اشتراک گذاری
استخدامی آموزش و پرورش ۱۴۰۴ | شرایط، منابع و زمان‌بندی ثبت‌نام

حق التدریس‌ معلمان ۱۴۰۲ چه زمانی واریز می‌شود؟

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش از پرداخت معوقات حق‌التدریس، نیروهای خریدخدماتی، مدیران و معاونان شیفت دوم مدارس، حق التدریس معلمان طرح تثبیت یادگیری ایام کرونا، سنوات ارفاقی معلمان ایثارگر و استثنایی و هزینه‌های فوت و ازدواج فرهنگیان خبر داد.
استخدامی آموزش و پرورش ۱۴۰۴ | شرایط، منابع و زمان‌بندی ثبت‌نام

حق التدریس‌ معلمان ۱۴۰۲ چه زمانی واریز می‌شود؟

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش از پرداخت معوقات حق‌التدریس، نیروهای خریدخدماتی، مدیران و معاونان شیفت دوم مدارس، حق التدریس معلمان طرح تثبیت یادگیری ایام کرونا، سنوات ارفاقی معلمان ایثارگر و استثنایی و هزینه‌های فوت و ازدواج فرهنگیان خبر داد.

به گزارش شهر بورس به نقل از اقتصادآنلاین، «رضا مراد صحرایی» وزیر آموزش و پرورش با اعلام آغاز فرآیند صدور احکام نومعلمان و اینکه این احکام به زودی صادر می‌شود، در خصوص پرداخت حقوق و معوقات حق‌التدریسی‌ها که مقرر شده بود تا پایان سال ۱۴۰۲ پرداخت شود، گفت: «ما همه تلاش خود را در این زمینه انجام خواهیم داد. پرداخت معوقات حق‌التدریسی‌ها حق آنهاست و حق را باید سر ماه پرداخت کرد، هرچند شرمنده شده‌ایم، اما همه ما در آموزش و پرورش برای این امر تلاش می‌کنیم.»

صادق ستاری‌فرد سخنگوی وزارت آموزش و پرورش تأکید کرد: برنامه وزارتخانه، این است که حق‌التدریس معلمان به صورت ماهیانه و در انتهای هر ماه پرداخت شود.

حق التدریس‌ فرهنگیان ۱۴۰۲ کی واریز می‌شود؟

صادق ستاری‌فرد سخنگوی وزارت آموزش و پرورش درباره پرداخت حق‌التدریس معلمان، اظهار کرد: با پیگیری وزیر آموزش و پرورش، پرداخت حق‌التدریس معلمان با حقوق‌شان از فروردین ماه امسال آغاز شده است و از این پس ادامه دارد.

تبلیغ درون‌خطی

بیشتربخوانید: شیوه استخدام معلمان جدید تغییر کرد


وی ادامه داد: یکی از مطالبات جدی معلمان، پرداخت به موقع حق‌التدریس آنها بود زیرا با حقوق‌شان پرداخت نمی‌شد و تبدیل به معوقه می‌شد.

ستاری‌فرد با بیان اینکه استفاده از حق‌التدریس معلمان به منظور جبران کمبود نیروی انسانی صورت می‌گیرد، افزود: گلایه معلمان از عدم پرداخت به موقع حق‌التدریس آنها بود که گاهاً پرداخت آن تا ۶ ماه حتی بیشتر به تعویق می‌افتاد.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه پرداخت حق‌التدریس در تبصره ۱۲ قانون بودجه ۱۴۰۱ کل کشور، صراحتا اعلام شد، با همکاری خوب سازمان برنامه و بودجه، وزارت آموزش و پرورش به دنبال این هست که اولا مطالبات فرهنگیان انباشته نشود و ثانیاً در موعد مقرر حق‌التدریس فرهنگیان پرداخت شود.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش تأکید کرد: برنامه وزارتخانه، این است که حق‌التدریس معلمان به صورت ماهیانه و در انتهای هر ماه پرداخت شود.

وی با اشاره به مدارس دو شیفت که تعداد آنها نیز زیاد است خاطر نشان کرد: به عنوان مثال مدیران و معاونان شیفت صبح این مدارس در شیفت عصر نیز تقبل کردند تا به صورت مازاد بر وظیفه، مسئولیت اداره مدرسه را بپذیرند که تحت عنوان مدیران و معاونان شیفت دوم از آنها یاد می‌شود؛ معوقه این افراد نیز پرداخت می‌شود.

اخبار مرتبط

21 تیر 1404
در حالی که بازارهای موازی در فصل بهار ۱۴۰۴ با...
21 تیر 1404 | اخبار بورس
21 تیر 1404
پیش‌فروش ویژه تیر ۱۴۰۴ خودروهای ساینا S و کوییک با...
21 تیر 1404 | بازار خودرو
21 تیر 1404
آغاز فروش کارتی نان در قزوین - برنامه های جدید وزارت اقتصاد برای یارانه نان
آغاز فروش کارتی نان در قزوین - برنامه های جدید وزارت اقتصاد برای یارانه نان
نان در چند استان گران شد. نرخ جدید چه زمانی...
21 تیر 1404 | بخش های خبری
21 تیر 1404
طلا به‌عنوان دارایی امن سنتی
طلا به‌عنوان دارایی امن سنتی
در حالی‌ که انتظار می‌رفت افزایش بهای جهانی طلا به...
21 تیر 1404 | بازار ارز و طلا

نظرات

بدون نظر! اولین نفر باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *