تاریخ انتشار : جمعه ۲۹ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۵
زمان مطالعه: 4 دقیقه
کد خبر : 194347

افتخاری دیگر برای هلدینگ «ومعادن»:

بهره برداری از کارخانه عناصر نادرخاکی تجلی با حضور وزیر صمت + گزارش تصویری

بهره برداری از کارخانه عناصر نادرخاکی تجلی با حضور وزیر صمت + گزارش تصویری
وزیر صنعت، معدن و تجارت صبح امروز نخستین پروژه عناصر نادرخاکی ایران را افتتاح کرد.

به گزارش شهر بورس و به نقل از روابط عمومی هلدینگ «ومعادن» امروز پنجشنبه ۲۸ فروردین ماه سال ۱۴۰۴، کارخانه کوچک مقیاس مونازیت شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات با حضور سید محمد اتابک  وزیر صنعت، معدن و تجارت ، اردشیر سعدمحمدی مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات و مرتضی علی اکبری مدیرعامل شرکت تجلی توسعه معادن فلزات و سایر مقامات در شهرک صنعتی عباس آباد به بهره برداری رسید.

وزیر صنعت، معدن و تجارت در این رویداد اظهار داشت : این کارخانه در زمینه تولید عناصر نادر خاکی فعالیت خواهد کرد.  تولید این عناصر در کشور که تنها تعداد محدودی از کشورهای جهان قادر به انجام آن هستند، یک دستاورد بزرگ برای صنایع پیشرفته و پیچیده محسوب می‌شود.

مهر آیندگان

وزیر صمت با قدردانی از تلاش‌های تجلی توسعه معادن و فلزات به عنوان نخستین شرکت پروژه محور ایران در به وجود آوردن این شرایط، ابراز امیدواری کرد : با فعال شدن این کارخانجات، کشور می تواند در زمینه صنایع «های تک» پیشرفت چشمگیری داشته باشد که این موضوع در برنامه هفتم توسعه نیز مورد توجه قرار گرفته است.

اتابک فرآوری عناصر نادر خاکی را یکی از اساسی‌ترین اقدامات برای توسعه این صنایع دانست و ابراز امیدواری کرد: با همت متخصصان، این مهم در کشور محقق شود و آثار و فواید بسیاری برای صنایع به ویژه صنایع پیشرفته، به همراه داشته باشد.

خبر مرتبط
آیا دوران اعتلای بکام فرا رسیده است؟
آیا دوران اعتلای بکام فرا رسیده است؟

شرکت کارخانجات تولیدی شهید قندی در سال ۱۴۰۳ با رشد قابل توجهی در تولید و فروش کابل‌های نوری و شبکه، و همچنین بازگشت به بازار صادراتی، توانست جایگاه خود را در صنعت مخابرات کشور تثبیت کند؛ در عین حال، تحلیل تکنیکال نیز از ادامه روند صعودی قیمت سهام این شرکت حکایت دارد.

گفتنی است، با یک سرمایه گذاری ۳۶ ماهه شرکت تجلی از شرکتهای هلدینگ توسعه معادن و فلزات (ومعادن) توانست با همکاری «شرکت دانش بنیان آرسس»، پروژه عناصر نادر خاکی کنسانتره مونازیت که تماما انحصاری و خاص به شمار می رود را برای نخستین بار در کشور و خاورمیانه راه اندازی کند و به بهره برداری و تولید انبوه برساند.

مونازیت طیف کاربرد وسیعی از صنایع کشاورزی، پزشکی و هوافضا و گرفته تا تولید فولاد و تراشه های الکترونیکی و ژنراتورهای الکتریکی و … را در بر می‌گیرد.

 

نویسنده:

برچسب ها :

ارسال نظر شما

مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نیلی

بانک صادرات

بانک توسعه تعاون