اشتراک گذاری
مسکن ملی در استان خراسان رضوی کلید خورد

اهدای زمین رایگان به خانواده های پرجمعیت

در جلسه قرارگاه جوانی استان زنجان؛ قرار شد به ۳ قلوهای یک سال اخیر و همینطور خانواده‌های ۳ فرزند بیشتر زمین رایگان اهدا شود.
مسکن ملی در استان خراسان رضوی کلید خورد

اهدای زمین رایگان به خانواده های پرجمعیت

در جلسه قرارگاه جوانی استان زنجان؛ قرار شد به ۳ قلوهای یک سال اخیر و همینطور خانواده‌های ۳ فرزند بیشتر زمین رایگان اهدا شود.

به گزارش شهر بورس به نقل از فردای اقتصاد، استاندار زنجان از اهدای زمین رایگان به ۳ قلوهای یک سال اخیر و همینطور خانواده‌های ۳ فرزند بیشتر خبر داد.

محسن افشارچی استاندار زنجان در آیین واگذاری واحد مسکونی به خانواده‌های دارای فرزند چهار قلو در استان زنجان، گفت: درحال‌حاضر سه واحد برای خانواده‌های دارای فرزند چهار قلو تأمین شده و کلید آن واگذار می‌شود و در اسرع وقت یک واحد دیگر نیز در اختیار خانواده مذکور قرار می‌گیرد.

استاندار زنجان گفت: قرار است برای سه قلوهایی که در یک سال اخیر متولد شدند نیز زمین تأمین و تعدادی از این خانواده‌ها در شهر زنجان و تعدادی نیز در سایر شهرستان‌ها هستند و در اسرع وقت این کار صورت می‌گیرد.

تبلیغ درون‌خطی

افشارچی تاکید کرد: آمار خانواده‌های دارای فرزند سوم به بالا نیز ثبت می‌شود و در صورت تعیین تکلیف زمین اختصاص یافته به این امر و آماده‌سازی آن در اختیار این خانواده‌ها قرار خواهد گرفت.

وی اقدامات برای جلوگیری از سقط جنین را مهم خواند و گفت: بیش از ۱۲۰ نفر را شناسایی کردیم و تعداد قابل توجهی از آنها منصرف شدند و با پزشکان نیز صحبت‌هایی شده تا از سقط جنین‌های بی‌مورد خودداری کنند.


بیشتربخوانید: متاهل ها برای دریافت وام مسکن چقدر باید پرداخت کنند؟


استاندار زنجان، با اشاره به اینکه مسئله جمعیت موضوعی فراحاکمیتی بوده و باید کارهای فرهنگی در این زمینه صورت گیرد، تصریح کرد: تصمیم داریم در زنجان طرحی با عنوان «+۱» را اجرا کنیم و هر خانواده هر تعداد فرزند دارد یکی با آن اضافه کند.

افشارچی افزود: مسئله جوانی جمعیت از لحاظ فرهنگی باید برای مردم شکافته شود و به مردم روشن‌سازی و گفته شود و مسئولیت بر دوش تک تک خانواده‌ها بیفتد و از طرفی دولت نیز متعهد شده به خانواده‌های دارای فرزند سوم و بالاتر امتیاز مسکن دهد.

در ادامه اصغر اسماعیلی مدیرکل راه‌وشهرسازی استان زنجان در گفت: با توجه به ظرفیتی که در اداره‌کل راه‌وشهرسازی استان زنجان وجود داشت، تصمیم گرفتیم امروز کلید سه واحد مسکونی را به این سه خانواده دارای فرزند چهارقلو تحویل بدهیم؛ ر راستای حمایت از تحکیم خانواده و جوانی جمعیت و منویات مقام معظم رهبری اداره‌کل راه‌وشهرسازی استان اقدام به تحویل واحد مسکونی به خانواده‌های دارای فرزند چهارقلو کرده است.

وی گفت: اداره‌کل راه‌وشهرسازی استان واحد مسکونی آماده به این خانواده‌ها تحویل می‌دهد و برای تحقق این مهم هم از ماه‌های گذشته برنامه‌ریزی و تلاش کرده است.

مدیرکل راه‌وشهرسازی استان زنجان تاکید کرد: خوشبختانه در ایام‌الله دهه فجر سه واحد مسکونی به سه خانواده که دارای فرزند چهار قلو در زنجان هستند واگذار شد و یک خانواده باقی مانده که به زودی امکان خانه‌دار شدن برای آنها فراهم می‌شود.

این مسئول گفت: بر اساس وظیفه‌ای که بر حسب قانونی بر عهده مجموعه راه‌وشهرسازی گذاشته شده خود را موظف به تامین مسکن خانواده‌های دارای سه فرزند و بیشترکرده است و برای تحقق این مهم هم تلاش لازم را دارد.

اسماعیلی تاکید کرد: همچنین در راستای حمایت از جوانی جمعیت برای خانواده‌های دارای سه فرزند و بیشتر این ظرفیت قانونی وجود دارد که اگر این خانواده‌ها قبل این از امتیازات دولتی مسکن استفاده کرده‌اند، دوباره می‌توانند از امتیازات لازم که در طرح نهضت ملی مسکن وجود دارد از تسهیلات زمین استفاده کنند.

آخرین اخبار

اخبار مرتبط

۲۷ مهر ۱۴۰۴
۲۷ مهر ۱۴۰۴
تاریخچه سیتروئن؛ خلاقیت و تکنولوژی در خودروهای فرانسه
تاریخچه سیتروئن؛ خلاقیت و تکنولوژی در خودروهای فرانسه
سیتروئن، یکی از نمادهای خلاقیت و نوآوری در صنعت خودروسازی...
۲۷ مهر ۱۴۰۴ | بازار خودرو
۲۷ مهر ۱۴۰۴
امرالد، بازدهی بیشتر، ریسک کمتر
امرالد، بازدهی بیشتر، ریسک کمتر
در معاملات روز گذشته بورس کالا، صندوق‌های طلا رکورد تازه‌ای...
۲۷ مهر ۱۴۰۴ | اخبار بورس
۲۷ مهر ۱۴۰۴
وام ۵۰۰ میلیونی خودرو؛ شرایط و مشمولان +جزئیات
وام ۵۰۰ میلیونی خودرو؛ شرایط و مشمولان +جزئیات
آیا وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی وام ۴۰۰ میلیونی...
۲۷ مهر ۱۴۰۴ | بخش های خبری

نظرات

بدون نظر! اولین نفر باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *