تلاشهای سازمان عون ابن علی برای توسعه فضای سبز تبریز
به گزارش شهر بورس، بابک دانش پناه، مدیرعامل سازمان توسعه و عمران عون ابن علی و پارک طبیعت شهرداری تبریز، صبح امروز در حاشیه یک تور رسانهای و بازدید خبرنگاران از پروژههای این سازمان، اظهار داشت: ایجاد فضای سبز در بالای کوه به دلیل هزینههای بالای مصالح، کمبود کارگر و دیگر مشکلات، بسیار چالشبرانگیز است.
وی با اشاره به بودجه سال جاری این سازمان افزود: برای سال جاری بودجهای به مبلغ ۲۰۰ میلیارد تومان برای سازمان پیشبینی و تصویب شده است که از این مقدار، ۱۵۵ میلیارد تومان به پروژههای عمرانی اختصاص داده شده و بخش کوچکی نیز برای هزینههای جاری در نظر گرفته شده است. در راستای توسعه فضای سبز در تبریز، این سازمان موظف به توسعه ۵۰ هکتار از فضای سبز شده است که با کاشت ۳۵۰۰ نهال در چهار هکتار آغاز شده و ۳۲ هکتار دیگر نیز در حال انجام است.
مدیرعامل سازمان توسعه و عمران عون ابن علی و پارک طبیعت شهرداری تبریز خاطرنشان کرد: این تفرجگاه از سمت شرق به باغمیشه، از سمت غرب به میدان آذربایجان، از سمت شمال به کوه علی دند و از سمت جنوب به اتوبان پاسداران محدود میشود و ظرفیت بسیار بالایی برای توسعه فضای سبز، گردشگری و کوهنوردی و علاقهمندان به طبیعت دارد.
دانش پناه تصریح کرد: سازمان عون ابن علی یکی از سازمانهای کم برخوردار شهرداری تبریز است و نگهداری وضع موجود این تفرجگاه که ۸۰۰۰ هکتار وسعت دارد، هزینهای چندین میلیاردی دارد که با توجه به بودجه محدود، انجام این کار بسیار دشوار است.
۱۰ صنعت بزرگ بازار سرمایه، ۸۴ درصد از ارزش کل بازار سهام را در آذرماه به خود اختصاص دادند؛ محصولات شیمیایی و فلزات اساسی بیشترین سهم را دارند.
بیشتر بخوانید:زمان واریز حقوق خردادماه معلمان مشخص شد
وی با اشاره به طرحهای توسعهای سازمان عون ابن علی تاکید کرد: دره گردشگری که از شرق به غرب و در حد فاصل سد شهید مدنی و میدان آذربایجان واقع شده، ظرفیت بالایی برای توسعه گردشگری در این شهر دارد. مطالعات میدانی و نقشهبرداری در این دره انجام شده و زیرساخت اولیه که همان جاده است، ایجاد شده و امسال ۱۰ هزار میلیارد ریال برای روشنایی و ایمنسازی این جاده هزینه میشود.
دانش پناه ادامه داد: از اوایل سال ۱۴۰۱، مطالعات میدانی و نقشهبرداری این منطقه آغاز شده است. اگر بخواهیم این منطقه را به یک منطقه گردشگری تبدیل کنیم، نیازمند اعتبارات بالایی هستیم. همچنین از دستگاههای دولتی مانند ادارات برق، گاز و آب خواهشمندیم تا به این سازمان به عنوان یک مجموعه خصوصی و حصار شده نگاه نکنند و بدانند که این مجموعه در اختیار شهر و شهروندان است.
مدیرعامل سازمان توسعه و عمران عون ابن علی و پارک طبیعت شهرداری تبریز افزود: تبریز از لحاظ فضای تفریحی و تفرجگاهی شهر فقیری است و کمبود فضای تفریحی برای کودکان و بزرگسالان در این شهر مشهود است. سازمان عون ابن علی با وجود موانع و مشکلات، طی دو سال اخیر سه شهربازی در مجموعههای این سازمان به کمک بخش خصوصی احداث کرده است.
دانش پناه ادامه داد: راهاندازی کارتینگ در ایستگاه اول تلهکابین یکی دیگر از پروژههای ما بود که هرچقدر تلاش کردیم، نتوانستیم آن را توسط بخش خصوصی به اتمام برسانیم. نگاه ما تصدیگری یا نگهداری نیست، بلکه میخواهیم بهرهبرداری از آن را به بخش خصوصی بسپاریم.
وی خاطرنشان کرد: آمفیتئاتر روباز عینالی یکی از پروژههای انجامشده در سازمان عینالی است و هیچ مانعی برای برگزاری برنامهها توسط ما وجود ندارد. حتی حاضر هستیم بدون هزینه این مکان را برای برگزاری برنامههای فرهنگی در اختیار ارگانهای دولتی قرار دهیم.
مدیرعامل سازمان توسعه و عمران عون ابن علی و پارک طبیعت شهرداری تبریز گفت: این جاده در کنار ظرفیتهای گردشگری، راهی جایگزین برای اتوبان پاسداران در پدافند غیرعامل بوده و نیاز است که دستگاههای خدماترسان در ایمنسازی آن همکاری کنند.
دانش پناه اظهار داشت: از سال گذشته، یک سری قراردادهایی در راستای خط انتقال آب، ایستگاه پمپاژ و مخازن استخر پیشبینی شده و عملیات مقدماتی آن در حال اجرا است. همچنین، آبرسانی به طرح توسعه ۵۰ هکتاری با ۱۵۰ میلیارد ریال اعتبار، راه دسترسی ۲.۵ کیلومتری از داغ گولی تا پارک ربع رشیدی، روشنایی مسیر ورودی شرقی و تامین آب شرب از دیگر طرحهای در دست اقدام برای سال جاری است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0