اشتراک گذاری
چالش تازه بر سر حقوق کارکنان؛ اختلاف دولت و مجلس بالا گرفت

خبر خوب برای حق‌ التدریسی‌ ها

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش گفت: حق‌التدریس اردیبهشت ماه پرداخت شده و تلاش داریم با دستان توانمند شما عزیزان، این پرداختی‌ها به صورت ماهانه انجام شود.
چالش تازه بر سر حقوق کارکنان؛ اختلاف دولت و مجلس بالا گرفت

خبر خوب برای حق‌ التدریسی‌ ها

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش گفت: حق‌التدریس اردیبهشت ماه پرداخت شده و تلاش داریم با دستان توانمند شما عزیزان، این پرداختی‌ها به صورت ماهانه انجام شود.

به گزارش شهر بورس به نقل از برنا، علی فرهادی معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش، در نشست با مدیران کل استان‌ها اظهارکرد: برای تشویق استانهایی که در برخی اقدامات پیشتاز و سرآمد بوده، بحث تشویقی در نظر می‌گیریم.

وی با اشاره به ابلاغ جداول بودجه در هفته گذشته، بیان کرد: تا هفته پیش جز حقوق نمی‌توانستیم پرداختی داشته باشیم اما به فضل الهی این مورد پس از ابلاغ جداول بودجه برطرف شد؛ هزینه هدایای هفته معلم به ۲۰۰۰ میلیارد تومان رسید؛ این مبلغ معادل تلاش‌هایی است که از بهمن و اسفند در مجلس انجام دادیم تا از حقوق مالکانه معادن برای هنرستان‌ها ۲۰۰۰ میلیارد تومان تأمین کنیم.

فرهادی افزود: حق‌التدریس اردیبهشت ماه پرداخت شده و تلاش داریم با دستان توانمند شما عزیزان، این پرداختی‌ها به صورت ماهانه انجام شود؛ استان‌هایی که در ارسال ابلاغ‌های موظف و غیر موظف تأخیر داشته باشند، حق‌التدریس‌شان نیز دیر پرداخت می‌شود.

تبلیغ درون‌خطی

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش عنوان کرد: امسال با افزایش ۵۰۱ هزار نفری دانش آموزان مواجه هستیم و فرض بر این است که کلاس خالی نداشته باشیم ما پیش بینی می‌کنیم در مهر حدود ۱۵ کلاس بیشتر داشته باشیم و بر همین اساس در بحث بازنشستگی نیز هیچ کدام را بازنشست نمی‌کنیم تا ۳۰ مهر کلاس‌های ما که تثبیت شد نیروی مازاد در منطقه‌ای داشتیم و شرایط خاص داشت می‌توانیم با بازنشستگی طبق شرایط موافقت کنیم.

وی تاکید کرد: نیروی خرید خدماتی که قبول نشدند، نمی‌توانیم در مهر به کار بگیریم.

فرهادی از برگزاری آزمون‌های استخدامی در سال ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: در آزمون آموزگاری ۲۸۰۰۰ نفر مجوز داریم. همچنین، امسال تلاش کرده‌ایم تا ظرفیت دانشگاه فرهنگیان را با ۲۰۰۰ ورودی شهید رجایی و ۳۰ هزار ورودی دانشگاه فرهنگیان افزایش دهیم .

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش در خصوص توانمندسازی معلمان افزود: همان‌طور که صحرایی فرمودند، تابستان داغ توانمندسازی را پیش‌رو داریم. برنامه‌ریزی‌ها برای آموزش نیروهای ماده ۲۸ و کتاب‌های تازه تألیف انجام شده است.

وی خاطرنشان کرد: این توانمند سازی از دانشگاه فرهنگیان به ادارات کل واگذار شده چرا که اداره کل باید پررنگ‌ترین نقش در آموزش و پرورش استان را داشته باشد و بقیه باید حول محور اداره کل نقش‌آفرینی کنند؛ استان ها باید بر اساس ظرفیت‌های داده شده برنامه‌ریزی کنندو این کار با حداقل تشریفات صورت گیرد.

اخبار مرتبط

10 مرداد 1404
مقایسه Xperia 10 V و Pixel 7a
مقایسه Xperia 10 V و Pixel 7a
در این مقاله به بررسی دقیق طراحی، نمایشگر، سخت‌افزار، دوربین،...
10 مرداد 1404 | سایر اخبار
10 مرداد 1404
فروش ویژه اوپل کورسا 2025 با قیمت ۲.۸ میلیارد تومان + شرایط عرضه
فروش ویژه اوپل کورسا 2025 با قیمت ۲.۸ میلیارد تومان + شرایط عرضه
یک شرکت داخلی از آغاز عرضه محدود خودروی اوپل کورسا...
10 مرداد 1404 | بازار خودرو
10 مرداد 1404
فروش ۷۰ درصدی بلیت قطار‌های اربعین
فروش ۷۰ درصدی بلیت قطار‌های اربعین
شرکت راه‌آهن اعلام کرد که ۷۰ درصد بلیت قطار‌های اربعین...
10 مرداد 1404 | بخش های خبری
10 مرداد 1404
آینده روشن پای نتورک (PI): احتمال رشد 265 درصدی تا سه‌ماهه اول 2025
آینده روشن پای نتورک (PI): احتمال رشد 265 درصدی تا سه‌ماهه اول 2025
سقوط شدید قیمت PI و افزایش فشار فروش به دلیل...
10 مرداد 1404 | ارزهای دیجیتال

نظرات

بدون نظر! اولین نفر باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *