تاریخ انتشار : سه شنبه ۵ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۷
زمان مطالعه: 3 دقیقه
کد خبر : 190270

تحولات اساسی در معاملات آتی و اختیار معامله بورس کالا

تحولات اساسی در معاملات آتی و اختیار معامله بورس کالا
مدیر نظارت بر بورس‌های سازمان بورس و اوراق بهادار، از اجرای تغییرات اساسی در دستورالعمل‌های معاملات آتی و اختیار معامله بورس کالا خبر داد.

به گزارش شهر بورس به نقل از پایگاه خبری بازار سرمایه ایران(سنا)، قادر معصومی خانقاه، توضیح داد:این تغییرات با هدف ارتقای کارایی، افزایش شفافیت و کاهش ریسک در بازار مشتقه انجام می‌شود و نقش مهمی در بهبود زیرساخت‌های سامانه‌های این بازار ایفا خواهد کرد.

به گفته مدیر نظارت بر بورس‌های سازمان بورس و اوراق بهادار، اصلاحات مذکور پس از بررسی‌های دقیق کارشناسی و دریافت بازخورد از فعالان بازار، به کمیته تدوین مقررات سازمان بورس و اوراق بهادار ارائه و در نهایت به تصویب رسیده است.

مهر آیندگان

معصومی خانقاه افزود: سازمان بورس مصوبات این جلسات را به بورس کالای ایران ابلاغ کرده و پس از اتمام فرآیند تست نسخه آزمایشی، اجرایی خواهد شد.

او هم‌چنین تأکید کرد: این تغییرات با یکپارچه شدن زیرساخت معاملات آتی، اختیار معامله و گواهی سپرده کالایی و درگیر کردن کارگزار برای مدیریت وجوه مشتریان، باعث بهبود سازوکارهای معاملاتی خواهد شد.

خبر مرتبط
معامله ۲۷۸ کیلوگرم زعفران نگین در بازار آتی بورس کالا
معامله ۲۷۸ کیلوگرم زعفران نگین در بازار آتی بورس کالا

روز ۹ فروردین، بازار آتی بورس کالا شاهد معامله ۲۷۸ کیلوگرم زعفران نگین به ارزش ۳۸.۲ میلیارد تومان بود که نشان از رونق این بازار دارد.

معصومی خانقاه اعلام کرد: تغییرات به این صورت است که حساب‌های دراختیاری که هم‌اکنون مشتریان برای معاملات آتی و اختیار معامله افتتاح می‌کنند، حذف شده و مشتری حسابی مجازی نزد کارگزاری خواهد داشت و تمام واریز و برداشت‌ها را از طریق حساب کارگزاری انجام خواهد داد.

به گفته او، برای اجرای این تغییرات، شرکت‌های نرم افزاری نقشی مهم ایفا می‌کنند، هم‌اکنون زیرساخت‌های شرکت صحرا و اومکس آماده شده و شرکت تدبیر و مفید نیز در حال پیاده‌سازی هستند.

به گفته مدیر نظارت بر بورس‌های سازمان بورس و اوراق بهادار، اجرای این تغییرات بستر لازم برای توسعه ابزارهای مالی جدید و افزایش جذابیت بازار مشتقه برای سرمایه‌گذاران را فراهم می‌کند.

معصومی خانقاه، در پایان ابراز امیدواری کرد: با اجرای این اصلاحات، بازار مشتقه به سمت رشد و توسعه پایدار حرکت کند و زمینه مشارکت فعال‌تر ذی‌نفعان بازار بیش‌ از پیش فراهم شود.

برچسب ها :

ارسال نظر شما

مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نیلی

بانک صادرات

بانک توسعه تعاون