تاریخ انتشار : شنبه ۸ آبان ۱۴۰۰ - ۱۹:۰۱
زمان مطالعه: 4 دقیقه
کد خبر : 44037
چاپ خبر دیدگاه‌ها برای داستان بازار و نقطه کنونی حضور ما بسته هستند

یادداشت/

داستان بازار و نقطه کنونی حضور ما

داستان بازار و نقطه کنونی حضور ما

واقع‌بینی و بررسی مجدد شرایط بدون تعصب می‌تواند کلید تصمیم‌گیری درست‌تر در این روزهای بد بورس باشد.

شهر بورس – خانم وفایی، تحلیلگر بازار سرمایه: بعد از فراز و نشیب‌های ماه‌های اخیر بازار سرمایه و افت سنگین قیمتی سهام صنایع مختلف، اهالی بازار سرمایه به انتظار روی خوش بازار و متعادل شدن شرایط بودند تا در کنار تمام ریسک‌ها و فرصت‌ها، سهام راه خود را بازیابند.

اما متأسفانه روند نزولی و اصلاح قیمتی در پاییز1400  نه‌تنها کمرنگ نشد بلکه شدت یافت و هرروز شاهد افزایش فروش و پا پس کشیدن خریدار بودیم، نتیجه چیزی جز کاهش ارزش پرتفوی سهامداران و صندوق‌ها و سبدها نیست، فراتر از آن سهامدارانی که به امید کاهش ضرر و سود گیری، از اعتبار کارگزاری‌ها استفاده کرده‌اند بیشتر متضرر شده و حتی شاید در معرض ریسک تضمین قرارگرفته‌اند.

بیشتر بخوانید:
اعتماد مردم را در بورس سلاخی کردند

علت‌ها و بحث‌های متفاوتی در باب چرایی حال امروز بازار مطرح شده است، از فروش اوراق بدهی توسط دولت برای تأمین کسری بودجه، معاملات الگوریتمی، احتمال دست‌کاری ، عدم تأمین انتظارات بازار از گزارش‌های 6ماهه، ترس از ریزش دلار، ترس از بخش‌نامه‌های سلیقه‌ای در صنایع مختلف و.. می‌توان اشاره کرد که هرکدام جای بحث دارد.

اما هر آنچه بوده، نتیجه در پای تابلوی معاملات برای همه مشخص هست، مسئله‌ اصلی چگونگی روند آتی و تصمیم‌گیری در مورد خروج یا سهامداری در شرایط فعلی است.

هرچند همیشه توصیه شده که با پول مازاد و مدنظر برای پس‌انداز، آن هم با دید بلندمدت وارد بازار شوید اما واقعیت فرای این جملات به‌ظاهر زیباست! واقع‌بینی و بررسی مجدد شرایط بدون تعصب می‌تواند کلید تصمیم‌گیری درست‌تر این روزها باشد.

بیشتر بخوانید:
«بورس را دریابید»؛ سهامداران دست به دامن رئیسی شدند

بزرگ‌ترین توصیه،  بررسی روند ماهانه‌ی شرکت‌ها و گزارش‌های فصلی شرکت‌هاست، شرکت‌های سود ده که روند تولید و فروش آن‌ها با مشکل خاصی روبرو نیست بیشترین پتانسیل رشد قیمتی را دارند، از طرفی سهام شرکت‌هایی که افزایش سرمایه سنگین دارند و با افت قیمتی قابل‌توجه هم روبرو شده‌اند، نیز می‌تواند فرصت مناسب بررسی برای دید چندماهه باشد، اما تأکید بر این نکته خالی از لطف نیست که پروسه‌ تکمیل فرایند افزایش سرمایه ماه‌ها به طول می‌انجامد و سهام با افزایش سرمایه ی بالای 200درصد برای تکمیل امکان ثبت سهام جایزه، همزمان با بازگشایی بعد از مجمع فوق العاده، حداقل 2ماه به طول می‌انجامد و مناسب برای سهامداران با دید کوتاه مدت نمی باشد.

برچسب ها :

ناموجود

ارسال نظر شما

مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.

نیلی

ششمین نمایشگاه و همایش تخصصی حمایت از ساخت داخل در صنعت نفت، گاز، پتروشیمی و پالایش

بانک توسعه تعاون