تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۷ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۷:۳۹
زمان مطالعه: 15 دقیقه
کد خبر : 118675

دستاوردهای جدید علمی و صنعتی گروه تراکتورسازی ایران رونمایی شد

دستاوردهای جدید علمی و صنعتی گروه تراکتورسازی ایران رونمایی شد
دستاوردهای جدید علمی و صنعتی گروه تراکتورسازی ایران ظهر امروز با حضور رییس دانشگاه آزاد اسلامی رونمایی شد.

به  گزارش شهر بورس، در مراسمی که صبح امروز با حضور تهرانچی رییس دانشگاه آزاد اسلامی، کلامی معاون استاندار آذربایجان شرقی و مدیران صنعتی و دانشگاهیان استان در جروه صنعتی تراکتورسازی ایران برگزار شد، از سه دستاورد جدید این گروه صنعتی رونمایی شد.

تکنولوژی تولید مجموعه جلو بند تراکتور برای نخستین بار در کشور یکی از این محصولات بود که با دستیابی تراکتورسازی به این تکنولوژی، ایران به جمع معدود کشورهای دارنده فناوری مجموعه اتصال سه نقطه و PTO جلوی تراکتور پیوست، فناوری که قیمت تمام شده نمونه داخلی آن کمتر از یک سوم مشابه خارجی است.

دیگر محصول رونمایی شده امروز در گروه تراکتورسازی دستگاهی از نوع بیلر مکعبی است که می تواند علوفه را از زمین های کشاورزی جمع آوری و پس از بسته بندی و گره زنی آماده حمل برای انبارداری و استفاده در دامداری ها کند و در حالی به عنوان اولین محصول تولیدی شرکت ادوات کشاورزی رونمایی شد که این مجموعه بعنوان دوازدهمین شرکت گروه صنعتی تراکتورسازی ایران در سال 1401 تاسیس گردیده و مسئولیت عرضه انواع ادوات کشاورزی را بر عهده دارد.

طراحی، ساخت و دستیابی به تکنولوژی سیستم هوشمند هدایت پذیر خودران (AGV) سومین دستاورد گروه تراکتورسازی ایران است که با همکاری دانشگاه آزاد عملیاتی شده و نخستین سيستم ساخت در داخل کشور از این نوع محسوب می شود.

همراهی واقعی صنعت و دانشگاه از دیگر افتخارات گروه صنعتی تراکتورسازی

مصطفی وحیدزاده مدیرعامل گروه صنعتی تراکتورسازی در مراسم رونمایی  از این دستاوردهای علمی و صنعتی گروه تراکتورسازی ایران اظهار داشت: رهبری هر سال بر دو موضوع تولید و اشتغال تاکید ویژه ای دارند و این افتخاری برای گروه صنعتی تراکتورسازی ایران است که به صورت عملی به این منویات رهبری لبیک گفته است.

وی رشد تولید تراکتورسازی در یک سال را از جمله اقدامات این حوزه عنوان و تصریح کرد: در این مدت نه تنها میزان تولید شرکت حدود دو برابر شده بلکه سبد محصول نیز با ورود دستگاه های جدید گسترش یافته و حتی محصولاتی که پیشتر وارد می شد، اکنون در تراکتورسازی تولید می شوند و در مرحله صادرات نیز قرار دارند.

تولید مینی لودر از برنامه های امسال تراکتورسازان مصطفی وحیده زاده مدیرعامل تایرا - شرکت تراکتورسازی رکوردهای تاریخی خود را جابه جا کرد

مدیرعامل تراکتورسازی افزود: در حوزه اشتغال ضمن حفظ افزایش سرانه تولید سالانه، بیش از یکهزار نیروی متخصص و دانشگاهی را با همکاری خوب مجموعه های چون دانشگاه آزاد و دانشگاه صنعتی سهند تبریز جذب کرده ایم و علاوه بر این در خصوص تورم نیز محصولات خود را به گونه ای وارد بازار می کنیم که اگر روزی یکی از محصولات ما از چرخه تولید خارج شود، مشابه آن با حداقل دو و نیم برابر قیمت تراکتورسازی و سطح کیفی بسیار پایین تر وارد خواهد شد و به این ترتیب حداقل در بخش کشاورزی و امنیت غذایی زمینه ساز کاهش تورم شده ایم.

وی همراهی واقعی صنعت و دانشگاه را از دیگر افتخارات گروه صنعتی تراکتورسازی دانست و گفت: به معنی واقعی کلمه و البته برخلاف بسیاری از بخش های جامعه عملیاتی شده و با بیش از ۶۰ شرکت دانش بنیان به صورت مسآله محور همکاری می کنیم و تاکید بر حل مسائل از طریق حلقه های تحقیق و توسعه و باهمکاری شرکت های دانش بنیان است

وحیدزاده تصریح کرد: گروه صنعتی تراکتورسازی ۵۰ درصد سبد محصولات خود را به تولید تراکتور و ۵۰ درصد دیگر را برای مشاغل نوین برنامه ریزی کرده و پس از دو سال در بخش صنایع نوین به سطح ۲۴ درصدی رسیده ایم و به دنبال تحقق این هدف گذاری در طول پنج سال هستیم چرا که تراکتور را با کمترین حاشیه سود می فروشیم و با برنامه ریزی تولید محصولاتی چون خودروهای تجاری کامیونت، ون و آفرودی در حوزه کسب و کارهای نوین تلاش می کنیم این حاشیه سود کم را در چنین حوزه های جبران کرده و افزایش دهیم.گفتنی است با رونمایی از این دستاوردهای علمی و صنعتی گروه صنعتی تراکتورسازی، جمهوری اسلامی ایران در رده معدود کشورهای صاحب دانش فنی و تولیدی این سیستم ها قرار می گیرد، پروژه هایی که طراحی و دستیابی به تکنولوژی آنها نه تنها تحول در صنعت کشور را به دنبال خواهد داشت بلکه نشانی دیگر از توان، تخصص و پشتکار جوانان این سرزمین برای صرف فعل «ما می توانیم» در مقابل تحریم ها می باشد.

تراکتورسازی یک کارخانه نیست بلکه نمادی ملی است

محمد مهدی طهرانچی در مراسم رونمایی از دستاوردهای جدید علمی و صنعتی گروه تراکتورسازی ایران اظهار داشت: دانشگاه امروز فرهنگ علم و فناوری را سه پایه اساسی و اجتناب ناپذیر دارد و جامعه و کشور نعت نیز نوآوری اقتصادی و اجتماعی سه مولفه تاثیرگذار را دارند و در ارتباط صنعت و دانشگاه باید ارتباط بین این مولفه ها ایجاد شود.

وی افزود: تراکتور سازی یک کارخانه نیست بلکه نمادی ملی است که در ایران می درخشد و اگر نبض آن خوب بزند یعنی حال صنعت کشور خوب است و وقتی نمادها فرو بریزند اثراتی فراتر از صرف موقعیت محلی و شرکتی خواهند داشت و کشوری که نمادی صنعتی با المان های اجتماعی، اقتصادی و صنعتی داشته باشد، باید به آن ببالد.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: باید به تراکتور از این منظر نگاه کرد و در این منظر انسجام اجتماعی در بین نیروها و بخش های مختلف مدیریتی آن بیش از فعالیت های صنعتی و اقتصادی و نوآورانه نمود دارد و همان گونه که نام تراکتورسازی به عنوان یک نماد هویتی مطرح است، در داخل مجموعه نیز مودت سازمانی تحت این نام مشهود است.

وی ادامه داد: به فرموده امیرالمومنین علی (ع) عدالت حاکمان و مودت زیردستان به حاکمان دلیل بقای یک بلاد است و تراکتورسازی نماد همبستگی و یکپارچگی اجتماعی مدیران و نیروهای شاغل در آن است و در شرایط تحریمی کشور و نیاز شدید بخش های مختلف به ارز، توان اقتصادی این مجموعه با هدف‌گذاری بازارهای پیرامونی و کسب استانداردهای آنها بسیار چشمگیر است.

محمد مهدی رییس دانشگاه آزاد اسلامی

طهرانچی ادامه داد: حرکت به سمت نوآوری دیگر مولفه و ویژگی بارز تراکتورسازی است و رونمایی سه دستاورد نوآورانه امروز یعنی پویایی این مجموعه چرا که امروز نوآوری رکن و اساس وجود مجموعه هاست و دوران اتکا به محصولات سنتی تمام شده و تغییر و این تحولات نوآورانه است که مجموعه ها را سرپا نگه خواهد داشت.

