تاریخ انتشار : شنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۴
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کد خبر : 179302

با حضور رئیس اتاق تبریز بررسی شد؛

راهکارهای مشارکت بخش خصوصی در نوسازی و بازسازی مدارس فرسوده استان

راهکارهای مشارکت بخش خصوصی در نوسازی و بازسازی مدارس فرسوده استان
نشست مشترک رئیس اتاق بازرگانی تبریز، با معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری آذربایجان‌شرقی، مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان‌شرقی، مدیر کل امور مالیاتی استان و مدیر کل سازمان برنامه و بودجه استان در راستای نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی در اتاق بازرگانی تبریز برگزار شد.

به گزارش شهر بورس، این جلسه که در راستای نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی و به منظور بررسی چالش‌ها و مشکلات موجود در فضاهای آموزشی استان و یافتن راهکارهای مؤثر برای بهبود شرایط آموزشی برگزار گردید، اعضا به تبادل نظر در خصوص مسائل مختلفی از جمله کمبود فضاهای آموزشی، نیاز به نوسازی و تجهیز مدارس و همچنین چالش‌های مالیاتی مرتبط با پروژه‌های آموزشی پرداختند و در نهایت، تصمیمات مهمی اتخاذ شد که به بهبود وضعیت آموزشی استان کمک خواهد کرد.

لازم به ذکر است که در این جلسه بر اساس توافقات صورت گرفته، صنایع و بنگاه‌های اقتصادی موظف شدند تا با هدف انجام مسئولیت‌های اجتماعی، نسبت به بازسازی 45 پروژه آموزشی (مدارس سنگی و نیازمند تخریب و بازسازی) تحت نظارت و با استانداردهای اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان شرقی اقدام کنند.

مهر آیندگان

علاوه بر این، در این جلسه مقرر شد که سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان نیز هماهنگی‌های مدیریتی لازم را برای تهیه موافقت‌نامه‌های دولتی پروژه‌ها انجام دهد که  این اقدام می‌تواند به تسریع روند اجرایی پروژه‌ها و بهبود کیفیت فضاهای آموزشی در استان کمک شایانی کند.

گفتنی است، این جلسه نشان‌دهنده عزم جدی مسئولان و فعالان اقتصادی برای ارتقاء سطح آموزش و فراهم کردن شرایط مناسب و عادلانه برای دانش‌آموزان در استان آذربایجان‌شرقی است.

خبر مرتبط
یادگیری از ارقام؛ بهره‌ وری پایین و مصرف بالای انرژی در ایران
یادگیری از ارقام؛ بهره‌ وری پایین و مصرف بالای انرژی در ایران

اقتصاد ایران در شرایطی قرار دارد که با محدودیت‌های متعددی در حوزه منابع مالی، زیرساختی و بهره‌وری مواجه است، اما برخلاف بسیاری از کشورها، از مزیت نیروی انسانی جوان، تحصیل‌کرده و منابع طبیعی قابل توجهی برخوردار است. با این حال، عدم استفاده مؤثر از این ظرفیت انسانی و منابع طبیعی موجود، موجب شده رشد اقتصادی کشور، به‌جای تکیه بر بهره‌وری، عمدتاً وابسته به مصرف گسترده انرژی و سیاست‌های حمایتی ناکارآمد باقی بماند. در چنین شرایطی، دستیابی به رشد پایدار، بدون اصلاح الگوی مصرف و ارتقای بهره‌وری، امکان‌پذیر نخواهد بود.

نویسنده:

ارسال نظر شما

مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

من ربات نیستم