اشتراک گذاری
استخراج رمزارز به طور رسمی - رفع ۲۵۳ مانع صدور مجوز کسب و کار - با رانت در بورس برخورد می کنیم

وزیر اقتصاد بیان کرد؛
تکلیف جاماندگان سهام عدالت چه می شود؟/ بورس حباب ندارد

در هفته گذشته خبرهایی مبنی بر مخالفت دولت در خصوص اعطای سهام عدالت به جاماندگان شد اما تکلیف جاماندگان سهام عدالت چه می شود؟
استخراج رمزارز به طور رسمی - رفع ۲۵۳ مانع صدور مجوز کسب و کار - با رانت در بورس برخورد می کنیم

وزیر اقتصاد بیان کرد؛
تکلیف جاماندگان سهام عدالت چه می شود؟/ بورس حباب ندارد

در هفته گذشته خبرهایی مبنی بر مخالفت دولت در خصوص اعطای سهام عدالت به جاماندگان شد اما تکلیف جاماندگان سهام عدالت چه می شود؟

به گزارش شهر بورس، حدود 3.5 میلیون نفر هنوز صاحب سهام عدالت نیستند و منتظر خبر از دولتمردان هستند اما تکلیف جاماندگان سهام عدالت چه می شود؟

احسان خاندوزی، وزیر امور اقتصاد و دارایی در نشست مشترک اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی و وزارت اقتصاد گفت: امیدواریم که نتیجه و ثمره تلاش‌ها و نشست‌ها برای مردم ایران خیر به همراه داشته باشد.

وی افزود: امسال آخرین سال مجلس یازدهم و مهمترین سال کاری دولت و همچنین سال آینده سال خاتمه فعالیت‌های دولت است و باید هر آنچه در توان داریم برای تحول در شرایط اقتصادی و تحقق انتظارات و توقعات مردم و جامعه به کار گیریم تا طبق سخنان مقام معظم رهبری در ابتدای سال مردم شاهد تحول در اقتصاد و معیشت خود باشند.

تبلیغ درون‌خطی

خاندوزی بیان کرد: به جز چند اقدام تقنینی مانند مالیات بر عایدی سرمایه و تحول در بانک مرکزی که در کمیسیون اقتصادی مجلس انجام شده است، موضوع برنامه هفتم در چند ماه اول سال در دستور کار مجلس قرار می گیرد چرا که باید تا پایان اردیبهشت، دولت لایحه برنامه هفتم را تقدیم مجلس کند و اکنون در شرایط حساسی هستیم.

سخنگوی اقتصادی دولت همچنین در خصوص همکاری دولت و مجلس برای تدوین و تصویب برنامه هفتم توسعه نیز تاکید کرد: با توجه به رفع اختلاف نظرهایی که در خصوص برنامه هفتم بود، در سال جدید با رفع این مسائل بسیار خوشبین هستیم که برای وزارت اقتصاد سال موثرتری در پیشبرد سیاست‌های اقتصادی دولت باشد.


بیشتر بخوانید: دولت با اختصاص سهام عدالت به جاماندگان مخالفت کرد


وی در ادامه در خصوص برنامه هفتم توسعه نیز گفت: ما برنامه هفتم توسعه را در دستور کار داریم که این مهم می تواند با همکاری موثر دولت و مجلس به خصوص کمیسیون اقتصادی از طریق تصویب بندها و احکام مفید به یک سند راهبردی و اثر گذار تبدیل شود. چنانچه این همکاری اتفاق نیفتد این سند مانند سایر برنامه‌های گذشته به یک برنامه بدون استفاده که اجرا نمی شد، تبدیل می شود.

سخنگوی اقتصادی دولت همچنین در خصوص بورس نیز گفت: بر اساس اجماع کارشناسان، با گذشت دو سال و نیم از شرایط حباب بورس در سال ۹۹ و با توجه به تغییر تمام شاخص‌های قیمتی و مقداری در بسیاری از بخش‌های واقعی اقتصاد، اکنون شرایط ریسکی و مخاطره آمیزی در بازار سرمایه و بورس وجود ندارد و به عبارتی بورس حباب ندارد.

خاندوزی در خصوص واگذاری سهام عدالت بیان کرد: در خصوص سهام عدالت ما مصوبه هیئت دولت را برای سه و نیم نفر میلیون نفر از اعضای تحت پوشش نهادهای حمایتی گرفتیم، در آذرماه هیئت مصوبات مجلس اعلام کرد که این مصوبه باید اول در شورای عالی اصل ۴۴ تصویب شود و سپس به دست دولت برسد که ما مجدد در انتهای سال در شورای عالی اصل ۴۴ این مساله را مطرح کردیم و در نهایت مصوب شد و برای بار دوم که به هیئت دولت ارجاع دادیم تا دولت آن را با جزئیات تایید کند؛ متاسفانه از آنجایی که برخی از وزارتخانه‌ها حاضر به واگذاری برخی از شرکت‌های زیرمجموعه خود نبودند، این سهام تا انتهای سال بلاتکلیف ماند.

منبع: تسنیم

اخبار مرتبط

16 تیر 1404
شرکت توسعه فن‌افزار توسن (فن‌افزار) در خردادماه ۱۴۰۴ موفق به...
16 تیر 1404 | اخبار بورس
16 تیر 1404
محمد ربیع‌زاده، کارشناس بانکی
محمد ربیع‌زاده، کارشناس بانکی
محمد ربیع‌زاده، کارشناس بانکی، از سیاست‌های بانک مرکزی در کنترل...
16 تیر 1404 | اخبار بورس
16 تیر 1404
محمد امیر، عضو کمیسیون اصل نودم مجلس
محمد امیر، عضو کمیسیون اصل نودم مجلس
محمد امیر، از طراحی بسته حمایتی و اقتصادی برای سهام‌داران...
16 تیر 1404 | اخبار بورس
16 تیر 1404
شرایط جدید بیمه بیکاری اعلام شد
شرایط جدید بیمه بیکاری اعلام شد
برای دریافت بیمه بیکاری، داشتن سابقه بیمه کافی، اخراج از...
16 تیر 1404 | بخش های خبری

نظرات

بدون نظر! اولین نفر باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *