اشتراک گذاری

مدیرعامل شرکت تپسی در گفت‌وگو با شهر بورس؛
تپسی آماده برای رشد؛ تغییرات در بورس به نفع سهامداران خواهد بود

مدیرعامل شرکت تپسی گفت: تغییر نگرش تحلیلگران بازار نسبت به تجارت الکترونیک را مثبت ارزیابی کرده و از آن استقبال می‌کنیم.

مدیرعامل شرکت تپسی در گفت‌وگو با شهر بورس؛
تپسی آماده برای رشد؛ تغییرات در بورس به نفع سهامداران خواهد بود

مدیرعامل شرکت تپسی گفت: تغییر نگرش تحلیلگران بازار نسبت به تجارت الکترونیک را مثبت ارزیابی کرده و از آن استقبال می‌کنیم.

مصطفی سیدحسینی در گفت‌وگو با شهر بورس در خصوص گزارشی که اخیرا درباره صورت‌های مالی این شرکت منتشر شده است، اظهار داشت: گزارشی که ترنج منتشر کرده، اطلاعاتی است که از درون صورت‌های مالی خود شرکت استخراج شده و در ادوار گذشته نیز مشابه این اطلاعات وجود داشته است. اما دلیل اینکه امروز این گزارش توجه بیشتری جلب کرده، به این دلیل است که بازار سرمایه اکنون بیشتر به تجارت الکترونیک و شرکت‌های استارتاپی نگاه می‌کند. به خصوص با ورود دیجی‌کالا به بورس، این موضوع اهمیت بیشتری پیدا کرده است.

وی با اشاره به تغییر نگرش تحلیلگران بازار نسبت به تجارت الکترونیک، خاطرنشان کرد: این تغییر نگرش در بازار را مثبت ارزیابی کرده و از آن استقبال می‌کنیم. بازار باید به سمت نگاه عمیق‌تری به این صنعت حرکت کند.

مدیرعامل تپسی در ادامه با اشاره به نتیجه‌گیری برخی رسانه‌ها از گزارش‌ها، تشریح کرد: برخی از رسانه‌ها اطلاعات دقیقی از گزارش‌ها ارائه نکرده‌اند. برخی هزینه‌ها که ما به عنوان مخارج انتقالی صرف توسعه شبکه خود می‌کنیم، به اشتباه به عنوان هزینه‌های تحقیق و توسعه (آرندی) طبقه‌بندی شده‌اند. در حالی که هزینه‌های آرندی طبق استانداردهای حسابداری تعریف شده و متفاوت از آن چیزی است که ما برای توسعه شبکه صرف می‌کنیم.

تبلیغ درون‌خطی

وی افزود: ما در تپسی یک رویکرد مشخص پیش برده‌ایم که در ادوار گذشته نیز همین‌طور بوده است. من شخصا هیچ دغدغه‌ای در مورد طبقه‌بندی‌ها و نحوه گزارش‌دهی ندارم، زیرا تحلیلگران بورس به اندازه کافی آگاه و توانمند هستند که تحلیل‌های دقیق‌تری ارائه دهند.

سیدحسینی در خصوص افزایش سرمایه با اشاره به اقدامات انجام شده، گفت: ما از پارسال اقدام به افزایش سرمایه کرده‌ایم، اما سازمان بورس به دلیل برخی نگرانی‌ها نسبت به طبقه‌بندی مخارج انتقالی، بررسی‌های بیشتری انجام داده است. این نگرانی‌ها به دلیل بزرگ‌تر شدن تپسی و دغدغه سازمان بورس در مورد سهامداران حرفه‌ای و سرمایه‌گذاری‌ها بوده است.

مدیرعامل تپسی در پایان با اشاره به اهمیت سرمایه‌گذاری‌های نقدی، خاطرنشان کرد: از سرمایه‌گذاری‌های نقدی حمایت می‌کنیم و معتقدیم این سرمایه‌گذاری‌ها به تقویت بنیه شرکت کمک خواهد کرد. با این حال، همچنان درک نمی‌کنیم که چرا برای سرمایه‌گذاری نقدی مقاومت وجود دارد. نهاد ناظر اختیار لازم را دارد، اما ما دوست داریم که شفاف‌سازی بیشتری انجام شود. مثلا دوست داشتیم که کمیته فنی‌ها زودتر نظر خود را اعلام کنند تا ما بتوانیم با سرمایه‌گذاران و سهامداران در این خصوص مشورت کنیم و از وضعیت بلاتکلیفی خارج شویم.

آخرین اخبار

اخبار مرتبط

19 خرداد 1404
بانک تجارت مسیر دریافت وام را آسان‌تر کرد
بانک تجارت مسیر دریافت وام را آسان‌تر کرد
دولت وام ۸ میلیون تومانی با نرخ سود ۱۸ درصد...
19 خرداد 1404 | بخش های خبری
19 خرداد 1404
در سال 1403 طلا بخریم یا سکه؟
در سال 1403 طلا بخریم یا سکه؟
در حالی‌که بازار طلا روزهای آرامی را پشت سر می‌گذارد،...
19 خرداد 1404 | بازار ارز و طلا
19 خرداد 1404
همه چیز درباره سامانه املاک و اسکان ایران؛ ابزاری برای شفافیت در بازار مسکن
همه چیز درباره سامانه املاک و اسکان ایران؛ ابزاری برای شفافیت در بازار مسکن
سامانه املاک و اسکان ایران با هدف ثبت اطلاعات دقیق...
19 خرداد 1404 | بازار مسکن
19 خرداد 1404
نیان | نماد بورسی شرکت نیان الکترونیک
نیان | نماد بورسی شرکت نیان الکترونیک
شرکت نیان الکترونیک (نیان) مجوز تأسیس صندوق پژوهش و فناوری...
19 خرداد 1404 | اخبار کدال

نظرات

بدون نظر! اولین نفر باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *