اشتراک گذاری
یک کشته در تصادف جاده میانه - قره آغاج

تصادف مرگبار پژو با گاو؛ ۵ سرنشین در آتش جان باختند

حادثه دلخراش برخورد خودروی پژو 405 با دو رأس گاو در محور زرآباد به چابهار، منجر به حریق خودرو و جان باختن ۵ سرنشین آن شد.
یک کشته در تصادف جاده میانه - قره آغاج

تصادف مرگبار پژو با گاو؛ ۵ سرنشین در آتش جان باختند

حادثه دلخراش برخورد خودروی پژو 405 با دو رأس گاو در محور زرآباد به چابهار، منجر به حریق خودرو و جان باختن ۵ سرنشین آن شد.

به گزارش شهر پلاس، حادثه‌ای دلخراش در محور زرآباد به چابهار رخ داد که در آن یک دستگاه خودروی پژو 405 با دو رأس گاو برخورد کرد و دچار آتش‌سوزی شد. این تصادف مرگبار، جان ۵ سرنشین خودرو را گرفت.

مصطفی کول‌زاده، رئیس پلیس راه جنوب سیستان و بلوچستان، اعلام کرد: «این حادثه در کیلومتر ۶۵ محور زرآباد به چابهار به وقوع پیوست. متأسفانه پس از برخورد خودرو با دو رأس گاو، خودرو آتش گرفت و تمامی سرنشینان آن در این حریق جان باختند.»

وی علت وقوع این سانحه را بی‌توجهی به جلو از سوی راننده پژو 405 عنوان کرد و افزود: «رعایت اصول رانندگی و پرهیز از عواملی که باعث کاهش تمرکز می‌شود، نقش مهمی در پیشگیری از حوادث این‌چنینی دارد. خوردن و آشامیدن، استفاده از تلفن همراه و سایر موارد مشابه می‌توانند خطرات جبران‌ناپذیری به دنبال داشته باشند.»

تبلیغ درون‌خطی

توصیه‌های ایمنی

رئیس پلیس راه جنوب استان از عموم رانندگان خواست که در رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی دقت بیشتری داشته باشند و توجه به جلو را در اولویت قرار دهند. همچنین کنترل سرعت و تمرکز کامل در حین رانندگی می‌تواند از بروز بسیاری از حوادث جلوگیری کند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

اخبار مرتبط

17 تیر 1404
طلا و نقره
طلا و نقره
بانک ساکسو در گزارشی تازه، از اهمیت روزافزون فلزات گران‌بها...
17 تیر 1404 | بازار ارز و طلا
17 تیر 1404
قیمت سکه و قیمت طلا امروز سه‌شنبه ۱۷ تیر ۱۴۰۴...
17 تیر 1404 | بازار ارز و طلا
17 تیر 1404
دکتر محمد صادق محفوظی فیلسوف و صاحب نظر در علوم انسانی و سیاسی نوشت:
نکاتی در خور درنگ؛ هم‌صدایی تاریخی نخبگان و رمزگشایی از هراس غرب
از عالم عصری سید محمد خاتمی و فیلسوف فرزانه متاله...
17 تیر 1404 | بخش های خبری
16 تیر 1404
آیا تلگرام پولی می شود؟
آیا تلگرام پولی می شود؟
قابلیت ترجمه تلگرام از دسترس خارج شد.
16 تیر 1404 | بخش های خبری

نظرات

بدون نظر! اولین نفر باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *