شاخص کل بورس در هفته چهارم اردیبهشت ۱۴۰۴ با رشد ۲.۱۳ درصدی به کار خود پایان داد؛ این در حالی است که آغاز هفته با فضای منفی همراه بود و روند صعودی از روز دوشنبه آغاز شد.
به گزارش شهر بورس، بازار سهام در هفته چهارم اردیبهشت ۱۴۰۴ با نوساناتی محسوس همراه بود. در دو روز ابتدایی هفته، افزایش ریسکهای سیاسی و ابهام در فضای منطقهای باعث افت شاخصها و فشار فروش در بسیاری از نمادهای بزرگ شد.
اما از روز دوشنبه و با انتشار اخبار امیدوارکننده از مذاکرات ایران و آمریکا، فضای بازار تغییر کرد و روند معاملات صعودی شد. در نتیجه، شاخص کل بورس تهران در پایان هفته با رشد ۲.۱۳ درصدی همراه شد.
عملکرد شاخصها در هفته چهارم اردیبهشت
علاوه بر شاخص کل، شاخص هموزن نیز با رشد ۰.۷۵ درصدی عملکرد مثبتی را به ثبت رساند؛ موضوعی که نشاندهنده رشد نسبی قیمت سهام در شرکتهای کوچکتر نیز بود.
افت معاملات خرد در هفته چهارم
در این هفته، حجم معاملات خرد با کاهش حدود ۱۰ درصدی مواجه شد. طی پنج روز معاملاتی، میانگین روزانه حجم معاملات خرد (سهام، حق تقدم و صندوقهای سهامی) به ۴۴ میلیارد برگه سهم رسید.
همچنین، میانگین ارزش معاملات خرد نیز کاهش داشت و در سطح ۱۴ هزار و ۴۲۳ میلیارد تومان (۱۴.۲ همت) ثبت شد.
ورود پول حقیقی به بورس
در مجموع هفته، بازار سهام شاهد ورود ۵۰۰ میلیارد تومان پول حقیقی بود. بخش عمده این ورود نقدینگی در روز دوشنبه و همزمان با مخابره اخبار مثبت سیاسی اتفاق افتاد.
چشمانداز آینده بازار
در صورت تداوم سیگنالهای مثبت سیاسی و ثبات نرخ ارز، امکان ادامهدار بودن روند صعودی بورس در هفته آینده نیز وجود دارد. با این حال، رفتار محتاطانه سهامداران همچنان در بازار مشهود است.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0