اشتراک گذاری

در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید آذربایجان‌شرقی مطرح شد؛
رتبه دوم اقتصادی استان با همراهی بخش دولتی و خصوصی

جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید آذربایجان‌شرقی با حضور استاندار، مدیران ادارات اجرایی و جمعی از فعالان اقتصادی استان برگزار شد.

در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید آذربایجان‌شرقی مطرح شد؛
رتبه دوم اقتصادی استان با همراهی بخش دولتی و خصوصی

جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید آذربایجان‌شرقی با حضور استاندار، مدیران ادارات اجرایی و جمعی از فعالان اقتصادی استان برگزار شد.

به گزارش شهر بورس، استاندار آذربایجان‌شرقی به همراه مدیران اجرایی و فعالان اقتصادی استان در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید بر رفع مشکلات واحدهای صنعتی، توسعه شهرک صنعتی بعثت و تقویت شاخص‌های اقتصادی استان تأکید کرد.

بهرام سرمست، در این نشست، فعالیت بخش خصوصی را عامل موفقیت و کسب رتبه دوم استان در ارزیابی شاخص‌های اقتصادی وزارت کشور دانست و افزود: در دوره مدیریت استانی گذشته، آذربایجان‌شرقی در معیارهای اقتصادی وضعیت مطلوبی نداشت و طبق گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، استان در شاخص امنیت سرمایه‌گذاری رتبه ۲۷ کشوری را کسب کرده بود.

وی ادامه داد: از اولین روز استانداری خود درصدد رفع مشکلات واحدهای تجاری، صنعتی و اقتصادی بوده‌ایم و برای حفظ مقام دوم کشوری در ارزیابی بیش از ۳۰ شاخص اقتصادی، تلاش مستمر ضروری است.

تبلیغ درون‌خطی

سرمست با اشاره به برنامه «سه‌شنبه‌های اقتصادی و جمعه‌های کاری» بر ضرورت بهره‌گیری از منابع محدود برای پیشرفت حداکثری تأکید کرد و افزود: با راه‌اندازی صندوق سرمایه‌گذاری استانی می‌توان پروژه‌ها و مگاپروژه‌های نیمه‌کاره استان را تکمیل کرد.

وی همچنین به تأکید رئیس جمهور درباره تأسیس منطقه ویژه اقتصادی فناوری‌های نوین در شمال‌غرب کشور، در شهرک صنعتی بعثت اشاره کرد و از تلاش‌های ریاست قوه قضائیه در صدور رای تعیین تکلیف زمین‌های شهرستان صوفیان قدردانی کرد.
استاندار همچنین بر حل مشکل آنتن‌دهی شهرک صنعتی بعثت نیز تأکید کرد.

اکبر احمدزاده، فرماندار شبستر، مشکلات واحدهای تولیدی این شهرک شامل بلاتکلیفی ارائه کدپستی، روگذر و نبود اینترنت و آنتن‌دهی را تشریح کرد و افزود: تمامی ۹ شهرک صنعتی شهرستان شبستر با مشکل آنتن‌دهی مواجه هستند.

سهراب فیض‌زاده، مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان، خبر از حل مشکل موقوفی بودن بخشی از زمین‌های شهرک صنعتی بعثت داد و گفت: عملیات اجرایی فاز اول در وسعت یک هزار هکتار آغاز شده و تاکنون ۴۱۰ فقره قرارداد واگذاری منعقد شده است.

طاهر روحی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار، بر کاهش فشار ناترازی انرژی بر واحدهای تولیدی تأکید کرد و مهدی امینی، دبیر کارگروه و رئیس خانه صمت استان، اعلام کرد که در این جلسه مشکلات ۱۰ واحد صنعتی حل شد و جلسات کارشناسی سه بار در هفته ادامه خواهد داشت.

مجتبی امانی، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان، از رفع مشکل آنتن‌دهی شهرک صنعتی بعثت تا دو ماه آینده خبر داد..

در جریان این بازدید، استاندار، مدیران استانی و فعالان صنعتی از واحدهای تولیدی شرکت‌های تارناب ایرانیان، اوج‌رسان و آذرین دژ بازدید کردند. مدیران این شرکت‌ها مشکلاتی همچون عدم ارائه تسهیلات بانکی، واردات بی‌رویه کالاهای مشابه داخلی، قطعی برق و مسائل مالیاتی را مطرح کردند.

شهرک صنعتی بعثت با قابلیت تولید محصولات صادراتی و توانایی پوشش شمال‌غرب کشور، از مزیت نزدیکی به منطقه ویژه اقتصادی سهلان، فرودگاه، بزرگراه‌ها و راه‌آهن برخوردار است و می‌تواند با بهره‌گیری از این امکانات رونق بیشتری پیدا کند.

اخبار مرتبط

۲۲ مرداد ۱۴۰۴
خرید شمش طلا در مرکز مبادله ایران فقط برای فروشندگان...
۲۲ مرداد ۱۴۰۴ | بازار ارز و طلا
۲۲ مرداد ۱۴۰۴
دستور جدید بانک مرکزی برای اصلاح سود وام‌های تک‌قسطی
دستور جدید بانک مرکزی برای اصلاح سود وام‌های تک‌قسطی
آزمون استخدامی بانک مرکزی برای جذب 600 نیروی رسمی در...
۲۲ مرداد ۱۴۰۴ | بازارهای موازی
۲۲ مرداد ۱۴۰۴
بر اساس گزارش بازار، نقره در بازار داخلی و بین‌المللی...
۲۲ مرداد ۱۴۰۴ | بخش های خبری
۲۲ مرداد ۱۴۰۴
این افراد از دولت حقوق ماهانه دریافت می‌کنند + جزئیات
این افراد از دولت حقوق ماهانه دریافت می‌کنند + جزئیات
شایعه پرداخت ۷۰ میلیون تومان به نوزادان متولد ۱۴۰۴ از...
۲۲ مرداد ۱۴۰۴ | بخش های خبری

نظرات

بدون نظر! اولین نفر باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *