تاریخ انتشار : پنجشنبه ۵ تیر ۱۳۹۹ - ۸:۲۷
زمان مطالعه: 3 دقیقه
کد خبر : 3836

افزایش قیمت سیمان به کجا رسید؟

عبدالرضا شیخان: از ابتدای سال تاکنون بحث اصلاح قیمت سیمان میان تولیدکنندگان و وزارت صمت مطرح است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی شهر بورس، عبدالرضا شیخان، دبیر انجمن کارفرمایان صنعت سیمان درباره وضعیت بازار سیمان اظهار داشت: از ابتدای سال تاکنون بحث اصلاح قیمت سیمان میان تولیدکنندگان و وزارت صمت مطرح است. طی یک ماه گذشته واحدهای صنفی و سازندگان مسکن، سیمان مورد نیاز را خریداری کردند تا در شرایط امروز سود بیشتری ببرند. از این‌رو خرید سیمان در سه ماه نخست سال انجام شده اما توزیع سیمان از سوی خریداران به وقفه افتاده و همین موضوع بازار سیمان را تشنه کرده است.

وی افزود: طبق برآوردهای انجام شده از ابتدای سال تا پایان خرداد تحویل و تولید سیمان نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۰ درصد بیشتر شده است. این نشان می‌دهد که تولیدکنندگان سیمان به تعهدات خود عمل کرده‌اند اما این توزیع‌کنندگان هستند که با احتکار یا دپوی سیمان در انبارهایشان باعث شدند که بازار با کمبود سیمان مواجه شود.

او اظهارکرد: علت نوسان قیمت سیمان در بازار این است که دولتمردان با پیشنهاد تولیدکنندگان مبنی بر افزایش قیمت سیمان موافقت نمی‌کنند و همین باعث برهم خوردن جو روانی بازار می‌شود. با توجه به افزایش میزان نرخ تورم قیمت سیمان نیز همه ساله باید تغییر کند؛ این در حالی است که موافقت با افزایش قیمت سیمان با تاخیر انجام می‌شود.

شیخان به موافقت وزارت صمت با افزایش قیمت سیمان اشاره کرد و گفت: گزارش‌هایی مبنی بر چرایی افزایش قیمت سیمان تهیه کرده‌ایم، ممکن است وزارت صمت هفته آینده با افزایش قیمت سیمان موافقت کند.

دبیر انجمن کارفرمایان صنعت سیمان درباره قیمت هر پاکت سیمان بیان کرد: اکنون قیمت هر پاکت سیمان در محل درب کارخانه و بدون احتساب ارزش افزوده و هزینه حمل و نقل ۱۰ هزار و ۵۰۰ تومان است.

منبع: تجارت نیوز

 

برچسب ها :

ناموجود

ارسال نظر شما

مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نیلی

ششمین نمایشگاه و همایش تخصصی حمایت از ساخت داخل در صنعت نفت، گاز، پتروشیمی و پالایش

بانک توسعه تعاون