تاریخ انتشار : سه شنبه ۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۸:۵۹
زمان مطالعه: 4 دقیقه
کد خبر : 195995

تبریز، همگام با زیست‌بوم قاره کهن/ الگویی از هم‌ افزایی و تصمیم‌ سازی یکپارچه شهری

تبریز، همگام با زیست‌بوم قاره کهن/ الگویی از هم‌ افزایی و تصمیم‌ سازی یکپارچه شهری
دبیرکل مجمع شهرداران آسیایی درباره نحوه دریافت پروپوزال از شهرها برای معرفی پایتخت‌های آسیایی در سه حوزه محیط زیست، فرهنگ و گردشگری گفت: این فرایند که از سال ۲۰۲۳ آغاز شده است، با انتشار فراخوان، دریافت پروپوزال از شهرها و در نهایت، ارزیابی و داوری مراحل آن طی می‌شود.

به گزارش شهر بورس، حمیدرضا غلامزاده افزود: این موضوع را در سه سطح متصور هستیم، شهرهایی که می‌خواهند به حوزه‌ای وارد شوند، شهرهایی که پروژه ویژه‌ای در آن حوزه دارند یا شهرهایی که دستاوردی داشته‌اند و قصد انتقال آن به دیگران را دارند.

دبیرکل مجمع شهرداران آسیایی درباره انتخاب پایتخت‌های کشورهای آسیایی عنوان کرد: مطابق روند انجام شده برای سال ۲۰۲۴، شهرها پروپوزال‌های خود را در حوزه‌های مختلف برای سال ۲۰۲۵ ارائه دادند که یکی از جامع‌ترین پروپوزال‌ها متعلق به شهر تبریز بود.

مهر آیندگان

غلامزاده با تأکید بر وجود یک ویژگی خوب در پروپوزال شهر تبریز تصریح کرد: آن ویژگی بین‌بخشی بودن پروپوزال مربوطه بود، به این معنا که تنها بحث شهرداری مطرح نبود و حتی در بحث پروپوزال‌نویسی نیز شهرداری تبریز با دانشگاه، اداره کل محیط زیست و سایر متولیان همکاری داشت و محتوا به صورت مشترک تهیه شده بود.

وی با تأکید بر اینکه وجود همکاری میان شهرداری تبریز و سازمان‌ها مورد مدنظر ما بود، اضافه کرد: این هم‌افزایی و همکاری یک امتیاز مثبت تلقی می‌شود و یکی از دلایل انتخاب شهر تبریز بود.

خبر مرتبط
تبریز جذاب‌ترین مقصد گردشگری در حوزه شهرهای بریکس
تبریز جذاب‌ترین مقصد گردشگری در حوزه شهرهای بریکس

شهردار تبریز گفت: هوش مصنوعی به‌عنوان ابزار قدرتمند در صنعت گردشگری شناخته شده و می‌تواند به بهبود تجربه گردشگران و افزایش کارایی خدمات گردشگری کمک کند.

دبیرکل مجمع شهرداران آسیایی درباره شاخص‌های انتخاب یک شهر به ویژه در مورد محیط زیست، تاکید کرد: بحث این بود که شاخص‌ها در مورد پیشگیری یا مدیریت بحران محیط زیست باشد، در هر دو حالت پروپوزال‌ها بررسی می‌شود و امکان اینکه یک شاخص واحد وجود داشته باشد نیست، زیرا ویژگی‌ها با یکدیگر متفاوت است.

غلامزاده اظهار داشت: سال ۲۰۲۴ شهرهای شیراز، غبیری (لبنان) و همدان به ترتیب عناوین پایتخت محیط زیست، فرهنگ و گردشگری را کسب کردند و سال ۲۰۲۵ نیز شهرهای اصفهان، کرمانشاه و تبریز و آنتالیا (ترکیه) (به صورت مشترک) توانستند عناوین پایتخت گردشگری، فرهنگ و محیط زیست را کسب کنند.

یعقوب هوشیار، شهردار کلان‌شهر تبریز درباره انتخاب شهر تبریز به عنوان پایتخت محیط زیست کشورهای آسیایی اظهار کرد: دستیابی به اهداف، همکاری با سایر سازمان‌ها و نهادها را می‌طلبد و باید مشارکت همگانی وجود داشته باشد.

وی ادامه داد: این مشارکت باید در همه ابعاد علمی، فرهنگی و اجرایی باشد تا به نتیجه رسید.

شهردار کلان‌شهر تبریز با اشاره به تشکیل شورای سیاست‌گذاری محیط زیست شهری، عنوان کرد: کمیته‌های تخصصی شهرسازی، پسماند، عمرانی، ورزشی، خدمات شهری، سیما و منظر، روابط عمومی، علمی-پژوهشی و اجرایی در قالب این شورا شکل گرفته است تا روند تصمیم‌سازی به صورت یکپارچه انجام شود.

منبع: ایمنا

نویسنده:

برچسب ها :

ارسال نظر شما

مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نیلی

بانک صادرات

بانک توسعه تعاون