اشتراک گذاری
علی خورسندیان مدیرعامل بانک مسکن شد

حضور پرقدرت بانک مسکن در عرصه ساخت و ساز با افزایش سرمایه

دکتر علی خورسندیان، مدیرعامل بانک مسکن با تاکید بر لزوم هم‌افزایی ارکان دولت در پیشبرد طرح نهضت ملی مسکن، گفت: افزایش سرمایه بانک مسکن، زمینه‌ساز توانمندسازی این بانک در راستای توسعه بخش مسکن کشور به ویژه تسریع روند اجرای طرح نهضت ملی مسکن است.
علی خورسندیان مدیرعامل بانک مسکن شد

حضور پرقدرت بانک مسکن در عرصه ساخت و ساز با افزایش سرمایه

دکتر علی خورسندیان، مدیرعامل بانک مسکن با تاکید بر لزوم هم‌افزایی ارکان دولت در پیشبرد طرح نهضت ملی مسکن، گفت: افزایش سرمایه بانک مسکن، زمینه‌ساز توانمندسازی این بانک در راستای توسعه بخش مسکن کشور به ویژه تسریع روند اجرای طرح نهضت ملی مسکن است.

به گزارش شهر بورس و به نقل از پایگاه خبری بانک مسکن- هیبنا ؛ دکتر علی خورسندیان مدیرعامل بانک مسکن با اشاره به عملکرد درخشان بانک مسکن در طرح نهضت ملی مسکن و مسئولیت‌پذیری اجتماعی این بانک در اجرای قانون جهش تولید گفت: بانک تخصصی توسعه ای مسکن، همواره در کنار دولت محترم و سیاست‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی بوده و توانسته وظایف محوله در این بخش را به خوبی ایفا کند.

مدیرعامل بانک مسکن با تاکید بر ضرورت تقویت بنیه مالی در راستای اجرای بهتر، کامل‌تر و صحیح‌تر سیاست‌های دولت در توسعه بخش مسکن افزود: تحقق افزایش سرمایه بانک مسکن بر اساس بند (ت) تبصره(10) قانون بودجه 1403 مصوب مجلس شورای اسلامی، بدون تردید می‌تواند به این بانک در همراهی و حمایت از دولت در مسیر تولید مسکن و خانه‌دار شدن اقشار مختلف جامعه کمک کند.


بیشتر بخوانید:پیش‌بینی بازدهی ۳۱ تا ۴۳ صندوق مختلط زیتون؛ جایگزین درآمد‌ثابت و عادی اهرمی

تبلیغ درون‌خطی

دکتر خورسندیان در این خصوص افزود: بر اساس قانون بودجه 1403، دولت مجاز شده است به منظور تامین بخشی از منابع مالی مورد نیاز جهت اجرای طرح‌های حمایتی تامین مسکن، اصلاح ساختار مالی بانک مسکن و حل و فصل ناترازی این بانک جهت افزایش تسهیلات دهی در پروژه‌های نهضت ملی مسکن، نسبت به افزایش سرمایه بانک مسکن به مبلغ یک میلیون میلیارد ریال از طرق مورد اشاره در بند ت تبصره 10 این قانون اقدام کند.

وی در ادامه با اشاره به سخنان دکتر سید حمید پورمحمدی معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در روز 22 شهریورماه امسال گفت: ایشان، توجه به مسائل مردم عزیز کشورمان را وظیفه تک‌تک مسئولان عنوان کردند و افزودند: بانک مسکن به یکی از اصلی‌ترین و مهم‌ترین دغدغه‌های مردم توجه دارد و با تمام ظرفیت و توان خود برای رفع این نیاز فعالیت می‌کند؛ به همین دلیل ضروری است تا ابزارهای لازم از جمله افزایش سرمایه را در اختیار این بانک قرار دهیم تا بتواند نقش‌آفرینی بیشتری در این حوزه داشته باشد.

دکتر خورسندیان ادامه داد: رئیس محترم سازمان برنامه و بودجه کشور در سخنان خود بر همراهی بانک مسکن در اجرای سیاست‌های دولت محترم در بخش مسکن و توسعه مسکن اشاره و حمایت‌های همه‌جانبه از این بانک به خصوص در زمینه افزایش سرمایه را اعلام کرده است.

مدیرعامل بانک مسکن در ادامه با بیان این مطلب که عملکرد درخشان این بانک در توسعه بخش مسکن و خانه‌دار شدن مردم همواره مورد توجه مسئولان کشور بوده است یادآور شد: این عملکرد باعث شده است تا تقویت توان مالی بانک مورد تاکید بیشتر کمیسیون‌های مختلف مجلس شورای اسلامی از جمله کمیسیون‌های عمران و اقتصادی قرار گیرد و نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی نیز از این عملکرد قدردانی و از افزایش سرمایه بانک مسکن جهت توسعه فعالیت‌های بانک در این زمینه حمایت کنند.

دکتر خورسندیان با اشاره به طی مراحل قانونی و صدور مجوزهای لازم در راستای افزایش 100 همتی سرمایه بانک مسکن در دولت و مجلس، حمایت‌های دولت و مجلس شورای اسلامی را در راستای این مهم خواستار و یادآور شد: بانک مسکن نیز پس از تحقق افزایش سرمایه و به پاس قدردانی از این حمایت ارزشمند، بیش از گذشته و با تمام قوا، فعالیت خود را در حوزه مسکن و اجرای تکالیف محوله دولت محترم به خصوص طرح نهضت ملی مسکن توسعه خواهد داد.

اخبار مرتبط

11 تیر 1404
سازمان ملی استاندارد اعلام کرد: ادارات کل استاندارد استانی تا...
11 تیر 1404 | بخش های خبری
11 تیر 1404
وزیر کشور با بیان اینکه امسال ۴۰۰ هزار نفر از...
11 تیر 1404 | بخش های خبری
11 تیر 1404
قیمت آپارتمان در تهران امروز هفت اسفند 1402 | منطقه 13
قیمت آپارتمان در تهران امروز هفت اسفند 1402 | منطقه 13
سخنگوی مدیریت بحران کشور در مورد وزش باد شدید در...
11 تیر 1404 | بخش های خبری
11 تیر 1404
دریافت آسان وام و جوایز نقدی با طرح نیک وام بانک ملت
دریافت آسان وام و جوایز نقدی با طرح نیک وام بانک ملت
بانک ملت با هدف تسهیل فرآیندهای کسب و کارهای دیجیتال...
11 تیر 1404 | بخش های خبری

نظرات

بدون نظر! اولین نفر باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *