تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۵
زمان مطالعه: 4 دقیقه
کد خبر : 152991

معاون بهره‌برداری فولاد سنگان:

تولید گندله در فولاد سنگان به پنج میلیون تن خواهد رسید

تولید گندله در فولاد سنگان به پنج میلیون تن خواهد رسید
معاون بهره‌برداری شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان خراسان، از دستیابی به تولید گندله به میزان ظرفیت اسمی این کارخانه تا پایان سال خبر داد.

به گزارش شهر بورس و به نقل از شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان، سید علی شمسی‌نیا، در گفت‌وگوی اختصاصی با روابط عمومی گفت: شرکت فولاد سنگان زیرمجموعه فولاد مبارکه است و دارای یک واحد گندله‌سازی با ظرفیت پنج میلیون تن و یک واحد کنسانتره با همین ظرفیت است.

وی افزود: امسال پیش‌بینی می‌کنیم که از مرز پنج میلیون تن گندله عبور کنیم. تاکنون در شش ماهه اول سال، دو میلیون و ۷۵۰ هزار تن تولید گندله و دو میلیون و ۱۵۰ هزار تن تولید کنسانتره داشته‌ایم.

شمسی نیا با اشاره به چالش‌های تأمین گاز و برق، تصریح کرد: اگر مشکلی پیش نیاید، ان‌شاءالله تولید گندله به پنج میلیون تن خواهد رسید. هدف‌گذاری ما این است که در طرح های توسعه شرکت، ظرفیت گندله‌سازی را از پنج میلیون تن به هفت و‌نیم میلیون تن در سال افزایش دهیم.


بیشتر بخوانید:پزشکیان: ما کشور‌های اسلامی از جمله عربستان را برادران خود می‌دانیم

خبر مرتبط
نسل جدید کارکنان و دو راهی تغییر یا حذف سازمانها
نسل جدید کارکنان و دو راهی تغییر یا حذف سازمانها

من پست مدرنیسم را خوانش و‌ فصل جدیدی از مدرنیته می‌دانم و به نوعی آن را خوداصلاحی منطقی مدرنیته بر خود برمی‌شمارم. شاید چاره‌ای جز مرزبندی میان واژگان برای تسهیل انتقال پیام نباشد، بنابراین از دو واژه مدرن و پست‌مدرن نه به آن صورت که آنها را از منظر معرفتی به کار برم، بلکه صرفا جهت شفافیت بیشتر استفاده خواهم کرد.


وی همچنین از احداث یک واحد کنسانتره سازی دو و نیم میلیون تنی خبر داد و اظهار امیدواری کرد این واحد نیز تا پایان سال ۱۴۰۴ به بهره‌برداری برسد. معاون بهره برداری فولاد سنگان اعلام کرد: با افزایش ظرفیت و ایجاد پتانسیل تولید زمینه برای فروش بیشتر فراهم خواهد شد که بر میزان سودآوری شرکت نیز تاثیر مثبت خواهد داشت، ضمن اینکه زمینه اشتغال مناسبی را نیز فراهم می آورد.

سید علی شمسی‌نیا در پایان با اشاره به اهمیت تأمین قطعات و تجهیزات برای حفظ کیفیت تولید، گفت: تأمین به‌موقع قطعات، کیفیت تولید را تحت تأثیر قرار می‌دهد و با توجه به برنامه ریزی صورت گرفته تا پایان سال، زمانهای تعمیرات دوره ای را با زمان خاموشی ناشی از کمبود انرژی منطبق نمودیم و همچنین شرکت نسبت به تامین قطعات موردنیاز، اقدامات لازم را به عمل آورده است تا میزان کاهش تولید ناشی از کمبود برق و‌گاز و توقفات را به کمترین میزان برسانیم. وی ابراز امیدواری کرد که با همکاری‌های لازم، ظرفیت‌های بالقوه شرکت به بالفعل تبدیل شود و تولید گندله و کنسانتره هریک به هفت و نیم میلیون تن افزایش یابد.

برچسب ها :

ارسال نظر شما

مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نیلی

ششمین نمایشگاه و همایش تخصصی حمایت از ساخت داخل در صنعت نفت، گاز، پتروشیمی و پالایش

بانک توسعه تعاون