تاثیر سیاست خارجی دولت چهاردهم بر بازار طلا
به گزارش شهر بورس، با آغاز دولت چهاردهم، سوالات بسیاری در مورد تاثیر سیاستهای خارجی این دولت بر بازار طلا مطرح شده است. در دولت سیزدهم، طلافروشها با چالشهای فراوانی مواجه بودند که حتی منجر به تعطیلی برخی از طلافروشیها شد. اکنون با افزایش فرصتهای سیاست خارجی، این صنف میتواند شاهد رشد قابل توجهی در صادرات طلا باشد.
محمد کشتی آرای، فعال صنعت طلا، در مورد اقدامات اولیه دولت پزشکیان در صنعت طلا گفت: در حال حاضر بحث سامانه ثبت تجارت که در دولت قبل مطرح شده بود، باید در این دولت تعیین تکلیف شود. اگر دولت بتواند مشکلات مربوط به این سامانه را حل کند، بسیاری از مشکلات صنف طلا نیز برطرف خواهد شد. عملیات داد و ستد و نقل و انتقالات طلا یکی از چالشهای اصلی دولت است.
کشتی آرای افزود: طلا مربوط به بخش خصوصی است و هیچ ربطی به دولت و ارز دولتی ندارد. هیچ زمان طلا با نرخ دلار دولتی وارد نشده و خارج هم نمیشود. با افزایش قیمتها به دلیل افزایش قیمت ارز، قدرت خرید مردم کاهش پیدا میکند و این کاهش قدرت خرید باعث رکود در صنف طلا میشود. دولت پزشکیان اگر بتواند مسیر اقتصادی کشور را به سمتی ببرد که ارزش پول ملی بالا برود، صنعت طلا نیز منتفع خواهد شد.
کشتی آرای در مورد لزوم افزایش فرصتهای صادراتی طلا در دولت جدید بیان کرد: پس از پایان کرونا تغییرات اقتصادی زیادی در جهان به وجود آمده است. صادرات طلا ما در سال گذشته حدود ۱۵۰ میلیون دلار بود که این عدد برای بازار طلا بسیار کم است. اگر تعاملات جهانی بیشتر شود، در تمامی کالاها شاهد شکوفایی خواهیم بود. ارتباط اقتصادی با غرب آسیا و سایر کشورها میتواند بازارهای جدیدی را برای طلا ایجاد کند.
قیمت طلا بار دیگر صعودی شد. عوامل اقتصادی و سیاسی نظیر تنشهای جهانی و کاهش ارزش دلار موجب شدهاند که طلا بهعنوان پشتوانهای امن جذابتر شود.
منبع: انتخاب
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0