blank

تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۳ - ۱۹:۳۱
زمان مطالعه: 4 دقیقه
کد خبر : 158345

رئیس اتحادیه طلا، جواهر، نقره و سکه تبریز:

ضرایب مالیاتی باید واقعی شود/ اتهام عدم پرداخت مالیات ناعادلانه است

ضرایب مالیاتی باید واقعی شود/ اتهام عدم پرداخت مالیات ناعادلانه است
رئیس اتحادیه طلا، جواهر، نقره و سکه تبریز گفت: فعالان این صنف به ناحق مورد اتهام عدم پرداخت مالیات قرار می‌گیرند و خواستار واقعی شدن ضرایب مالیاتی هستیم.

به گزارش شهر بورس، میرمحمد پور اقدم شربیانی، در نشست خبری با اصحاب رسانه به چگونگی قیمت‌گذاری طلا اشاره کرده و اظهار داشت: فرمول فروش طلا شامل قیمت طلا به علاوه اجرت ساخت و سود فروشنده تا سقف هفت درصد به همراه ارزش افزوده است.

وی افزود: هرگونه فروش خارج از این چارچوب، تخلف محسوب می‌شود و قابلیت پیگیری از سوی بازرسی اتحادیه و تعزیرات را دارد.

شربیانی اعلام کرد: در شش ماه نخست سال جاری، ۲۳۵ بازدید نظارتی از زرگری‌های تبریز انجام شده و در نتیجه، ۵۰ واحد به دلیل نداشتن پروانه کسب پلمب شده‌اند.

رئیس اتحادیه از برگزاری هجدهمین نمایشگاه طلا و جواهر و دومین همایش فعالان این صنعت در تبریز خبر داد که قرار است در ۲۳ آبان با حضور شرکت‌هایی از استان‌های مختلف و غرفه‌داران بین‌المللی برگزار شود.

خبر مرتبط
آیا قیمت طلا به 5 میلیون تومان می‌رسد؟
آیا قیمت طلا به 5 میلیون تومان می‌رسد؟

امروز بازارهای مالی ایران شاهد جهش قیمتی قابل توجهی بودند. قیمت دلار آزاد به 70 هزار تومان و قیمت هر گرم طلای 18 عیار به 4 میلیون و 762 هزار تومان رسید.

وی تأکید کرد: در این نمایشگاه، ۱۰۰ شرکت فعال حضور خواهند داشت و مسائل و چالش‌های صنف در یک همایش یک‌روزه بررسی خواهد شد.

شربیانی به اهمیت زنجیره تولید و فروش در صنعت طلا اشاره کرد و گفت: این صنعت از معدن تا خریداران نهایی را در بر می‌گیرد و نیازمند تقویت زیرساخت‌ها و رفع نقاط ضعف است.

وی همچنین به سرقت‌هایی که از معدن طلای اندریان انجام شده اشاره کرد و اظهار داشت: این معدن با وجود ظرفیت بالا، برای استان سودآوری لازم را نداشته است.

وی در خصوص مسائل مالیاتی بیان کرد: فعالان این صنف به ناحق مورد اتهام عدم پرداخت مالیات قرار می‌گیرند و خواستار واقعی شدن ضرایب مالیاتی هستیم.

وی تاکید کرد: اگر ضرایب مالیاتی واقعی باشند، مالیات منصفانه‌تری از طلافروشان دریافت خواهد شد.

وی همچنین توضیح داد: ارزش افزوده از اصل طلا، که در گذشته چالش مهمی بود، اکنون تنها به سود و اجرت ساخت تعلق می‌گیرد.

شربیانی یادآور شد: اتحادیه طلا و جواهر تبریز یکی از قدیمی‌ترین اتحادیه‌های کشور است و با بیش از ۲۳۰۰ عضو و فعالیت بیش از ۶۰۰۰ نفر در ۲۱ رسته، نقشی مهم در صنعت طلا و جواهر کشور ایفا می‌کند.

وی به کیفیت بالای تولیدات طلای تبریز اشاره کرد که حتی در بازارهای دیگر ایران نیز به عنوان طلای تُرک شناخته می‌شود و برتری نسبت به برندهای ایتالیایی دارد.

وی تاکید کرد: برای دستیابی به بازارهای منطقه، به ویژه حاشیه خلیج فارس، باید به توسعه زیرساخت‌ها و برندسازی توجه شود.

برچسب ها : ،

ارسال نظر شما

مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نیلی

کیش اینوکس

بانک توسعه تعاون