شهر بورس گزارش میدهد؛
بانک تجارت در مسیر رشد پایدار و سوددهی مستمر به سهامداران
به گزارش شهر بورس، بانک تجارت، یکی از بانکهای معتبر و پیشرو در بازار سرمایه ایران، به مناسبت شانزدهمین سالروز عرضه اولیه سهام خود در بورس تهران، دستاوردهای مهمی را در راستای توسعه کسبوکار و بهبود وضعیت مالی خود ارائه داد.
نرخ کفایت سرمایه، یکی از مهمترین شاخصهای ارزیابی توانایی مالی بانکهاست که نقش اساسی در سنجش توان بانک برای مقابله با ریسکها و حفظ ثبات مالی ایفا میکند.
بانک تجارت در طی چهار سال گذشته موفق به افزایش نرخ کفایت سرمایه خود از کمتر از ۲.۸ درصد در سال ۱۳۹۸ به ۸.۳ درصد در سال ۱۴۰۳ شده است. این رشد نشاندهنده توجه جدی این بانک به تقویت ساختار مالی خود است، بهویژه کهطبق مقررات بانک مرکزی، برای توزیع سود، این نرخ باید حداقل ۸ درصد باشد.افزایش کفایت سرمایه بانک تجارت به این معناست که این بانک در مسیر ایجاد سود و رضایت سهامداران خود موفق عمل کرده است.
دستاوردها و تغییرات استراتژیک بانک تجارت
این بانک در مراسم ویژهای که در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ با حضور مدیران ارشد شرکت بورس و اعضای هیات مدیره بانک برگزار شد، به تشریح عملکرد خود در سالهای گذشته و چشمانداز توسعهای پرداخت.
هادی اخلاقی، مدیرعامل بانک تجارت، به تشریح فراز و فرودهای این بانک در 16 سال گذشته پرداخت و گفت: پس از هفت سال زیاندهی، بانک تجارت بهطور مستمر به سودآوری دست یافته و بهویژه در چهار سال گذشته، توانسته است نسبتهای مالی خود را بهبود بخشد.
وی با اشاره به رشد نرخ کفایت سرمایه و تلاشهای انجامشده برای افزایش این شاخص تا ۱۴ درصد تا پایان دوره چهار سالهُ بیان کرد: بانک تجارت با ایجاد تغییرات استراتژیک در مدل کسبوکاری خود، به سمت خدمات کارمزدمحور حرکت کرده است تا بتواند سودآوری خود را در یک دامنه بلندمدت تضمین کند.
اخلاقی با اشاره به اینکه این بانک به ازای هر ۱۰۰ واحد سپرده، 141 واحد تأمین مالی برای کسبوکارها و افراد به عهده گرفته است، خاطرنشان کرد: این نسبت در نظام بانکی به مراتب پایینتر است و نشاندهنده بهرهوری بالای منابع بانک تجارت است.
مدیرعامل بانک تجارت در ادامه به وصول مطالبات این بانک از بخشهای دولتی اشاره کرد و گفت: در سال ۱۴۰۳، بانک تجارت از شهرداریها ۳۰ همت، مطالبات وصول کرده است و امیدواریم در نیمه اول سال جاری بتوانیم بخش بیشتری از مطالبات را وصول کنیم. این موفقیتها بهویژه در ایجاد درآمدهای عملیاتی بانک تأثیر بهسزایی خواهد داشت.
بانک تجارت با تغییر در استراتژی خود از فعالیتهای واسطهگری وجوه به سمت خدمات کارمزدمحور گام برداشته است. این اقدام به بانک تجارت این امکان را میدهد که در بلندمدت با کاهش وابستگی به درآمدهای سنتی، توان سودآوری خود را حفظ کند و ارزش سهم خود را در بازار افزایش دهد.
یکی از دستاوردهای قابل توجه بانک تجارت در سال ۱۴۰۳، بهرهوری بالا از منابع در اختیار بوده است.
این بانک در راستای بهبود توان پرداخت تسهیلات و تمرکز بیشتر بر فعالیتهای اصلی خود، در سال ۱۴۰۳ حدود 42 همت از داراییهای مازاد خود را واگذار کرد. این واگذاریها به افزایش سود عملیاتی بانک و تقویت ساختار مالی آن کمک کرده است.
برچسب ها :بانک تجارت
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0