اشتراک گذاری

بازدهی بالاتر از شاخص کل صندوق «آتیمس» در اردیبهشت ۱۴۰۴

در حالی که شاخص کل بورس در اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ تنها ۰.۹۸ درصد رشد را تجربه کرد، صندوق سهامی «آرمان آتیه درخشان مس» (آتیمس) با ثبت بازدهی ۴.۱۷ درصدی، عملکردی فراتر از شاخص و میانگین صندوق‌های هم‌نوع از خود به نمایش گذاشت.

بازدهی بالاتر از شاخص کل صندوق «آتیمس» در اردیبهشت ۱۴۰۴

در حالی که شاخص کل بورس در اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ تنها ۰.۹۸ درصد رشد را تجربه کرد، صندوق سهامی «آرمان آتیه درخشان مس» (آتیمس) با ثبت بازدهی ۴.۱۷ درصدی، عملکردی فراتر از شاخص و میانگین صندوق‌های هم‌نوع از خود به نمایش گذاشت.

به گزارش شهر بورس، بازدهی صندوق آتیمس در بازه سه‌ماهه نیز چشمگیر بوده و با ثبت رشد ۱۷.۴۰ درصدی، نه تنها از رشد ۱۳.۷۶ درصدی شاخص کل بلکه از میانگین بازده صندوق‌های مشابه (۱۶.۳۵ درصد) نیز پیشی گرفته است.

عملکرد آتیمس در بازه یک‌ساله نیز قابل توجه است؛ بازدهی ۵۰.۳۲ درصدی این صندوق بالاتر از رشد ۴۷.۰۲ درصدی شاخص کل قرار گرفته و در محدوده بازدهی میانگین صندوق‌های مشابه (۵۰.۹۸ درصد) ارزیابی می‌شود.

در حال حاضر، ارزش بازار صندوق‌های سهامی قابل معامله در بورس به بیش از ۳۶.۹ همت رسیده است که صندوق آتیمس با حدود ۱.۲ همت دارایی تحت مدیریت، بیش از ۳ درصد از این بازار را در اختیار دارد.

همچنین، دیگر صندوق سهامی تحت مدیریت تأمین سرمایه تمدن، یعنی «ثروت آفرین تمدن» نیز با عملکرد قابل قبول در بازه‌های زمانی مختلف، توانسته است روندی صعودی در بازدهی خود ثبت کند. این صندوق در بازه یک‌ماهه ۰.۲۹ درصد، سه‌ماهه ۱۳.۵۷ درصد، شش‌ماهه ۲۷.۴۰ درصد و در بازه سالانه ۳۷.۹۷ درصد بازدهی داشته و حدود ۳ درصد از بازار صندوق‌های سهامی صدور و ابطالی (به ارزش ۴۱.۸ همت) را به خود اختصاص داده است.

داده‌های منتشر شده توسط مرکز پردازش اطلاعات مالی ایران (زیرمجموعه شرکت مدیریت فناوری بورس تهران) نشان می‌دهد که صندوق آتیمس با بهره‌گیری از استراتژی‌های اثربخش، توانسته است در کوتاه‌مدت و میان‌مدت، جایگاهی برتر نسبت به رقبا و شاخص کل کسب کند.

علاقه‌مندان به سرمایه‌گذاری در صندوق‌های سهامی تامین سرمایه تمدن می‌توانند از طریق سامانه‌های معاملاتی iBshop، iBtrader و یا از طریق سامانه معاملاتی سایر کارگزاری‌ها اقدام نمایند.

اخبار مرتبط

06 خرداد 1404
06 خرداد 1404
اخبار کدال
اخبار کدال
امروز سه شنبه 6 خردادماه 1404، اطلاعیه‌های متعددی در سایت...
06 خرداد 1404 | اخبار کدال
06 خرداد 1404
بهرام سرمست استاندار آذربایجان‌شرقی، در قالب برنامه «سه‌شنبه‌های اقتصادی»، به...
06 خرداد 1404 | بخش های خبری
06 خرداد 1404
آخرین خبر از واریز مرحله سوم سود سهام عدالت
آخرین خبر از واریز مرحله سوم سود سهام عدالت
پس از ماه‌ها انتظار، باقیمانده سود سهام عدالت عملکرد سال...
06 خرداد 1404 | اخبار بورس

نظرات

بدون نظر! اولین نفر باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *