تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۶
زمان مطالعه: 9 دقیقه
کد خبر : 164163

حضور اعضای هیئت اعزامی اتاق تبریز در شورای ارتقای تجارت بین‌المللی شانگهای

حضور اعضای هیئت اعزامی اتاق تبریز در شورای ارتقای تجارت بین‌المللی شانگهای
اعضای هیئت اتاق هیئت اعزامی اتاق بازرگانی تبریز در ادامه برنامه‌های خود در چین با حضور در ساختمان شورای ارتقای تجارت بین‌المللی شانگهای (CCPIT) با رئیس این نهاد ملاقات کردند.

به گزارش شهر بورس، در ابتدای جلسه “جو مین هائو”؛ رئیس شورای ارتقاء تجارت بین‌المللی شانگهای (CCPIT) با اشاره به مناسبات تجاری بسیار سطح بالای ایران با چین ابراز امیدواری کرد که این ملاقات به گسترش روابط تجاری بینجامد‌

وی در ادامه با اشاره به شیوع ویروس کرونا طی سال‌های پیش گفت: شانگهای بعد از کرونا توانست به شکل مجدد اقتصاد خود را احیا کرده و GDP خود را افزایش دهد.
او با اشاره به اینکه از سال ۲۰۲۶ تا سال ۲۰۳۰ شانگهای وارد پانزدهمین برنامه پیشرفت پیشرفت زیر نظر دولت مرکزی خواهد شد گفت از نظر حزب کمونیست شانگهای به عنوان مرکز تجاری چین خواهد بود.
جو مین هائو یکی از وظایف شورای ارتقای تجارت بین‌المللی شانگهای را حضور در نمایشگاه‌ها عنوان و اعلام کرد: این نهاد سالانه در شانگهای ۳۰ نمایشگاه را برگزار و مدیریت می‌کند که مساحت این نمایشگاه‌ها در مجموع به بیش از یک و نیم میلیون متر مربع می‌رسد.
وی با اشاره به اینکه شهر شانگهای با استان‌های همجوار خود یعنی استان‌های ججیان و جیانگسو در مجموع به عنوان مهم‌ترین قطب تجاری چین و شرق آسیا به حساب می‌آید، افزود: وظیفه دیگر این نهاد کمک به سرمایه‌گذاری اعضا در خارج از کشور است.
جو مین هائو گفت: این نهاد به عنوان مرکز داوری تجاری نیز عمل می‌کند و در شانگهای و هنگ کنگ دارای دفتر فعال است.
رئیس شورای ارتقای تجارت بین‌المللی شانگهای، نمایشگاه اتومکانیکای شانگهای را یکی از بهترین نمایشگاه‌های دنیا در زمینه قطعه‌سازی خودرو عنوان و آن را در رده A طبقه بندی کرد.
وی همچنین با اشاره به اینکه همه ساله در اواخر آوریل نمایشگاه خودرو نیز در شانگهای برگزار می‌شود، از اتاق بازرگانی تبریز دعوت کرد تا از این نمایشگاه نیز بازدید به عمل آورد.
جو مین هائو ادامه داد: به زودی و پیش از آغاز نمایشگاه خودرو شانگهای در آوریل، کمیته خودرو و لوازم یدکی خودرو خواهد کرد و مطمئناً به اعضای به اتاق تبریز نیز این مسئله اطلاع داده خواهد شد تا بتوانند همکاری‌های خود را افزایش دهند.
وی ادامه داد: شانگهای و سه استان همجوار آن در مجموع بزرگترین منطقه تولید خودرو و لوازم یدکی خودرو و همچنین طراحی خودرو در جهان هستند و در هر سال بیش از ۱۰ میلیون خودرو در این منطقه تولید می‌شود.
جو مین هائو با اشاره به اینکه روابط سیاسی دو کشور بسیار مناسب و دوستانه است آن را پیش‌زمینه بسیار برای گسترش روابط تجاری دانست.

دعوت از شرکت‌های چینی برای حضور در نمایشگاه‌های استان آذربایجان‌شرقی

یونس اکبرپور پایدار؛ رئیس کمیسیون صنایع و انرژی اتاق بازرگانی تبریز در این دیدار ضمن تشکر از حسن میزبانی شورای ارتقای تجارت بین‌المللی شانگهای، اتاق تبریز را قدیمی‌ترین اتاق تجارت ایران با سابقه ۱۶۶ ساله معرفی کرد.
وی استان آذربایجان‌شرقی را یکی از استان‌های صنعتی ایران معرفی کرد و ادامه داد: استان آذربایجان‌شرقی در ۱۶ صنعت از جمله تولید و صادرات مواد معدنی، محصولات کشاورزی، خشکبار، شیرینی و شکلات و صنایع غذایی، پتروشیمی، پلاستیک و پلیمر، مواد نفتی، رنگ و رزین، چرم و کفش، فرش و صنایع دستی، قطعه‌سازی و خودروسازی و تراکتورسازی، صنایع چوب و صادرات خدمات فنی و مهندسی دارای توانمندی‌های صادراتی است.
پایدار با بیان اینکه استان آذربایجان‌شرقی دارای ۱۱ خودروساز و بیش از ۴۰۰ واحد قطعه‌سازی فعال است این استان را قطب قطعه‌سازی و خودروسازی ایران معرفی کرد.
وی هدف از حضور هیئت اتاق بازرگانی تبریز در شانگهای و بازدید از نمایشگاه اتومکانیکای شانگهای را ایجاد همکاری‌های جدید بین شرکت‌های توانمند قطعه‌ساز استان با قطعه‌سازان و خودروسازان چینی بیان عنوان کرد.
رئیس کمیسیون صنایع و انرژی اتاق تبریز، پیشنهاداتی در خصوص همکاری‌های مشترک میان شرکت‌های قطعه‌ساز و خودروساز ایران و چین در حالت‌های جوینت ونچر و تحقیق و توسعه ارائه داد.
وی همچنین از شرکت‌های چینی برای حضور در نمایشگاه‌های استان آذربایجان‌شرقی و بازدید از صنایع استان دعوت به عمل آورد.
پایدار استان آذربایجان‌شرقی گفت: این استان بهترین راه ارتباطی و کوتاه‌ترین مسیر برای صادرات به اروپا است.
وی ضمن تشکر از دعوت رئیس شورای ارتقای تجاری بین‌المللی شانگهای برای حضور اتاق تبریز و بازدید از نمایشگاه خودرو در آوریل سال آینده میلادی، آمادگی اتاق تبریز را برای همکاری با کمیته خودرویی که قرار است در این شورا تشکیل شود، اعلام کرد.
رئیس هیئت اعزامی اتاق بازرگانی تبریز به چین، هدف مهم تجارت ایران با چین را تجارتی دوسویه و سودمند برای دو طرف بیان کرد.
در انتهای این جلسه هدایایی به رسم یادبود میان طرفین تبادل گردید.
لازم به ذکر است در این جلسه علاوه بر اعضای هیئت اعزامی اتاق بازرگانی تبریز به چین، رایزن اقتصادی سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران در شانگهای و همچنین مسئولان ارتقای تجاری بین‌المللی شانگهای نیز حضور داشتند.
گفتنی است، شورای ارتقای تجارت بین‌المللی شانگهای در سال ۱۹۵۶ به عنوان قدیمی‌ترین شعبه شورای ترویج تجارت بین‌المللی چین تشکیل شده است. این نهاد به عنوان مهم‌ترین نهاد در تجارت خارجی چین ایفای نقش می‌کند و در حال حاضر این مجموعه مسئولیت اتاق بازرگانی بین المللی شانگهای (COIC) و مرکز تجارت جهانی شانگهای(WTCA) را نیز بر عهده دارد.
اتاق بازرگانی بین‌المللی شانگهای یک سازمان اجتماعی غیردولتی و غیرانتفاعی جامع با شخصیت حقوقی مستقل به حساب می‌آید. مرکز تجارت جهانی شانگهای نیز یک سازمان اجتماعی غیر دولتی و غیر انتفاعی محسوب می‌شود.
اتاق بازرگانی بین‌المللی شانگهای هم اکنون دارای بیش از ۳۰۰۰ عضو است که شامل ۱۱۰ هزار شرکت می‌شود و با ۱۵۶ اتاق بازرگانی و سازمان اقتصادی و تجاری در سراسر جهان تفاهم‌نامه همکاری امضا کرده است.
خبر مرتبط
رونمایی از پوستر رویداد ملی «از هوش مصنوعی تا تحول دیجیتال» در اتاق تبریز
رونمایی از پوستر رویداد ملی «از هوش مصنوعی تا تحول دیجیتال» در اتاق تبریز

آیین رونمایی از پوستر رویداد ملی «از هوش مصنوعی تا تحول دیجیتال» (ویژه صنعتگران و مدیران صنایع) با حضور هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی تبریز، مدیرکل صمت استان آذربایجان‌شرقی و رئیس دانشگاه صنعتی سهند در اتاق تبریز برگزار شد.

ارسال نظر شما

مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نیلی

بانک صادرات

بانک توسعه تعاون

ششمین نمایشگاه و همایش تخصصی حمایت از ساخت داخل در صنعت نفت، گاز، پتروشیمی و پالایش