اشتراک گذاری
متقاضیان رجیستری آیفون منتظر بمانند

تصمیم نهایی برای رجیستری آیفون‌های واردشده

رئیس کل سازمان توسعه تجارت ایران از آماده‌سازی شرایط برای رجیستری آیفون‌های وارد شده به کشور خبر داد و اعلام کرد که هیچ هزینه اضافی برای کاربران در نظر گرفته نخواهد شد.
متقاضیان رجیستری آیفون منتظر بمانند

تصمیم نهایی برای رجیستری آیفون‌های واردشده

رئیس کل سازمان توسعه تجارت ایران از آماده‌سازی شرایط برای رجیستری آیفون‌های وارد شده به کشور خبر داد و اعلام کرد که هیچ هزینه اضافی برای کاربران در نظر گرفته نخواهد شد.

به گزارش شهر بورس، رئیس کل سازمان توسعه تجارت ایران اعلام کرد که برای گوشی‌های آیفونی که پیش از این وارد کشور شده‌اند، شرایطی فراهم خواهد شد تا دارندگان این دستگاه‌ها بدون پرداخت هزینه اضافی بتوانند آن‌ها را رجیستر کنند. این تصمیم پس از آزادسازی واردات آیفون‌ها به کشور اتخاذ شده است.

تعیین تکلیف آیفون‌های واردشده و رفع مشکلات رجیستری

محمدعلی دهقان دهنوی، رئیس کل سازمان توسعه تجارت، در توضیحاتی درباره وضعیت رجیستری گوشی‌های آیفون اظهار کرد که پس از آزادسازی واردات آیفون‌ها با پیشنهاد وزیر صنعت، معدن و تجارت و وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در دولت، مشکلات واردات و رجیستری این گوشی‌ها به سرعت حل خواهد شد. به گفته دهنوی، برای گوشی‌های وارداتی از طریق مسافری یا دیگر روش‌ها که پیش از این وارد کشور شده‌اند، هیچ هزینه اضافی برای رجیستری دریافت نخواهد شد و تنها حقوق ورودی طبق قانون از دارندگان آن‌ها اخذ خواهد شد.

وی افزود که برای حل این مشکل، نیاز به راه‌اندازی سیستم و مقررات جدیدی است تا کاربران بتوانند بدون پرداخت هزینه‌های اضافی، گوشی‌های خود را به‌راحتی رجیستر کنند. همچنین، رئیس کل سازمان توسعه تجارت تأکید کرد که فرایند رجیستری برای گوشی‌هایی که قبل از آزادسازی وارد کشور شده‌اند، در چند روز آینده به‌طور کامل تسهیل خواهد شد.

آزادسازی واردات آیفون و تغییرات در رویه‌های رجیستری

دهنوی در ادامه گفت که برای واردات گوشی‌ها دو رویه اصلی وجود دارد؛ یکی از این روش‌ها، رویه تجاری است که با نرخ ورودی ۳۰ درصد از طریق واردکنندگان تجاری انجام می‌شود، و دیگری، رویه مسافری است که مسافران می‌توانند گوشی‌های خود را در بدو ورود اظهار کرده و آن‌ها را ثبت کنند تا در سامانه همتا رجیستر شوند.

وی در پاسخ به سوالاتی درباره وضعیت افرادی که پیش از این گوشی‌های آیفون را از روش‌های دیگر تهیه کرده بودند، گفت که این افراد قادر نخواهند بود که به مرز رفته و مجدداً گوشی‌های خود را وارد کشور کنند. دهنوی تأکید کرد که مسئولان در تلاش هستند تا مشکلات موجود را حل کرده و برای این افراد شرایط مناسبی فراهم کنند تا بدون تحمیل هزینه‌های اضافی، قادر به رجیستر کردن دستگاه‌های خود باشند.

آماده‌سازی مقررات جدید برای رجیستری آیفون‌ها

رئیس کل سازمان توسعه تجارت اظهار کرد که اقدامات فنی و زیرساختی برای تسهیل فرآیند رجیستری آیفون‌ها در حال انجام است و در چند روز آینده، مقررات جدید و رویه‌های عملیاتی برای این موضوع آماده خواهد شد. این فرایند به‌طور ویژه برای کسانی که گوشی‌های آیفون را قبل از آزادسازی وارد کرده‌اند، طراحی شده است تا از تحمیل هزینه‌های اضافی به آن‌ها جلوگیری شود.

منبع: تجارت نیوز

اخبار مرتبط

10 خرداد 1404
در این مقاله به بررسی و مقایسه دو گوشی محبوب...
10 خرداد 1404 | سایر اخبار
10 خرداد 1404
افزایش سرمایه در مقابل سود نقدی؛ کدام بهتر است؟ (راهنمای ۱۴۰۴)
افزایش سرمایه در مقابل سود نقدی؛ کدام بهتر است؟ (راهنمای ۱۴۰۴)
افزایش سرمایه یا سود نقدی؟ تفاوت‌ها، مزایا و معایب هر...
10 خرداد 1404 | آموزش عمومی
10 خرداد 1404
تأثیر افزایش سرمایه بر سهام؛ راهنمای جامع ۱۴۰۴
تأثیر افزایش سرمایه بر سهام؛ راهنمای جامع ۱۴۰۴
تأثیر افزایش سرمایه بر سهام چیست؟ با راهنمای ۱۴۰۴، اثر...
10 خرداد 1404 | آموزش عمومی
10 خرداد 1404
اخبار کدال
اخبار کدال
امروز شنبه 10 خردادماه 1404، اطلاعیه‌های متعددی در سایت کدال...
10 خرداد 1404 | اخبار کدال

نظرات

بدون نظر! اولین نفر باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *