اشتراک گذاری
معافیت مالیات بر درآمد کارمندان سال آینده هم پلکانی محاسبه می‌شود

براساس بخشنامه جدید:
اقساط مالیات مشاغل افزایش یافت

براساس بخشنامه رئیس کل سازمان امور مالیاتی امکان افزایش ۲ ماهه اقساط مالیات صاحبان مشاغل، فراهم شده است.
معافیت مالیات بر درآمد کارمندان سال آینده هم پلکانی محاسبه می‌شود

براساس بخشنامه جدید:
اقساط مالیات مشاغل افزایش یافت

براساس بخشنامه رئیس کل سازمان امور مالیاتی امکان افزایش ۲ ماهه اقساط مالیات صاحبان مشاغل، فراهم شده است.

به گزارش شهر بورس، براساس مصوبه سازمان امور مالیاتی امکان تقسیط مالیات مودیان از ۴ ماه به ۶ ماه در صورت درخواست افراد به وجود آمده است.

لازم به ذکر است، پیش از این سازمان امور مالیاتی اعلام کرده بود که درخصوص مودیانی که مالیات قطعی تبصره ۱۰۰ خود را پذیرفته‌اند امکان تقسیط مالیات خود تا ۴ ماه را دارند.


بیشتر بخوانید: شرط استخدام معلمان در مدارس غیردولتی اعلام شد

تبلیغ درون‌خطی

در بخشنامه سیدهادی سبحانیان رئیس کل سازمان امور مالیاتی به ادارات کل این سازمان ذکر شده است که حسب درخواست مودی مالیاتی و موافقت اداره کل امور مالیاتی ذیربط مدت زمان تقسیط پرداخت مالیات موضوع بند (۴) دستور العمل شماره ۲۰۰/۱۴۰۲/۳ مورخ ۱۴۰۲/۰۲/۲۷ در ارتباط با مالیات مقطوع عملکرد سال ۱۴۰۱ برخی از صاحبان مشاغل در اجرای حکم تبصره ماده (۱۰۰) قانون مالیاتهای مستقیم اصلاحی مصوب ۱۳۹۴/۰۴/۳۱ با رعایت مفاد بند (ل) تبصره (۶) قانون بودجه سال ۱۴۰۲ کل کشورحداکثر به مدت ۲ ماه مازاد بر ٤ ماه تعیین شده در دستورالعمل یاد شده قابل افزایش است.

منبع: اقتصاد آنلاین

اخبار مرتبط

نظرات

بدون نظر! اولین نفر باشید.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *