جواد آرونی کاشانی، سرپرست معاونت مالی و اقتصادی بیمه تجارت نو در گفتوگو با شهر بورس اظهار داشت: وضعیت بازار سرمایه در سهام بنو نیز تاثیر گذاشته و قیمتها تقریباً پایین است، اما ما حتما وضعیت خوبی را در آینده خواهیم داشت.
وی ادامه داد: افزایش سرمایه ما به تایید سازمان بورس رسیده و در دو مرحله شامل ۱۵۰ درصد از ۶۰۰ میلیارد تومان به یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان تایید شده که امیدواریم در آینده نزدیک سهام بنو هم وضعیت مطلوبی داشته باشد.
وی افزود: علی رغم اینکه سال گذشته زیان کردیم، اما در سه ماهه اول سال جاری سود خوبی داشتیم و این انتظار میرود که در پایان سال سود خوبی هم بتوانیم کسب کنیم.
کاشانی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه افزایش سرمایهای هم در پیش داریم، امیدواریم از محل سرمایه گذاریها سود خوبی کسب کنیم.
وی در پایان یادآور شد: طبیعتاً سهامدار عمده ما بانک تجارت است و در مواقع لازم از سهام «بنو» حمایت میکنیم؛ امیدواریم که افزایش سرمایه سریعتر انجام شود تا این برنامهها هم عملی شوند.