تاریخ انتشار : دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۹:۱۹
زمان مطالعه: 4 دقیقه
کد خبر : 183288

برنامه‌های مهم سازمان بورس برای تقویت بازار سرمایه در سال ۱۴۰۴

برنامه‌های مهم سازمان بورس برای تقویت بازار سرمایه در سال ۱۴۰۴
رئیس سازمان بورس ایران در همایش «چشم‌انداز اقتصاد ایران در سال ۱۴۰۴»، از برنامه‌های این سازمان برای افزایش عرضه شرکت‌ها و ارتقای کارآیی بازار سرمایه در سال آینده خبر داد.

به گزارش شهر بورس، حجت‌الله صیدی، رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار، در همایش «چشم‌انداز اقتصاد ایران در سال ۱۴۰۴»، از برنامه‌های ویژه این سازمان برای تقویت بازار سرمایه در سال آینده سخن گفت. وی با اشاره به شرایط پیچیده اقتصادی، تأکید کرد که در سال ۱۴۰۴ نیز به‌مانند سال‌های گذشته، بازار سرمایه با چالش‌ها و رویدادهای غیرقابل پیش‌بینی مواجه خواهد بود، اما سازمان بورس با برنامه‌هایی مشخص به دنبال مدیریت این چالش‌ها است.

افزایش کارآیی بازار سرمایه
صیدی اولین هدف سازمان بورس در سال ۱۴۰۴ را افزایش کارآیی بازار سرمایه عنوان کرد. وی گفت که این هدف در دستور کار تمام نهادهای تنظیم‌گر قرار دارد و یکی از اولویت‌ها، شفافیت حداکثری است تا حقوق سهامداران حفظ شود. رئیس سازمان بورس همچنین اشاره کرد که بسیاری از شرکت‌های فعال در بازار سرمایه با مشکلات حاکمیت شرکتی روبه‌رو هستند و برای رفع این مشکلات اقدامات لازم در دست اجرا است.

بهبود عملکرد شرکت‌ها
وی در ادامه از بهبود عملکرد شرکت‌ها به‌عنوان دومین اولویت این سازمان در سال آینده یاد کرد. یکی از اقدامات اصلی در این زمینه، پیگیری حذف قیمت‌گذاری دستوری و حمایت از حقوق سهامداران خواهد بود. صیدی تأکید کرد که سازمان بورس از هیچ تلاشی برای دفاع از حقوق شرکت‌ها و سهامداران دریغ نخواهد کرد.

توسعه بازار سرمایه
سومین اولویت سازمان بورس در سال ۱۴۰۴ توسعه بازار است. صیدی در این زمینه اعلام کرد که برنامه‌ریزی‌هایی برای افزایش تعداد شرکت‌های پذیرفته‌شده در بورس صورت گرفته است. هدف سازمان بورس این است که تعداد شرکت‌های پذیرفته‌شده در بورس به هزار شرکت برسد. این اقدام علاوه بر شفاف‌سازی، به کاهش هزینه‌های تأمین مالی شرکت‌ها نیز کمک خواهد کرد.

خبر مرتبط
بازارسرمایه همچنان از نبود نقدینگی پایدار رنج می‌برد
بازارسرمایه همچنان از نبود نقدینگی پایدار رنج می‌برد

یک کارشناس بازار سرمایه گفت: هم‌زمان، با وجود برخی نشانه‌های بهبود، بازار همچنان از نبود نقدینگی پایدار رنج می‌برد و این مشکلات منجر به آن شده که سرمایه‌گذاران بزرگ و نهادهای حقوقی در اتخاذ تصمیمات بلندمدت مردد باشند.

توسعه ابزارهای مالی نوین
صیدی در پایان از توسعه ابزارهای مالی نوین مانند ابزارهای سرمایه‌گذاری در بورس انرژی و کالاها خبر داد و گفت که این اقدامات با همکاری سایر نهادهای مالی نظیر تأمین سرمایه‌ها، کارگزاری‌ها و سبدگردان‌ها صورت خواهد گرفت. هدف نهایی این است که ارزش بازار سرمایه به اندازه تولید ناخالص داخلی کشور برسد.

منبع: دنیای اقتصاد

برچسب ها :

ارسال نظر شما

مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نیلی

بانک صادرات

بانک توسعه تعاون

ششمین نمایشگاه و همایش تخصصی حمایت از ساخت داخل در صنعت نفت، گاز، پتروشیمی و پالایش