اشتراک گذاری
جزئیات محصول جدید ایران خودرو اعلام شد

جزئیات محصول جدید ایران خودرو اعلام شد

سمند شاسی بلند، محصول جدید شرکت ایران خودرو است که با نام گنو وارد بازار می شود. در ادامه به معرفی این خودرو می پردازیم.
جزئیات محصول جدید ایران خودرو اعلام شد

جزئیات محصول جدید ایران خودرو اعلام شد

سمند شاسی بلند، محصول جدید شرکت ایران خودرو است که با نام گنو وارد بازار می شود. در ادامه به معرفی این خودرو می پردازیم.

به گزارش شهر بورس، ایران خودرو  قصد دارد سمند شاسی بلند خود را با نام گنو تولید کند و طراحی این SUV در ایران خودرو در دست اقدام است.

این خودرو  ا اعمال تغییراتی روی موتور همیشگی ایران خودرو یعنی EF۷ ایجاد شده، یک موتور ۴ سیلندر ۱۶ سوپاپ با حجم ۱.۷ لیتر است که قدرتی معادل ۱۷۰ اسب بخار و ۲۴۰ نیوتن‌متر گشتاور را در شرایط استاندارد تولید می‌کند. البته جدیدا ایران خودرو اخباری مبنی بر طراحی و توسعه یک موتور سه سیلندر منتشر کرده است که با تکنولوژی TGDI هم‌خوان شده است. اگر ایران خودرو برای سمند جدید از موتور EFP استفاده نکند، احتمالا شاهد به‌کارگیری پرقدرت‌ترین نسخه موتور جدید ایران‌خودرو روی این محصول خواهیم بود.

در واقع مبنای طراحی این کانسپت با الگوبرداری از المان‌های طراحی فعلی ایران خودرو و درآمیختن با الگوهای نوین طراحی در حفظ برند و توسعه زبان طراحی ایران خودرو می‌باشد. ایده بنده بوجود آوردن طرحی پیچیده و فضایی نبوده بلکه سعی شده طرحی عامه پسند، روان، با اصالت، زیبا و قابلیت تولید داشته باشد و بتواند با شاسی بلندهای موجود هم رده خود در بازار مانند هیوندای سانتافه، تویوتا راو ۴، میتسوبیشی اوتلندر و … رقابت کند.

تبلیغ درون‌خطی

استفاده از خطوط تیز و برنده و همزمان استفاده از سطوح یکپارچه می‌تواند مفهوم شاسی بلندی نیمه لوکس و عضلانی را در ذهن تداعی کند. ارتفاع کم خودرو، شیب تند سقف (بطوریکه با رسیدن به انتهای خودرو ارتفاع سقف کم می‌شود)، کاپوت نسبتاً کشیده، جلو پنجره بزرگ، تعبیه ورودی‌های بزرگ هوا در سپر جلو خودرو، استفاده از چراغ دوم بر روی سپر جلو با فاصله کم در زیر چراغ اصلی، رینگ‌های ۱۹ اینچی با لاستیک‌های پهن و چراغ‌های تمام ال‌ای دی در عقب و جلو، همگی طرحی اسپرت و به روز را به نمایش می‌گذارد.


فروش اقساطی مدیران خودرو آغاز شد + شرایط فروش


نکاتی پیرامون خودرو گنو GENO این طراحی واقعا جذاب و اسپرت و زنده است و میتواند از صنعت خودرو سازی داخلی یه رقیب جدی برای وارداتی‌ها بسازد طراحی چراغ‌های عقب و ظاهر پشت اتومبیل واقعا ستودنی است و کاملا حس اسپرت را تداعی میکند.

استفاده به جا و به اندازه از زه‌های کروم کاری شده جذابیت دوچندانی به این اتومبیل ارزانی داشته که برخلاف چینی‌های در حال معرفی و داخل بازار که استفاده از کروم کاری را از حد گذرانده اند و ظاهر خیلی … حرفه‌ای به ان‌ها بخشیده است متاسفانه این طرح به ایران خودرو پیشنهاد شده و ایران خودرو بر خلاف اینکه از این طرح به عنوان طرحی زیبا نام برده ان را رد کرده است و گفته شده اگر قرار باشد روزی شاسی بلند تولید کنیم از طراحان خودمان استفاده می‌کنیم.

تصاویری که از این محصول به نمایش گذاشته شده‌اند فقط در حد یک نمونه کانسپت بوده و هنوز حتی پلتفرم این محصول در دست طراحی قرار نگرفته است. شرکت ایران خودرو نسبت به تصاویری که با نام سمند شاسی بلند در فضای مجازی دست به دست می‌شود واکنش نشان داد و اعلام کرد رندر اولیه طرح ارائه شده در سال ۱۳۹۵ توسط شخصی به نام آلاد تهیه شده و این رندر در سال ۱۳۹۷ به‌روزرسانی شد.

جزئیات محصول جدید ایران خودرو اعلام شد

منبع: اقتصاد آنلاین

اخبار مرتبط

12 تیر 1404
لوگو تجارت‌نیوز - موسوی لارگان
لوگو تجارت‌نیوز - موسوی لارگان
با همه این تجاربی که به دست آورده‌ایم‌، آیا باید...
12 تیر 1404 | بخش های خبری
12 تیر 1404
بررسی بازار مسکن تهران در 1402
بررسی بازار مسکن تهران در 1402
بازار مسکن در رکود به سر می‌برد و کارشناسان کاهش...
12 تیر 1404 | بازار مسکن
12 تیر 1404
کاهش قیمت خودروهای ایران‌خودرو و سایپا؛ پژو ۲۰۷ و کوییک ارزان‌تر شدند
کاهش قیمت خودروهای ایران‌خودرو و سایپا؛ پژو ۲۰۷ و کوییک ارزان‌تر شدند
معاون وزیر صمت با اشاره به افزایش قیمت خودرو گفت:...
12 تیر 1404 | بازار خودرو
12 تیر 1404
کاهش قیمت خودروهای داخلی و مونتاژی
کاهش قیمت خودروهای داخلی و مونتاژی
افزایش اخیر قیمت خودرو به گفته معاون وزیر صمت، نتیجه...
12 تیر 1404 | بازار خودرو

نظرات

بدون نظر! اولین نفر باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *