اشتراک گذاری

جلسه ویژه اعضای هیئت اعزامی اتاق تبریز با نایب‌ رئیس اتاق بازرگانی مسکو

اعضای هیئت اعزامی اتاق بازرگانی تبریز در ادامه برنامه‌های خود در مسکو با نایب‌رئیس و رئیس دپارتمان ارتباطات خارجی اتاق بازرگانی و صنایع مسکو دیدار کردند.

جلسه ویژه اعضای هیئت اعزامی اتاق تبریز با نایب‌ رئیس اتاق بازرگانی مسکو

اعضای هیئت اعزامی اتاق بازرگانی تبریز در ادامه برنامه‌های خود در مسکو با نایب‌رئیس و رئیس دپارتمان ارتباطات خارجی اتاق بازرگانی و صنایع مسکو دیدار کردند.

به گزارش شهر بورس، این نشست با حضور رایزن اقتصادی جمهوری اسلامی ایران در مسکو برگزار شد و طی آن اعضای هیئت اعزامی با آخرین تحولات مرتبط با تجارت میان دو کشور از سوی بخش خصوصی آشنا شدند.

عباسی، رایزن اقتصادی سفارت جمهوری اسلامی ایران در مسکو، در ابتدای این دیدار با تأکید بر اینکه اتاق تبریز نخستین اتاق ایران است، حمایت کامل سفارت از اعضای هیئت اعزامی و تضمین تداوم ارتباطات مثبت آن‌ها را اعلام کرد.

در ادامه جلسه، سهند شهبازی، مدیر امور بین‌الملل اتاق بازرگانی تبریز، ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌های سه‌ساله این اتاق در ارتباط با روسیه، به جلسات پیشین با اتاق بازرگانی مسکو و تصمیمات اتخاذ شده در آن‌ها اشاره کرد. وی با تأکید بر اجرایی شدن موافقت‌نامه تجارت آزاد میان جمهوری اسلامی ایران و اتحادیه اقتصادی اوراسیا، این فرصت را بهترین بستر برای توسعه مناسبات دانست و از افزایش مداوم تجارت میان استان آذربایجان شرقی و روسیه در سه سال اخیر خبر داد. شهبازی همچنین با اشاره به قدمت ۱۶۷ ساله اتاق تبریز، آمادگی این اتاق را برای ادامه تعاملات فعال با اتاق‌های بازرگانی مسکو، سن‌پترزبورگ و کازان اعلام کرد.

تبلیغ درون‌خطی

سید یوسف حسینی، عضو هیئت نمایندگان و رئیس کمیسیون صادرات و مدیریت واردات اتاق تبریز، نیز ضمن قدردانی از برگزاری این جلسه، به تاریخچه اتاق تبریز و توانمندی‌های صنعتی استان اشاره کرد. وی با بیان اینکه هم‌اکنون بیش از ۴۲۰۰ واحد صنعتی در آذربایجان شرقی فعال هستند، به ظرفیت‌های شهرک‌های صنعتی و منطقه آزاد ارس پرداخت. حسینی با تأکید بر اینکه بیش از ۹۰ درصد اقتصاد استان توسط بخش خصوصی اداره می‌شود، آذربایجان شرقی را یکی از مراکز مهم عرضه محصولات مورد نیاز روسیه معرفی کرد.

رئیس میز روسیه اتاق تبریز نیز با اشاره به مزایای توافق‌نامه تجارت آزاد ایران و اتحادیه اقتصادی اوراسیا، این توافق را فرصتی ارزشمند برای دو طرف دانست و بار دیگر پیشنهاد پیشین اتاق تبریز مبنی بر اختصاص مکانی ویژه برای عرضه کالاهای ایرانی در مسکو را مطرح کرد که با استقبال طرف روس همراه شد.

در ادامه، ولادیسلاو میشچنکو، نایب‌رئیس اتاق بازرگانی و صنایع مسکو، ضمن خوشامدگویی به اعضای هیئت و تأیید دیدگاه‌های مطرح‌شده، از گسترش هرچه بیشتر مناسبات تجاری میان دو طرف استقبال کرد. وی با اشاره به اشغال بسیاری از فضاهای مناسب توسط دیگر کشورها، از تلاش اتاق مسکو برای معرفی مکانی ویژه به اتاق تبریز خبر داد و از این اتاق درخواست همکاری برای پیگیری عملی این موضوع کرد.

میشچنکو همچنین با ارائه توضیحاتی درباره حضور گسترده شرکت‌های چینی در حوزه خوراکی و آشامیدنی روسیه، به برنامه‌های اتاق مسکو در زمینه توسعه تجارت خارجی اعضایش اشاره کرد که شامل صادرات، واردات و سرمایه‌گذاری است. او از طرف ایرانی خواست پروژه‌های سرمایه‌گذاری در ایران را معرفی کند تا به سرمایه‌گذاران روس ارائه شود. وی همچنین تأکید کرد که بسیاری از تجار ایرانی فعال در روسیه از توان مالی بالایی برخوردارند که این امر یکی از پیش‌شرط‌های موفقیت در بازاری گسترده مانند روسیه است.

میشچنکو با اشاره به برگزاری «فروم بریکس» در ۲۹ اکتبر سال جاری در سن‌پترزبورگ، از اتاق تبریز برای حضور در این نشست دعوت کرد. همچنین، اتاق تبریز نیز اتاق بازرگانی و صنایع مسکو را برای حضور در تبریز دعوت نمود.

در پایان جلسه، هدایایی به رسم یادبود از سوی اتاق تبریز به نایب‌رئیس اتاق بازرگانی و صنایع مسکو و رئیس دپارتمان روابط خارجی این اتاق اهدا شد.

آخرین اخبار

اخبار مرتبط

۲۷ شهریور ۱۴۰۴
۲۷ شهریور ۱۴۰۴
بازدید مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران از پروژه احداث کمپ ورزشی ورزقان
بازدید مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران از پروژه احداث کمپ ورزشی ورزقان
مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران در جریان سفر به...
۲۷ شهریور ۱۴۰۴ | بخش های خبری
۲۷ شهریور ۱۴۰۴
۲۷ شهریور ۱۴۰۴
اصغر باقریان سرپرست مجتمع مس سونگون شد
اصغر باقریان سرپرست مجتمع مس سونگون شد
با حکم مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس؛
اصغر باقریان سرپرست مجتمع مس سونگون شد
با حکم دکتر سیدمصطفی فیض، مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس...
۲۷ شهریور ۱۴۰۴ | بخش های خبری

نظرات

بدون نظر! اولین نفر باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *