سید هادی میرعلمی در گفتوگو با شهر بورس در پاسخ به این سوال که «افت صندوقهای طلا تا کجا ادامه دارد؟»، اظهار داشت: طی هفتههای اخیر با شکست انس طلای جهانی و افزایش محدوده دلار تا 70 هزار تومان مواجه بودیم که طلا و سکه رشد خوبی داشتند و سکه با افزایش حباب، بازدهی بهتری به طلای گرمی (آبشده) بدست آورد.
وی ادامه داد: بازدهی اصلی طلا و ارز در چند ماه اخیر به پایان رسیده است. البته احتمالا دلار با فشارهای رسانهای رشد کند، اما در چند ماه آینده بازدهی طلا و ارز کمتر میشود و بورس هم به جبران عقب ماندگی خود میپردازد.
میرعلمی خاطرنشان کرد: چشمانداز همچنان مثبت است و حباب سکه با ضرب سکههای جدید در حال کاهش یافتن است؛ شاید مجددا دلار 80 هزار تومانی و رشد قیمت سکه و طلا را ببینیم، اما دیگر مانند هفتههای گذشته یکه تاز نیست و بازدهی بالایی نسبت به سایر بازارها نخواهد داشت و با کاهش نرخ بهره، بازار سرمایه بازدهی بهتری نسبت به بازار طلا تجربه میکند.
این کارشناس حوزه طلا بیه وضعیت صندوقهای قابل معامله طلا در بازار سرمایه اشاره کرد و یادآور شد: صندوقهای طلا بخشی متعلق به سکه و بخشی به شمش بوده و صندوقهای دارای سکه به دلیل کاهش حباب آن با وضعیت نزولی در چند روز اخیر مواجه شدند و تحلیل آنها نیز مشابه طلاست؛ در ماههای آینده رشد خواهند داشت اما چندان جذاب نخواهد بود.
وی گفت: سرمایهگذاران طلا و سکه و همچنین صندوقهای طلا سرمایه خود را به دید دارایی امن ببینند که در بلند مدت نتیجه میدهد.