سهولت کسب وکار، ریسک سرمایهگذاری در ایران بالا میرود.
وی با بیان این مطلب تاکید کرد: علیرغم تمام تحریمهای داخلی و خارجی، ما باید در راستای بهبود رتبه و ارتقا شرایط ایجاد و راهبری کسب و کار تلاش کنیم.
امجد با اشاره به اهمیت پایش در فضای کسب و کار گفت: ما باید روشهای پایش را در راستای بهبود آمار، پاسخ دقیقتر، سریعتر و بهتر تغییر دهیم و دستگاههایی که در استان وجود دارند، باید هرچه سریعتر برنامه عملیاتی و اجرایی خود را برای اصلاح و بهبود فضای کسب و کار استان ارائه دهند.
رئیس کمیسیون کارآفرینی، اقتصاد دانشبنیان و بهبود فضای کسب و کار اتاق تبریز بر لزوم فرهنگسازی بین فعالان اقتصادی در راستای پاسخگویی به پرسشنامههای پایش بهبود فضای کسب و کار تاکید کرد و گفت: اگر دستگاههای اجرایی، این پرسشها را در قالب طرح تکریم ارباب رجوع انجام دهند، یکنوع فرهنگسازی صورت میگیرد و از این طریق هم تعداد پاسخ هاو نمونه ها افزایش می یابد و هم کیفیت نتایج بدست آمده قابل استناد تر خواهد بود.
وی بر اهمیت شاخص بهبود فضای کسب و کار در اقتصاد جهانی تاکید کرد و افزود: با توجه به اهمیت شاخصها و معیارهای تسهیل فضای کسب وکار در سرمایه گذاری و سرمایه پذیری، صندوق بینالمللی پول در این زمینه رنکینگ جهانی تعریف کرده است.
عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی تبریز ادامه داد: مرکز ملی مطالعات، پایش و بهبود محیط کسب و کار کشور” به استناد مصوبه شماره 50868 مورخ 1396/5/1 ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی در ذیل معاونت امور اقتصادی وزارت امور اقتصادی و دارایی با هدف توسعه بخش خصوصی و بهبود فضای کسب و کار تشکیل و مستقر گردید.
وی با تاکید بر اینکه با مشارکت جمعی، میتوانیم فضای کسب و کار را در آذربایجانشرقی بهبود بخشیم، تصریح کرد: در راستای رسیدن به رتبههای بالای کشوری علاوه بر توجه به میانگین کشوری، باید به بهترین امتیازات استانهای برتر در هر حوزه نیز توجه کنیم.
قاسم قویدل؛ عضو هیئت رئیسه اتاق بازرگانی تبریز گفت: سرمایهگذاری در تولید میتواند به عنوان موتور محرکهای برای رونق اقتصادی عمل کند. با تقویت ظرفیتهای تولیدی، نهتنها نیازهای داخلی کشور تأمین میشود، بلکه میتوانیم به صادرات محصولات باکیفیت و رقابتی نیز دست یابیم. این امر به نوبه خود میتواند به بهبود تراز تجاری کشور کمک کند و وابستگی به واردات را کاهش دهد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0