تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۸ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۸
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کد خبر : 191782

ایلان ماسک از جمع ثروتمندان بزرگ جهان کنار رفت؟

ایلان ماسک از جمع ثروتمندان بزرگ جهان کنار رفت؟
ثروت ایلان ماسک بیش از ۱۳۰ میلیارد دلار کاهش یافت و او به بزرگ‌ترین بازنده در بین ۱۰ فرد ثروتمند جهان تبدیل شد. جزئیات خبر را بخوانید.

به گزارش شهر بورس، ایلان ماسک، بنیان‌گذار تسلا و اسپیس ایکس، در پی ریزش‌های اخیر بازار، به بزرگ‌ترین بازنده در بین ۱۰ فرد ثروتمند جهان تبدیل شده است.

در سال جاری، ثروت ماسک بیش از ۱۳۰ میلیارد دلار کاهش یافته و او در لیست ثروتمندترین افراد جهان با افت شدید جایگاه خود مواجه شده است.

مهر آیندگان

در این میان، تنها وارن بافت در این مدت توانسته است به سود دست یابد.

ایلان ماسک در نتیجه بحران‌های مالی و ریزش بازارهای سهام، به‌ویژه سهام تسلا، بیشترین خسارت را متحمل شده است.

خبر مرتبط
آیا آمریکا ناتو را ترک می‌کند؟ حمایت ایلان ماسک از این ایده
آیا آمریکا ناتو را ترک می‌کند؟ حمایت ایلان ماسک از این ایده

ایلان ماسک، وزیر بهره‌وری دولت ترامپ، از پیشنهاد خروج آمریکا از ناتو و سازمان ملل حمایت کرده و در واکنش به یک تحلیلگر، موافقت خود را اعلام کرد.

این افت چشمگیر در حالی رخ می‌دهد که در چند سال اخیر ماسک یکی از پرفروش‌ترین و پرسرعت‌ترین ثروتمندان جهان بود.

در همین مدت، وارن بافت، سرمایه‌گذار معروف آمریکایی، در مقابل افت بازار، با استراتژی‌های هوشمندانه سرمایه‌گذاری، توانسته از این بحران به سود برسد و خود را در موقعیت مثبتی نگه دارد.

نویسنده:

برچسب ها :

ارسال نظر شما

مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نیلی

بانک صادرات

بانک توسعه تعاون