اشتراک گذاری
بارش های اخیر تبریز در ۵ سال گذشته سابقه نداشت/ هشدار سطح دو داده بودیم

بارش های اخیر تبریز در ۵ سال گذشته سابقه نداشت

حبیب عبدلی، مدیر کل هواشناسی استان آذربایجان شرقی گفت: بارش های فعلی نسبت به پدیده های بارشی دهه های گذشته، بارش بزرگ و سنگینی محسوب نمی شوند.
بارش های اخیر تبریز در ۵ سال گذشته سابقه نداشت/ هشدار سطح دو داده بودیم

بارش های اخیر تبریز در ۵ سال گذشته سابقه نداشت

حبیب عبدلی، مدیر کل هواشناسی استان آذربایجان شرقی گفت: بارش های فعلی نسبت به پدیده های بارشی دهه های گذشته، بارش بزرگ و سنگینی محسوب نمی شوند.

به گزارش شهر بورس، حبیب عبدلی در گفتگویی با اعلام این مطلب افزود: بارش های فعلی نسبت به پدیده های بارشی دهه های گذشته، بارش بزرگ و سنگینی محسوب نمی شوند و از ساعت ۹ دیروز تا ساعت ۹ امروز، میزان آب مذاب اندازه گیری شده در ایستگاه فرودگاه تبریز، عدد ۴٫۷ میلیمتر را نشان می دهد که عدد بزرگی نیست؛ اما نسبت به بارندگی های سال قبل یک تفاوت مشخص داشت و آن، ماندگاری بیشتر برف دیروز بود؛ و گرنه میزان بارندگی دیروز نسبت به بلند مدت زیاد نبود.

وی افزود: البته به دلیل وجود پدیده النینو، طی ۵ سال گذشته، چنین بارشی در سطح استان وجود نداشته است.

مدیرکل هواشناسی آذربایجان شرقی همچپنی در پاسخ به سوالی در خصوص مقایسه بارش های سال های قبل با بارش های اخیر خاطرنشان کرد: در مقایسه با بارندگی های قبلی، بارندگی امسال، تحت تاثیر حداقلی پدیده النینو قرار گرفته و افزایش داشته است، برای همین، نسبت به سال قبل شاهد افزایش بارش ها بودیم؛ اما نسبت به بلندمدت، نه تنها افزایش چندانی در بارش ها وجود ندارد، بلکه همچنان با کاهش بارندگی روبرو هستیم.

تبلیغ درون‌خطی

بیشتر بخوانید:جزئیات جدید درباره پرداخت وام های خرد با اعتبارسنجی اعلام شد


وی در بخش دیگری از سخنان خود در تشریح ورود و حاکمیت پدیده النینو در استان و کشور نیز اظهار داشت : ایران وارد پدیده النینو شده و تحت تاثیر این پدیده، شاهد کاهش دما و بارش ها شده ایم که البته این پدیده تاثیرات کمی در کشور ما دارد.

عبدلی در تشریح فرایندهای اطلاع رسانی اداره کل هواشناسی استان در مواقع بحرانی نیز گفت: وظیفه هواشناسی، انتقال اطلاعات دقیق جوی و تغییرات آب و هوایی بر اساس پارامترها و داده های جوی و هواشناسی است که این اطلاعات ممکن است در ساعات و دقایق متفاوت، تغییرات محسوسی داشته باش؛ هواشناسی استان برای شرایط دیروز، هشدار سطح دو صادر کرده بود که هشدار سطح دو، به معنی احتمال بالای رخداد بارندگی در تبریز و استان است که این هشدار در زمان مناسب داده شده بود.

اخبار مرتبط

۱۵ آبان ۱۴۰۴
پیش‌فروش سه محصول جدید سایپا از فردا + جزئیات ثبت‌نام
پیش‌فروش سه محصول جدید سایپا از فردا + جزئیات ثبت‌نام
قیمت خودروهای سایپا در بازار آزاد و نمایندگی امروز پنجشنبه...
۱۵ آبان ۱۴۰۴ | بازار خودرو
۱۵ آبان ۱۴۰۴
بنزین سوپر به‌زودی در بورس انرژی عرضه می‌شود و بر...
۱۵ آبان ۱۴۰۴ | بخش های خبری
۱۵ آبان ۱۴۰۴
نوسانات بازار طلا و سکه امروز پنجشنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴،...
۱۵ آبان ۱۴۰۴ | بازار ارز و طلا
۱۵ آبان ۱۴۰۴
پیش بینی بورس فردا
پیش بینی بورس فردا
در هفته‌ای پرنوسان، صندوق‌های طلا پیشتاز شدند، سهامی‌ها رشد ملایمی...
۱۵ آبان ۱۴۰۴ | اخبار بورس

نظرات

بدون نظر! اولین نفر باشید.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *