اشتراک گذاری

رضا انصاری، معاون وزیر صمت؛
تداوم چادرو از شکل گیری آن ارزشمندتر است

رضا انصاری معاون وزیر و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران در آیین اختتامیه دومین رویداد چادرو گفت: تداوم رویداد چادرو از آغاز و طراحی این حرکت نوآورانه ارزشمندتر است.

رضا انصاری، معاون وزیر صمت؛
تداوم چادرو از شکل گیری آن ارزشمندتر است

رضا انصاری معاون وزیر و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران در آیین اختتامیه دومین رویداد چادرو گفت: تداوم رویداد چادرو از آغاز و طراحی این حرکت نوآورانه ارزشمندتر است.

به گزارش شهر بورس به نقل از روابط‌عمومی چادرملو، رضا انصاری با اشاره به دومین رویداد چادرو گفت: این حرکت در مجموعه چادرملو در دو سال اخیر بسیار ارزشمند بوده است و تداوم آن ارزشمندتر.

این عضو هیئت علمی و پژوهشگر برجسته دانشکده علوم اداری و اقتصاد دانشگاه اصفهان، تاکید کرد: در دنیایی که زندگی می‌کنیم و دنیایی که به سمت آن می‌رویم، بسیار متفاوت از دو دهه قبل است. فاصله انقلاب‌های صنعتی دارد کوتاه‌تر و فشرده‌تر می‌شود. زمان دارد فشرده‌تر می‌شود و چرخه عمر تکنولوژی‌های بنیادین از این موضوع مستثنی نیست.

معاون وزیر صمت در مقایسه میان ده شرکت برتر جهان طی دو دهه گذشته گفت: کافی است آمارهای سال 2005 را ببیند، در میان 10 شرکت برتر، فقط یک شرکت در حوزه تکنولوژی است، یعنی شرکت مایکروسافت، اما امروز و پس از گذشت دو دهه این روند کاملا برعکس شده است؛ یعنی فقط یک بنگاه غیر تکنولوژی محور در این لیست قرار دارد.

تبلیغ درون‌خطی

انصاری اضافه کرد: ما شاهد یک تغییر در پارادایم در حوزه‌های صنعتی‌سازی شدیم. ما در کشور وارد صنعت سازی به معنای واقعی نشدیم ما کارخانه سازی کردیم. فقط کارخانه ساختیم و از صنعت نساختن آسیب دیدیم.

وی در ادامه گفت: این نشان می‌دهد که تغییر پارادایم‌ها را خوب درک نکردیم و تولید به اضافه تکنولوژی و نوآوری را به عنوان یک پکیج ندیدیم. این‌ها درس آموز است.

این عضو هیئت علمی و پژوهشگر برجسته دانشکده علوم اداری و اقتصاد دانشگاه اصفهان تصریح کرد: می‌خواهم بگویم این حرکت از نوع حرکت‌هایی است که پارادایم جدید را می‌فهمیم و درک می‌کنیم و به سمت حذف نقطه ضعف‌ها می‌رویم که جای تقدیر دارد و در کنار این حرکت به نظر می‌رسد باید بسته‌های سیاستی و نهادی داشته باشیم و با نگاه سازمانی و سیستمی پکیج را کامل کنیم.

وی گفت: یکی از نقاط ضعف دانشگاه نسبت به صنعت این است که ما دانشگاهیان فهم دقیق و عمیق برای اینکه مشکلات روز یک کارخانه را حل کنیم نداریم.

معاون وزیر صمت گفت: نکته بعدی این است که ما تکنولوژی را در زنجیره ارزش استان قرار دهیم. ما در شرکت شهرک‌های صنعتی آمادگی را داریم که با همکاری همه فعالان و بازیگران اکوسیستم زیرساخت‌های مورد نیاز را فراهم کنیم.

گفتنی است دومین رویداد چادرو صبح امروز چهارشنبه 7 خردادماه 1404 با معرفی تیم‌های برتر به کار خود پایان داد.

اخبار مرتبط

02 مرداد 1404
قیمت طلا و سکه 19 شهریور 1402 چگونه پیش بینی می شود؟
قیمت طلا و سکه 19 شهریور 1402 چگونه پیش بینی می شود؟
قیمت جهانی طلا پس از افت روز گذشته، امروز بدون...
02 مرداد 1404 | بازار ارز و طلا
02 مرداد 1404
قرارداد سنگین ایران‌خودرو با یک شرکت بیمه‌ای به ارزش سه هزار میلیارد تومان
قرارداد سنگین ایران‌خودرو با یک شرکت بیمه‌ای به ارزش سه هزار میلیارد تومان
ایران‌خودرو در جدیدترین طرح فروش خود، ۱۱ محصول را با...
02 مرداد 1404 | بازار خودرو
02 مرداد 1404
نرخ بهره جدید اعلام شد
نرخ بهره جدید اعلام شد
در هفته پایانی تیر و روزهای ابتدایی مرداد ۱۴۰۴، نرخ...
02 مرداد 1404 | بازارهای موازی
02 مرداد 1404
بازار بورس آمریکا
بازار بورس آمریکا
در آخرین هفته تیر ۱۴۰۴، بورس تهران شاهد نوسانات قابل...
02 مرداد 1404 | اخبار بورس

نظرات

بدون نظر! اولین نفر باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *