تاریخ انتشار : یکشنبه ۲۸ دی ۱۳۹۹ - ۲۱:۲۱
زمان مطالعه: 4 دقیقه
کد خبر : 12244

بازدهی ۱۰ ماهه بازارهای مالی

به گزارش شهر بورس، بررسی عمکرد بازارها از ابتدای امسال از بازدهی بالای بورس در مقابل دیگر بازارها حکایت دارد. شاخص کل بورس: رشد ۱۳۱ درصدی  در ابتدای سال شاخص کل بورس حدود نیم میلیون واحد بود اما پنج ماه اول را طوفانی ادامه داد و تا سطح دو میلیون و ۸۰ هزار واحدی نیز

به گزارش شهر بورس، بررسی عمکرد بازارها از ابتدای امسال از بازدهی بالای بورس در مقابل دیگر بازارها حکایت دارد.

شاخص کل بورس: رشد ۱۳۱ درصدی 

در ابتدای سال شاخص کل بورس حدود نیم میلیون واحد بود اما پنج ماه اول را طوفانی ادامه داد و تا سطح دو میلیون و ۸۰ هزار واحدی نیز پیش رفت.

اما از اواخر مرداد روند نزولی بازار سرمایه آغاز شد، در واقع میتوان عملکرد بورس را از ابتدای امسال به دو بخش پنج ماهه اول با شیب تند افزایشی و پنج ماهه دوم با نزول حدود ۹۰۰ هزار واحدی تقسیم کرد.

در حال حاضر طبق آخرین داده‌های سازمان بورس از عملکرد بازار در روز شنبه ۲۷ دی، شاخص کل روی سطح یک میلیون و ۱۸۶ هزار واحدی قرار دارد که نسبت به اول سال رشد ۶۷۴ هزار واحدی (۱۳۱ درصدی) داشته است.

سکه طرح جدید: رشد ۷۴ درصدی

قیمت سکه در ۱۰ ماهی که گذشت چهار میلیون و ۴۰۰ هزار تومان گران شده است.

در حالی که خریداران سکه در ابتدای سال باید پنج میلیون و ۹۰۰ هزار تومان پرداخت می‌کردند، در حال حاضر باید ۱۰ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان برای خرید هر سکه هزینه کنند.

قیمت این فلز ارزشمند در مهر ماه از مرز ۱۶ میلیون تومان نیز عبور کرد اما پس از آن وارد نوسان کاهشی شد که طی روزهای اخیر به کمترین میزان خود طی ماه‌های اخیر رسید.

طلای ۱۸ عیار: رشد ۶۶ درصدی

قیمت طلا که امسال به ۱٫۵ میلیون تومان نیز رسید، در معاملات روز شنبه ۲۷ دی ماه هر گرم آن یک میلیون تومان قیمت‌گذاری شد.

طبق داده‌های شبکه اطلاع‌رسانی طلا، سکه و ارز، در ابتدای امسال قیمت طلا ۶۰۲ هزار تومان بود که نشان می‌دهد در ۱۰ ماه گذشته در هر گرم حدود ۴۰۰ هزار تومان افزایش داشته است.

دلار آمریکا: رشد ۳۴ درصدی

دلار نیز همانند سه بازار قبلی دوره‌ای به اوج قیمت خودش رسید و از مرز ۳۰ هزار تومان عبور کرد اما حالا عقب نشسته است.

طبق نرخ‌های اعلامی صرافی ملی، قیمت دلار در ابتدای فروردین ماه امسال ۱۴ هزار و ۹۰۰ تومان قیمت داشت، اما با رشد حدود هشت هزار تومانی تا روز گذشته به نرخ ۲۲ هزار و ۹۵۰ تومان رسیده است.

خودرو و مسکن

هنوز مرکز آمار ایران میزان رشد قیمت کالاهای مصرفی را منتشر نکرده اما طبق آخرین آمارها تا پایان آذر ماه کالاهای بادوام (خودرو) رشد ۷۹ درصدی کرده و بازار مسکن نیز افزایش ۲۳ درصدی داشته است.

به نظر نمی‌رسد با اعلام آمارهای دی ماه نیز جایگاه بورس به عنوان پربازده‌ترین بازار ۱۰ ماهه اول تغییر کند، اما کالاهای بادوام احتمالا جای سکه را در رتبه دوم بگیرد و کمترین بازدهی را مسکن داشته باشد.

منبع: تجارت‌نیوز

بیشتر بخوانید: ظریف: برجام به خاطر ایران زنده است، نه سه کشور اروپایی

برچسب ها :

ناموجود

ارسال نظر شما

مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.

نیلی

ششمین نمایشگاه و همایش تخصصی حمایت از ساخت داخل در صنعت نفت، گاز، پتروشیمی و پالایش

بانک توسعه تعاون