تاریخ انتشار : چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۹:۰۵
زمان مطالعه: 1 دقیقه
کد خبر : 203183

با مصرف‌گرایی نمی‌توان به تحول اقتصادی فکر کرد

با مصرف‌گرایی نمی‌توان به تحول اقتصادی فکر کرد
نماینده مجلس شورای اسلامی گفت:باید نگاه را تغییر بدهیم، نمی‌شود با مصرف‌گرایی به تحول اقتصادی کشور فکر کرد.

به گزارش شهر بورس، سید محمدحسن ابوترابی‌فرد نایب رئیس اول مجلس در دوره نهم در مراسم افتتاحیه مشهد اینوکس اظهار داشت: وقتی برای حداقل‌ها و تامین زیرساخت‌ها مشکل داریم، به جایی نمی‌رسیم. باید نگاه را تغییر بدهیم، نمی‌شود با مصرف‌گرایی به تحول اقتصادی کشور فکر کرد.

وی ادامه داد: ما حداکثر مصرف و حداقل سرمایه‌گذاری داریم، این نمی‌شود. ما دقیقا خلاف برنامه قرآن عمل می‌کنیم. نمی‌دانم منبع این مصارف کجاست.

مهر آیندگان

این نماینده مجلس با بیان اینکه تا وقتی که بودجه کسری معنادار دارد، نه تورم کنترل می‌شود و نه برنامه‌ای برای تبدیل خراسان به قطب اقتصادی باقی می‌ماند، گفت:  تا وقتی که اقتصاد کشور دولتی و شبه دولتی است، نمی‌توان اقتصاد کارآمد و تراز در کشور شکل بگیرد. بنگاه‌های اقتصادی بزرگ و حتی متوسط دولتی هستند.

🔹 امیدوارم بازار سرمایه در جایگاهی که شایسته اوست، قرار بگیرد.

#مشهد_اینوکس
@shahrebours

نویسنده:

برچسب ها :

ارسال نظر شما

مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.