تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۷:۴۱
زمان مطالعه: 4 دقیقه
کد خبر : 165062

مدیرعامل بورس کالا:

بورس کالا عامل توسعه بازارهای مالی است

بورس کالا عامل توسعه بازارهای مالی است
سیدجواد جهرمی، مدیرعامل بورس کالا گفت: بورس کالا با فراهم کردن بستری شفاف و کارآمد برای معاملات، به یکی از عوامل کلیدی توسعه بازارهای مالی کشور تبدیل شده است.

سیدجواد جهرمی، مدیرعامل بورس کالا، در مراسم رونمایی از معاملات شمش نقره، اظهار داشت: بورس کالا از امروز فاز جدیدی از فعالیت‌های خود را در حوزه توسعه ابزارهای مالی آغاز می‌کند.

وی تاکید کرد: تحول بورس کالا در این حوزه، نقطه عطفی برای بازار سرمایه و اقتصاد کشور خواهد بود. ما برای راه‌اندازی بازار طلا نزدیک به دو سال مطالعه کردیم و زیرساخت‌های لازم را متناسب با نیازهای بومی کشور طراحی و پیاده‌سازی کردیم.

جهرمی افزود: با ابلاغ بند (ب) ماده ۲۱ قانون تأمین مالی تولید و حذف ارزش افزوده از معاملات اوراق بهادار، فرصت‌های جدیدی برای توسعه بازارهای مالی فراهم شده است. امروز با نقره شروع کردیم و برنامه داریم سایر فلزات، معادن و کالاهای مرتبط را وارد این فرآیند کنیم.

رشد چشمگیر بازارهای مالی در بورس کالا

مدیرعامل بورس کالا به رشد سهم بازارهای مالی در بورس اشاره کرد و گفت: سهم بازار مالی در سال ۱۴۰۰ تنها ۵ درصد از کل معاملات بورس کالا بود، در حالی که این رقم در سال ۱۴۰۱ به ۹ درصد رسید و امسال تاکنون به ۱۸ درصد افزایش یافته است. پیش‌بینی می‌کنیم تا پایان سال سهم بازار مالی به ۲۰۰۰ میلیارد تومان برسد.

خبر مرتبط
ارائه 90 خدمت و عملیات بانکی در نسخه جدید همراه بانک صادرات ایران
ارائه 90 خدمت و عملیات بانکی در نسخه جدید همراه بانک صادرات ایران

​نسخه جدید «همراه‌بانک» بانک صادرات ایران با بیش از 90 خدمت و عملیات بانکی، امن‌ترین نسخه قابل اعتماد مبتنی بر حساب برای خدمت شبانه‌روزی به مشتریان منتشر شد.

وی تاکید کرد: این روند نشان‌دهنده ظرفیت بالای بازار مالی برای رشد است. هدف ما نزدیک شدن به شاخص‌هایی است که برای بورس‌های کشورهای توسعه‌یافته تعریف شده‌اند و توسعه بازارهای مالی یکی از الزامات اساسی برای تحقق این هدف است.

جهرمی با اشاره به اهمیت اعتمادسازی در میان مردم و بخش خصوصی گفت: بازار طلا نمونه موفقی از همکاری مردم و عرضه‌کنندگان بخش خصوصی است. از دو عرضه‌کننده اولیه، اکنون به ۲۰ عرضه‌کننده رسیده‌ایم و بیش از ۱۲.۵ تن طلا در این بازار عرضه شده است. این سطح اعتماد مردم به بورس کالا نشان‌دهنده اهمیت شفافیت و امنیت این بازار است.

وی افزود: ما باید ابزارهایی متناسب با نیازها و سلایق فعالان بازار طراحی کنیم. ایجاد زبان مشترک میان فعالان صنعت و ابزارهای مالی بورس از الزامات توسعه است. صندوق‌های کالایی و ابزارهایی مانند آپشن و بازارهای آتی می‌توانند در دوره‌های رونق و رکود به تعادل بازار کمک کنند.

مدیرعامل بورس کالا در پایان اظهار داشت: بورس کالا با تکیه بر قوانین جدید، فناوری‌های پیشرفته و حمایت مردم و فعالان اقتصادی، مسیر توسعه ابزارهای مالی را ادامه خواهد داد. هدف ما ایجاد بازارهای مالی کارآمدتر، شفاف‌تر و نزدیک‌تر به نیازهای واقعی فعالان اقتصادی است که بتواند به رشد پایدار اقتصاد کشور کمک کند.

برچسب ها :

ناموجود

ارسال نظر شما

مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نیلی

بانک توسعه تعاون

ششمین نمایشگاه و همایش تخصصی حمایت از ساخت داخل در صنعت نفت، گاز، پتروشیمی و پالایش