وی تاکید کرد: اگر ما به عنوان دانشگاه آزاد نیز مدعی بسترسازی برای تحول و توسعه اشتغال دانش بنیان است باید با نماد صنعت کشور پیمان مودت خود را ببندیم و خوشبختانه تفاهمنامه با تراکتورسازی تنها یک حرکت نمادین نبود و امروز از شعار ارتباط صنعت و دانشگاه عبور کرده ایم و باید پیمان برادری صنعت و دانشگاه را طبق فرموده رهبری مبنی بر درگیر شدن دانشگاه با مسائل صنعت و حل آنها را سرلوحه خود قرار دهیم.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: امروز دیگر دانشگاه آزاد به دنبال برتری در مسابقات رباتیک نیست بلکه به دنبال بکارگیری این علم در صنایع و واحدهایی چون تراکتورسازی ایران است و امروز با تولید محصولات فناورانه در این گروه در واقع جشن نوآوری و فناوری و نتیجه دهی پیمان اخوت و برادری صنعت و دانشگاه را می گیریم.

سرای قطعه سازی صنعتی را در تبریز ایجاد کردیم

آرش رنجبران پنجشنبه در مراسم رونمایی از دستاوردهای جدید علمی و صنعتی گروه تراکتورسازی ایران اظهار داشت: تراکتورسازی پیشران صنعت کشور به ویژه در منطقه شمالغرب است.

وی در ادامه افزود: طرح پویش دانشگاه آزاد با هدف تحصیل و کارآموزی همزمان دانشجویان اجرا می شود و با تفاهمنامه منعقده با گروه تراکتورسازی امروز خط فناورانه تولید تراکتور با سیستم پیشرانه هوشمند (AGV) رونمایی می شود و در پشت این تحول فناورانه، تغییر فرهنگی بزرگی برای هر دو مجموعه نیز اتفاق می افتد.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی تبریز تصریح کرد: امروز بحث صنعتی سازی به یک جریان موثر در دانشگاه آزاد تبدیل شده و تحول نیازمند ایجاد زیرساخت هاست و بر همین اساس سرای قطعه سازی صنعتی را در تبریز ایجاد کردیم و خط روباتیک تراکتور و پلتفرم ست برای تامین تولید و توزیع در صنعت قطعه سازی دو خروجی امروز این سرا است.

رنجبران خاطر نشان شد: اکنون دانشگاه آزاد اسلامی تبریز با طراحی و ساخت خط تولید تراکتور با سیستم پیشرانه هوشمند تنها مجموعه AGV ساز کشور است که این امر در سایه اعتماد مدیران گروه صنعتی تراکتورسازی ایران به نیروهای متخصص و توانمند دانشگاهی محقق شده است.

بهره وری پایین مهمترین چالش اقتصاد کشور

محمد کلامی پنجشنبه در مراسم رونمایی از دستاوردهای جدید علمی و صنعتی گروه تراکتورسازی ایران بهره وری پایین را مهمترین چالش اقتصاد کشور و به ویژه استان دانسته و گفت: فرسودگی تکنولوژی و تجهیزات و دستگاه های متعلق به چندین دهه پیش، سطح دانش فنی نامتناسب با نیاز روز و بازارهای رقابتی و تولید محصولات منسوخ شده در سطح جهانی از مهمترین دلایل پایین بودن بهره وری اقتصاد کشور است.

آذربایجان‌شرقی یکی از قطب‌های اقتصادی

وی خاطر نشان شد: حل این چرخه معیوب ایجاد ارتباط واقعی و عملی بین دانشگاه و صنعت و تزریق دانش فنی روز مجموعه های دانشگاهی به واحدهای صنعتی است که تحقق این مهم می طلبد که ابتدا باید خود دانشگاه به این دانش مجهز و مسلط باشد و در مرحله بعد صنعت نیز باید استقبال لازم را از این ارتباط داشته باشد.

ﻣﻌﺎﻭﻥ ﻫﻤﺎﻫﻨﮕﯽ ﺍﻣﻮﺭ ﺍﻗﺘﺼﺎﺩﯼ ﺍﺳﺘﺎﻧﺪﺍﺭﯼ ﺁﺫﺭﺑﺎﯾﺠﺎﻥ ﺷﺮﻗﯽ تصریح کرد: دلیل زمین خوردن واحدهای صنعتی ارزشمند استان همچون ماشین سازی و ایدم در دهه های گذشته نیز همین شکاف بین علم و صنعت بوده و امیدواریم با پیوند و همکاری عملی این دو بخش بتوانیم آذربایجان را به همان جایگاه واقعی خود یعنی مهد اقتصاد و صنعت کشور برسانیم.

برچسب ها :

ارسال نظر شما

مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نیلی

ششمین نمایشگاه و همایش تخصصی حمایت از ساخت داخل در صنعت نفت، گاز، پتروشیمی و پالایش

بانک توسعه تعاون