اشتراک گذاری
اخبار کدال

اطلاعیه های مهم کدال امروز دوشنبه 3 شهریورماه 1404

امروز دوشنبه 3 شهریورماه 1404، اطلاعیه‌های متعددی در سایت کدال منتشر شد. در این مطلب، مهم‌ترین اطلاعیه‌ها را بررسی خواهیم کرد.
اخبار کدال

اطلاعیه های مهم کدال امروز دوشنبه 3 شهریورماه 1404

امروز دوشنبه 3 شهریورماه 1404، اطلاعیه‌های متعددی در سایت کدال منتشر شد. در این مطلب، مهم‌ترین اطلاعیه‌ها را بررسی خواهیم کرد.

به گزارش شهر بورس، امروز دوشنبه 3 شهریورماه 1404، مجموعه‌ای از اطلاعیه‌های مهم در سایت کدال منتشر شد که توجه بسیاری از فعالان بازار سرمایه را به خود جلب کرده است. این اطلاعیه‌ها، شامل گزارش‌های عملکرد، تصمیمات مجامع، و اطلاعات بااهمیت شرکت‌های بورسی است.

در ادامه، به بررسی مهم‌ترین اطلاعیه‌های امروز خواهیم پرداخت تا جزئیات و نکات کلیدی این گزارش‌ها برای سهامداران و سرمایه‌گذاران به‌روشنی تبیین شود.

در مجمع خکار چه گذشت؟

شرکت ايرکا پارت صنعت (خکار) با درج اطلاعیه ای اعلام کرد مجمع عمومی عادی سالیانه سال مالی منتهی به 30 اسفند 1403 شرکت با حضور تمامی اعضای هیئت مدیره و اکثریت سهامداران برگزار گردید.

تبلیغ درون‌خطی

در این مجمع صورت های مالی شرکت مورد بررسی قرار گرفت و 304 میلیارد تومان سود خالص برای شرکت شناسایی شد.

سود خالص هر سهم شرکت 38 تومان و سود نقدی هر سهم 5 تومان در نظر گرفته شد.

در این مجمع اعضای جدید هیئت مدیره معرفی و پاداش اعضای هیئت مدیره نیز تعیین گردید.

همچنین حق حضور اعضای غیر موظف نیز مشخص شد.

اطلاعات بیشتر

سهام ابنیه برای بانک صادرات ماند

بانک صادرات ایران (وبصادر) با افشای اطلاعات گروه ب در کدال اعلام کرد در راستای اجرای ماده 13 دستورالعمل اجرایی افشای اطلاعات شرکت‌های ثبت شده نزد سازمان بورس و اوراق بهادار، با عنایت به آگهی مزایده منتشره برای عرضه سهام شرکت ابنیه و ساختمان پدیده شاندیز در تاریخ1404/5/29 به استحضار می‌رساند؛ مزایده‌ مذکور برگزار گردید و فاقد متقاضی خرید بوده است.

اطلاعات بیشتر

اتمام بی نتیجه مزایده بانک رفاه

بانک رفاه (ورفاه) با افشای اطلاعات گروه ب در کدال اعلام کرد در راستای اجرای ماده 13 دستورالعمل اجرایی افشای اطلاعات شرکت های ثبت شده نزد سازمان بورس و اوراق بهادار، با عنایت به آگهی مزایده منتشره جهت واگذاری سهام شرکت سرمایه گذاری توسعه سرمایه رفاه، به استحضار می رساند؛به دلیل عدم وجود خریدار (عدم وصول تقاضای خرید) در مهلت تعیین شده، واگذاری سهام شرکت یاد شده صورت نپذیرفته است.

اطلاعات بیشتر

بازگشت شلرد به مدار تولید

شرکت کود شیمیایی اوره لردگان (شلرد) با افشای اطلاعات گروه ب در کدال اعلام کرد که احتراماً، بازگشت به نامه شماره 7508/1404 مورخ 19/05/1404 منتشره در سامانه کدال در خصوص توقف تولید مجتمع ناشی از نشتی یکی از مبدلهای واحد آمونیاک، به استحضار سهامداران محترم میرساند مشکلات پیش آمده برطرف شده و واحدهای آمونیاک و اوره از تاریخ 02/06/1404 در مدار تولید قرار گرفته و هر دو محصول در حال تولید می باشند.

اطلاعات بیشتر

اخبار مرتبط

۰۳ شهریور ۱۴۰۴
افزایش نرخ دلار در کانال ۹۵ هزار تومانی موجب شد...
۰۳ شهریور ۱۴۰۴ | بازار ارز و طلا
۰۳ شهریور ۱۴۰۴
ابومحمد الجولانی، سرکرده تحریرالشام و رئیس موقت سوریه اعلام کرد...
۰۳ شهریور ۱۴۰۴ | بخش های خبری
۰۳ شهریور ۱۴۰۴
ادعای زلنسکی علیه ایران درباره جنگ غزه
ادعای زلنسکی علیه ایران درباره جنگ غزه
ولودیمیر زلنسکی اعلام کرد اوکراین با تکیه بر موشک‌های بومی...
۰۳ شهریور ۱۴۰۴ | بخش های خبری
۰۳ شهریور ۱۴۰۴
شرکت ملی نفت ایران در پی صدور حکم انفصال از...
۰۳ شهریور ۱۴۰۴ | بخش های خبری

نظرات

بدون نظر! اولین نفر باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *