اشتراک گذاری
قیمت محصولات سایپا و ایران‌‌خودرو + جدول

خبر خوب برای خریداران خودرو

به گفته رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران و فروشندگان خودرو، به دنبال کاهشی‌شدن قیمت ارز، قیمت خودرو در بازار کاهشی شده است.
قیمت محصولات سایپا و ایران‌‌خودرو + جدول

خبر خوب برای خریداران خودرو

به گفته رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران و فروشندگان خودرو، به دنبال کاهشی‌شدن قیمت ارز، قیمت خودرو در بازار کاهشی شده است.

به گزارش شهر بورس به نقل از فارس، اسد کرمی اظهار داشت: به دنبال افزایش قیمت ارز، قیمت خودرو در بازار افزایش یافت اما با توجه به آغاز کاهش قیمت ارز در بازار امروز شاهد کاهش قیمت انواع خودرو در بازار بودیم.

رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران و فروشندگان خودرو اظهار داشت: براین اساس قیمت انواع خودروهای تولید داخلی و مونتاژی در روز جاری بین حدود ۵ درصد کاهش یافته است.


بیشتربخوانید: قیمت‌گذاری دستوری خودرو مولفه تاثیرگذار بر بازار سرمایه

تبلیغ درون‌خطی

وی افزود: به عنوان مثال قیمت دنا پلاس که در روزهای اخیر به یک میلیارد و ۱۷۰ میلیون تومان رسیده بود امروز به یک میلیارد و ۱۲۰ میلیون تومان کاهش یافت.

کرمی بیان داشت: همچنین قیمت پژو ۲۰۷ امروز با ۳۰ میلیون تومان کاهش به یک میلیارد و ۳۰ میلیون تومان رسید.

وی اظهار داشت: بازار خودرو همچنان راکد است و تقریبا خرید و فروشی در بازار انجام نمی شود.

اخبار مرتبط

نظرات

بدون نظر! اولین نفر باشید.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *