اشتراک گذاری
وام ۵۰۰ میلیونی خودرو؛ شرایط و مشمولان +جزئیات

بدون ضامن وام ۵۰۰ میلیونی با نرخ سود ۱۴ درصد از بانک ملی بگیرید

بانک ملی ایران با ارائه طرح جدید اعتبار ملی، وام تا سقف ۵۰۰ میلیون تومان و با نرخ سود ۱۴ درصد را بدون نیاز به ضامن فراهم کرده است.
وام ۵۰۰ میلیونی خودرو؛ شرایط و مشمولان +جزئیات

بدون ضامن وام ۵۰۰ میلیونی با نرخ سود ۱۴ درصد از بانک ملی بگیرید

بانک ملی ایران با ارائه طرح جدید اعتبار ملی، وام تا سقف ۵۰۰ میلیون تومان و با نرخ سود ۱۴ درصد را بدون نیاز به ضامن فراهم کرده است.

به گزارش شهر بورس، بانک ملی ایران تسهیلات جدیدی را تحت عنوان “طرح اعتبار ملی” معرفی کرده است که بدون نیاز به ضامن و با رتبه اعتباری فرد وام‌گیرنده، تا سقف ۵۰۰ میلیون تومان و با نرخ سود ۱۴ درصد ارائه می‌شود. در این طرح، متقاضیان می‌توانند با افتتاح حساب و ایجاد میانگین حساب سه تا ۱۸ ماهه، وام مورد نظر خود را دریافت کنند.

مشمولان و شرایط دریافت وام

برای دریافت این وام، تمام مراحل درخواست و انجام امور مربوطه در سامانه بام بانک ملی انجام می‌شود و نیازی به حضور متقاضی در شعب بانک نیست. شرایط اصلی دریافت این وام عبارتند از:

  • افتتاح حساب سپرده قرض الحسنه
  • ایجاد میانگین حساب سه تا ۱۸ ماهه
  • عدم بدهی به بانک
  • نداشتن چک برگشتی

مبلغ و شرایط بازپرداخت وام

سقف این وام ۵۰۰ میلیون تومان است و نرخ سود آن ۱۴ درصد تعیین شده است. حداکثر مدت زمان بازپرداخت این وام نیز ۳۶ ماه می‌باشد. به عنوان مثال، در صورت دریافت وام ۵۰۰ میلیون تومانی با دوره بازپرداخت ۳۶ ماهه، وام‌گیرنده باید ماهانه مبلغ ۱۷ میلیون و ۸۸ هزار تومان قسط پرداخت کند.

تبلیغ درون‌خطی

منبع: کاماپرس

اخبار مرتبط

۱۹ مهر ۱۴۰۴
پیش ‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه شنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۴
پیش ‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه شنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۴
قیمت روز شنبه ۱۹ مهر ۱۴۰۴ انواع سکه و طلا،...
۱۹ مهر ۱۴۰۴ | بازار ارز و طلا
۱۸ مهر ۱۴۰۴
نشانه‌های نگران‌کننده از افزایش فروش و خروج سرمایه از تتر،...
۱۸ مهر ۱۴۰۴ | بازار ارز و طلا
۱۸ مهر ۱۴۰۴
پیش بینی بازار بورس فردا | سه شنبه 1 اسفند 1402
پیش بینی بازار بورس فردا | سه شنبه 1 اسفند 1402
بورس تهران در هفته دوم مهرماه ۱۴۰۴ تحت تاثیر رشد...
۱۸ مهر ۱۴۰۴ | اخبار بورس
۱۸ مهر ۱۴۰۴
دلار طلا و سهام در گردباد تورم؛ روایت سیاست‌های پولی، تورم و جهش دارایی‌ها
دلار طلا و سهام در گردباد تورم؛ روایت سیاست‌های پولی، تورم و جهش دارایی‌ها
بازارهای مالی هفته دوم مهر را با کاهش قیمت دلار...
۱۸ مهر ۱۴۰۴ | بازار ارز و طلا

نظرات

2 نظرات
  1. سلام
    چرا همه ی وام ها به میانیگن حساب نیاز هست پولمون کجا بوده که میانیگن ایجاد کنیم مردم بی پول هستن پواشون کجاست میانگین ایجاد کنند چلژفا بدون در نظر گرفتن میانگین وام بدین اگه پول می‌داشتیم که نیاز به وام نبود

  2. من مشتری ۱۷ساله ی فعال بانک ملی هستم همه ی این طرح ها دروغه ..بنده عید درخواست تهسیلات دادم رئیس شعبه تا برج ۵مارو به نوبت گذاشت نوبتم که رسید گفت اینترنتی شده اومدم بام اینترنتی برای رتبه ی حسابم ۲۰۰ملیون که سقف اعتباره برام تعلق گرفت اما هرچی میزنم خطا میزنه جدیدا هم هر ضامنی که با بهترین رتبه هستم وارد میکنم مینویسه رتبه ضعیف ..سرکارمون گذاشتن من کلی روحسابم کارکردم تمرکزم روملی بوده افراد زیادی رو هم اوردم تو این بانک مشتری کردم اما اشتباه کردم بی نظم ترین بانک ایران همین ملی هستش همه دوستان از بانک های دیگه بهترین تهسیلات دریافت میکنن اونوقت ما بامدارک کامل و انواع جواز و۱۷سال سابقه درخشان برای ۲۰۰ملیون اون هم باسود ۲۳درصد سرکاری شدیم .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *